Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi arbejder fortsat hjemmefra og har begrænset adgang til telefonopkald/online chat.
Kommer du ikke hurtigt igennem, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage inden for kort tid.

Trekking i Simienbjergene - Vandreferie Etiopien

Trekking i Simienbjergene - Vandreferie Etiopien 5900 DKK, 7 Dage

Pak rygsækken og tag med på opdagelse i et af verdens mest spektakulære trekkingområder – i Simien bjergene i Etiopien.
Nationalparken af samme navn er på Unescos liste over truet verdensarv, men den er blot en lille del af de etiopiske Simienbjerge, der bedst kan sammenlignes med Grand Canyon ganget med tusind - svimlende stejle skrænter, kilometerdybe kløfter, enorme slugter, eksotiske højtliggende landsbyer og en endeløs række af hyptoniserende høje tinder. På trekkingen, der foregår i det afro-alpine højland i over 3300 m med bestigning af Ras Dashen (4620m) venter unikke oplevelser.

Turens højdepunkter:
♦ Simien National Park – Afrikas største bjergkæde med blændende naturscenerier.
♦ Ras Dashen (4620m) – Bestigning af den fjerde højeste bjergtop på det afrikanske kontinent
♦ Gondar - hovedstaden i det gamle etiopiske imperium grundlagt i 1635 af kejser Fasilides. Byens centrum er påvirket af den senere italienske besættelse, mens de virkelige seværdigheder her de gamle kongelige bygninger.


Rejseplan:
Dag 1. Gondar – Debark – Simien Lodge - Sankabar
Vi afgår tidligt fra den historiske by Gondar og kører omkring 2,5 t. på en behagelige asfaltvej til Debark, hvor vi får tilladelse til at komme ind i Simien National Park på parkens hovedkontor. Vi kører derefter 22 km længere til Simien Lodge i selve nationalparken. Herfra går vi omkring 2 eller 3 t. og stopper ofte for at beundre den fantastiske udsigt og tage fotos. Gode muligheder for at opleve geladabavianer, klipspringer, bushbuck og spændende fugle. Overnatning i Sankabar-lejren (3250m).

Dag 2. Sankabar – Geech camp
Vandreturen fra Sankaber til Geech-lejren tager cirka 5-6 t og passerer gennem stadig mere spektakulære landskaber med varierende flora og fauna. Måske ser vi klipspringer og bushbuk samt leopard, hvis vi er meget heldige! De underholdende gelada-bavianer er altid rundt om os. Undervejs passerer vi det 500 m høje Jinbar-vandfald og til frokost gøres holdt ved bredden af Jinbar-floden. Vi passerer gennem landsbyen Geech, hvor vi kan få kaffe hos en lokal familie i deres traditionelle tukulhytte, som de deler med deres dyr. Dette er en fantastisk måde at se bjergfolkets dagligdag på. Overnatning i Geech-lejren (3600m).

Dag 3. Geech Camp - Chennek Camp
Fra Geech til Chennek er der ca. 7-8 t. til fods og det er måske den bedste vandrerute i Simien-bjergene. Ruten hører ikke til den letteste, men udsigterne er det hele værd. Undervejs besøger vi Imet Gogo, det mest spektakulære sted i hele Simien-bjergene. Imet Gogo på 3926m har en uforlignelig 360 graders udsigt over kløfter, klipper og dale, der ser ud som om de fortsætter for evigt. Overnatning Chennek lejr (3600m).

Dag 4. Chennek Camp - Ambiko Camp
Turen fra Chennek til Ambiko går via det 4200m højr Buwhit-pas. Vi har chancen for at se den imponerende walia ibex og muligvis den endemiske og sjældne Simien ulv. Dejlige udsigter under nedstigningen til Mesha-floden i 2750 m inden vi igen klatrer videre til Ambiko, hvor vi er fremme i campen efter 8-9 t. Overnatning Ambiko camp (2750m)

Dag 5. Ambiko Camp - Ras Dashen - Ambiko Camp
Dagen hvor det går op, op med små 1800 højdemeter og ca. 5t. vandring, før vi står på toppen af Ras Dashen (4533m), et af Afrikas højeste bjerge og det højeste punkt i Etiopien. Nedstignineng tilbage til lejren tager ca. 3-4 t. Dagen kan være udfordrende. Overnatning Ambiko camp (2750m)

Dag 6. Ambiko Camp – Chennek Camp
Vi vandrer tilbage til Chennek ad samme rute som på udturen. Overnatning i campen (3600m).

Dag 7. Chennek Camp - Gondar
Transfer til Gondar (95 km) eller til Axum (280 km) som en valgmulighed mod et mindre tillæg.

Bagage transport: Bagagen bliver spændt på mulddyr under trekket og du bærer selv din dagtursrygsæk.

Værd at vide: ► Fly til/fra Addis Abeba og indenrigsfly til/fra Gondar er ikke inkl. Rekvirer tilbud eller book online. ► Turen starter og slutter i Gondar. Vi anbefaler et par nætter her og en spændende sightseeing ► Sværhedsgrad: moderat til svær► Turen kan forlænges med besøg i Aksum og/eller Lalibela ►Januar og februar er de varmeste og tørreste måneder. Vi skal vandre i højderne, hvor temperaturen er behagelig trods den bagende sol.
Visum: ►nordiske statsborgere kan søge om et turistvisum i lufthavnen ved ankomst til en pris på omkring $ 50 (pr. 15 / 2 2016). Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsen, det skal indeholde to blanke sider (pr. visum) og skal være i god stand - (ingen løse sider og ingen synlige skader). Medbring venligst 2 stk. pasfoto i farver. Tjek altid konsulatet for aktuelle anvisninger/krav.
Vaccinationer: ►Gul feber vaccination er obligatorisk. Tjek med egen læge I god tid og se vores anbefalinger nedenfor.

Praktisk information: Her finder du information om stik og strøm i Etiopien http://whatplug.info/


Prisen inkluderer:
6 nætter i telt med fuld forplejning under trekkingen (morgenmad/frokostpakke/aftensmad)
guide
bagage transport
fælles kok
muldyr
camping udstyr (inkl. sovepose og liggeunderlag)

Prisen inkluderer ikke:
Udenrigsflybillet (Pris med Turkish Airlines via Istanbul fra ca. 4500 DKK og indenrigsfly Addis - Gondar (fra ca. 2300 DKK)
Overnatninger i Addis Abeba og Gondar
udflugter
forsikringer
vaccinationer
visum
drikkepenge (budget 75-100 USD)
Ikke nævnte måltider
drikkevarer
personlige udgifter

Ekstra tjenester:
tillæg ved 3 personer: 895 DKK per person
tillæg ved 2 personer: 2020 DKK per person. Rekvirer priser på ekstra nætter; udflugter og evt. transfer til Axum m.m.

Links til produkttyper information:
Etiopien rundrejse- ældre end man kan forestille sig


Billeder


Trekking i Simienbjergene - Vandreferie Etiopien (Vurderet 4.83 / 5 Baseret på 318 Anmeldelser.)
Pris
5900 DKK
Varighed
7 Dage
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

These tours include trekking which is a little harder, normally on a challenging terrain. We take it for granted that you are in good condition and fit. You should be physically prepared at home to get the maximum of the tour. Most of the trekking is done at a greater height (max 3000m).

Tours of this level demand that you be really in good shape. The paths are not always in the best condition and the marking can be scarce. There are day-treks with big ascents and descents. Changing weather conditions /even in midsummer/ play an important role when trekking/cycling at a very high altitude and may cause changes of the preliminary route. This is to be decided by the mountain guide on the spot. Normally, the treks are 6/8h per day, but some can be longer. Preliminary hiking experience is an advantage, but not necessary if you are really in a good shape. Note that during some of the days, you should personally carry your baggage, which is naturally an additional difficulty. No rock/ice climbing experience is needed.

Gruppestørrelse
4-8
Reservation System Code
ETHIOPIATREK
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 4030 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Det bedste af Mexico - grupperejse 7390 DKK, 10 Dage

Det bedste af Mexico - grupperejse

Riv 10 dage ud af kalenderen og tag med os på denne 10-dages tur for at udforske en overflod af...
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 8360 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Se alt» Nyheder

29.04.2021 15:35

Rwanda i overhalingsbanen

Ved du, at Rwanda er et af de sikreste lande i Afrika at rejse i? Befolkningen er åben og venlig overfor besøgende udefra og udover de gængse rejseråd om påklædning, der matcher landets kultur og huske at holde på hat og briller, hvor mange samles, så kan man roligt rejse rundt i landet også på egen hånd. Det lille afrikanske land, Rwanda, hvis navn tidligere mest var forbundet med det...


27.04.2021 13:12

7 interessante fakta om Afghanistan

Så er der igen nyt fra Afghanistan. Denne gang om tilbagetrækning af soldater frem til 11.september 2021. I mere end 50 år har Afghanistan været lig med historier om flygtninge, terrorisme, burkaer og skæg. Men landet er så meget mere end det. Det er et land med oldgammel historie, gamle velbevarede traditioner og unik kultur. Her er 7 interessante fakta om Afghanistan, der vil rokke ved din...


21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...