Tag med tilbage i tiden – Somaliland og Djibouti

Tag med tilbage i tiden – Somaliland og Djibouti 14030 DKK, 10 Dage

Tag med os til et de mest spændende steder på Afrikas Horn: Somaliland og Djibouti - to af de mindste og mindst kendte lande på det afrikanske kontinent. Mens resten af Somalia har-været et no-go område for rejsende i to årtier så har den selvudråbte republik Somaliland genskabt lov og orden. Sikkerheden for vesterlændinge er i top og tages meget seriøst og udlændinge ses som meget velkomme. Dette er en rejse tilbage i tiden til sterilisationernes begyndelse. De to lande kan med rette betragtes som de sidste uspolerede steder i Afrika.
Man kan beundre nogle af de mest usædvanlige klippemalerier i Las Geel, føle pulsen i den hurtigt voksende hovedstad Hargeisa, gå langs øde strande, besøge travle småbyer, og nyde den fortryllende smukke imponerende Abbe sø - et geologiske vidunder med kalkstens skorstene og opleve kontrasterene i det frodigt grønne og vandfaldet i Day skoven. Eller man kan sidde ved bredden af Det Røde Hav og nyde Aden bugten, med den arabiske halvø i baggrunden. Djibouti og Somaliland er en kulturel smeltedigel, påvirket af Afrika, Arabien og ikke mindst det Indiske ocean. Men det måske vigtigste, er den storslåede følelse af af ægte gæstfrihed man mødes med overalt.

Turens højdepunkter:
♦ Las Geel - de tidligste hulmalerier på Afrikas Horn
♦ Berbera - den gamle bydel
♦ Abbe og Assal søerne - det laveste punkt i Afrika
♦ Tadjoura - Den Hvide By


Rejseplan:

Dag 1: Ankomst til Hargeisa. Bytur
Modtagelse i lufthavnen og transfer til dit hotel. Afhængigt af din ankomsttid kan du udforske hovedstaden i Somaliland. Du kan på egen hånd gå rundt i byens centrum og opleve befolkningen, kulturen og byen.

Dag 2: Hargeisa - Laas Geel - Berbera
Tidligt om morgenen udforskes Hargeisa. Besøg på borgerkrigsmonumentet og det centrale marked. Herefter kørsel til Laas Geel, de vigtigste hulemalerier i Afrika. De fremstår i levende farver og velbevarede og menes at være omkring 10.000 år gamle. Vi kører til Berbera, og til dit hotel. Her kan du slappe af på stranden, og tage en svømmetur mens solen går ned.

Dag 3: Berbera - Sheikh - Burco
Efter morgenmaden kan du slappe af på stranden og svømme, inden du udforsker Berbera. En halvdags tur som sikkert vil få dig til at føle sig hjemme i denne historisk sæegne by. Særligt interessant er det gamle kvarter med sine velbevarede eksempler på osmannisk og britisk arkitektur. Herefter kører til den lille bjergby Sheikh. Vi krydser over bjergryggen på Sheikh bjerget, en særlig oplevelse på grund af udsigten og den behagelige temperatur. Sidst på dagen køresøstpå til Burco, den næststørste by i landet, hvor der også overnattes.

Dag 4 og 5: Burco - Erigavo – Daallo bjergene - Burco
I Burco kan du gå rundt og udforske byen. Derefter har vi en længere køretur til Erigavo, hovedstaden i Sanaag-provinsen. Fra Erigavo besøger vi Daallo bjergene, som er over 2400 meter høje også kaldet Somalilands grønne paradis dækket af dybe skove. Overnatning i Erigavo i et lille ganske enkelt hotel. Den næste dag køres tilbage til Burco.

Dag 6: Burco - Hargeisa -Djibouti

Dag 7: Djibouti By - Dikhil - Abbot
Næste morgen køres mod Abbot søen, men først besøges Dikhil. Abbot søen har en smuk natur. Der vil være en overnatning i turist ressort for at opleve det fantastiske landskab tidligt næste morgen. Lejren består af traditionelle Afar hytter, som er meget basale.

Dag 8: Abbot søen- Vulcano - Assal søen - Goubet Tourist Camp
Tidlig opvågning for at opleve solopgangen og tage en tur til søen. Herefter køres til Assal søen. En kratersø er omgivet af mørke sovende vulkaner, og samtidig Afrikas laveste punkt. Et spektakulært landskab som skal opleves. Især det store saltområde, giver følelsen af at være på en anden planet. Efter at have besøgt området omkring Assal søen køres til Goubet campen til middag og overnatning.

Dag 9: Foret de Day
En grøn have strækker sig ved foden af Goda bjerg et beliggende i 1200 og 1700 meters højde. Denne region har et mildt klima og et spændene dyreliv. Overnatning på Foret de Day Tourist Camp.

Dag 10: Tadjourah
I dag udforsker vi byen Tadjourah som er kendt for sine hvide bygninger. Overnatning i Tadjourah.

Dag 11: Tadjourah – den hvide strand - Djibouti By
Først besøg ved den hvide strand før vi kører tilbage til Djibouti City. Stranden i Sable Blancs er et godt sted at slappe af, og nyde drinks og her indtages frokosten. Herefter returneres til Djibouti City. Og overnatning.

Dag 12: Afrejse


Prisen inkluderer:
►9 overnatninger i dobbeltværelser med duche/toilet på turistklasse hoteller inkl. morgenmad ►2 overnatninger på en tourist camp i Djibouti ►Kørsel til/fra lufthavn ►Alt transport og entre ►Alle måltider (frokost og aftensmad) i Djibouti udenfor Djibouti City ►Rejseleder fra Penguin Travel ( ved min. 8 pers.) ►Engelsktalende lokal guide ►Visuminvitation ►Tilladelsesbreve til sightseeing som Las Gee log andre steder, locale foto- og rejsetilladelser

Prisen inkluderer ikke: ►Internationale flybilletter ►Forsikringer ►Drikkepenge og personlige udgifter ►Drikkevarer og måltider der ikke er nævnt i rejseplanen ►Visum
 

Visum: Både visum til Somaliland og Djibouti kan man få i lufthavnen ved ankomsten


Billeder


Tag med tilbage i tiden – Somaliland og Djibouti (Vurderet 4.97 / 5 Baseret på 268 Anmeldelser.)
Pris
14030 DKK
Varighed
11 Dage
Eneværelsestillæg
1650 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
14030 DKK
Varighed
10 Dage
Eneværelsestillæg
1650 DKK
Status
Åben for booking
Pris
14030 DKK
Varighed
10 Dage
Eneværelsestillæg
1650 DKK
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Vejledende pris inkl. fly fra Kastrup med Ethiopian Airlines pr. 1/11 2018
Gruppestørrelse
6-12
Reservation System Code
Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet 8880 DKK, 9 Dage

Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet

 Dette er en tur, der vil afsløre essensen i et af de mest eksotiske hjørner i Latinamerika -...
Sydamerikas glemte hjørne - Guyana, Surinam, Fransk Guiana 11120 DKK, 10 Dage

Sydamerikas glemte hjørne - Guyana, Surinam, Fransk Guiana

Oplev tre lande i Sydamerika på bare én rejse! På denne tur til et af verdens...
Etiopien rundrejse- ældre end man kan forestille sig 11640 DKK, 13 Dage

Etiopien rundrejse- ældre end man kan forestille sig

Etiopien er et land af kontraster og ekstremer... Denne fantastiske tur tager os igennem et af...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk....


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang...