Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi arbejder fortsat hjemmefra og har begrænset adgang til telefonopkald/online chat.
Kommer du ikke hurtigt igennem, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage inden for kort tid.

Etiopien rundrejse- ældre end man kan forestille sig

Etiopien rundrejse- ældre end man kan forestille sig 12460 DKK, 13 Dage

Etiopien er et land af kontraster og ekstremer...

Denne fantastiske tur tager os igennem et af Afrikas smukkeste områder. Ældre end man kan forestille sig. Etiopien er et land af kontraster og ekstremer, et land med fjerne vilde steder. Mange mennesker besøger Etiopien, eller håber at gøre det en dag, på grund af den fantastiske måde, hvorpå fortidens historiske traditioner er blevet bevaret på. Den ortodokse etiopiske kirkes ceremonier og ritualer åbner et vindue til det gamle testamentes autentiske verden. I intet andet land er det muligt at blive transporteret så dramatisk tilbage i tiden eller med en sådan frihed i at deltage i en arkaisk trosretnings hellige ritualer.

Højdepunkter
En fantastisk historisk tur i en af de ældste lande i Verden. Besøg de stenhuggede kirker i Lalibela - betragtes som et de 8 vidundere i  Verden. En dag hvor vi ser de royale bygninger og smukke kirker i Gondor, et by kaldet African Camelot, turen gennem de skæve udskårne Simien-bjerge, der byder på landskaber der minder om Amerikas Grand Canyon, seightseeingi Axum, Etiopiens religiøse område. 

 


 .

.n
Bemæ

Rejseplan:
 

q
.

Dag 1. Ankomst
Ankomst Addis Abeba, overnatnig på hotel.

Dag 2. Addis Abeba - Kombolche
Vi kører op til den vestlige kant af Great Rift Valley (375 km/7 timer) og derefter videre til byen Kombolcha (1842-1915m over havoverfladen). Overnatning i Kombolcha. 

Dag 3. Kombolche - Lalibela
Vi kører til Lalibela. Undervejs besøger vi Genete Mariam klippe-kirken.

Dag 4. Lalibela
Vi besøger Lalibela - Vi ser de 13 kirker, som er hugget ud af massiv rød vulkansk klippe. Nogle er helt gemt i dybe render, mens andre står i åbne udgravede huler. Et antal komplekse tunneller og smalle passager forbinder kirkerne. 

Dag 5. Lalibela - Mekele
Kørsel til Mekele. Vi skal bruge hele dagen til at dække denne tur (314 km). Landskabet er tørt, men visuelt meget flot. Et langt stykke følger den snoede vej Tekezeflodens imponerende flodleje. Tekeze er en af Etiopiens vigtigste floder. 

Dag 6. Mekele - Adigrat
Tur fra Mekele til Adigrat. Byen regnes for en strategisk vigtig passage til Eritrea og det Røde Hav. På vejen besøger vi de smukke Tigray-kirker, som er hugget ud af klippen.

Dag 7. Adigrat - Axum
Rejse til Axum. På vejen ses Debre Damo-klostret - den ældste kirke i Etiopien, hvor man skal klatre op ad, en 15 meter høj klippe, med et reb. Ad en vej med smuk udsigt ankommer vi til Yeha, hvor vi besøger månetemplet.

Dag 8. Axum
Heldagsekskursion i Axum. Vi besøger det arkæologiske museum, Zion-katedralen, hvor det siges, at den oprindelige pagt ark findes. Steleparken, hvor den storslåede stenblok har stået siden det tredje århundrede, Ruinpaladset og Dronning Shebas bad.

Dag 9. Axum - Gondar
Køretur fra Axum til Gondar: Vejen går over bjerge med utæmmet skønhed og løber langs med Simienmassivets nationalpark.

Dag 10. Gondar - Timket Festival
Timket Festivelceremonien, eller ''Ketara'', som markerer begyndelsen på Timket Festival. Under ceremonien bærer præster de ikoniske Tabots rundt så alle kan se. Tabots er efterligninger af de bibelske tavler gus gav til Moses. Oplev denne hellige begivenhed, og mennesker der mediterer og forbereder sig på de næste par dages festival 

Dag 11. Gondar - Bahir Dar 
Gondar, den gamle Etiopiske hovedstad og hjemsted for indtil kejsere og konger for ikke at tale om kirker. Transfer fra Gondar - Bahir Dar.

Dag 12. Bahir Dar
Om morgenen er der bådtur til søen Tana hvor vi besøger øen for URA Kidane Mihret klosteret på Zegue halvøen. Om eftermiddagen kører vi fra Behir Dar til Debre Marcos (279km). Nyd landskaberne på denne rute. Aftensmad og overnatning i Debre Marcos.

Dag 13. Afrejse via Addis

Transfer til lufthavnen og afrejse. 
 

.

.

Praktisk information: Alle nationaliteter skal have et pas der er gyldigt for op til 6 måneder udover den planlagte opholdstid. Visum kan fås forud eller ved ankomsten. Du skal have et internatinalt certifikat for vaccinatonen mod gul feber. Kontakt venligst din læge for mere info, hvis du har behov for yderlige vaccinationer. Den følgende hjemmeside http://whatplug.info/, viser informationer om stik og elektricitet i landet. Januar og februar er de varmest og tørreste måneder. Stederne vi vil besøge er høje og på trods af den varme sol, er temperaturerne behagelige. 

Forsikringer: Ingen forsikringer inkluderet. 


Prisen inkluderer:
Overnatninger i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
engelsktalende lokale guides i Axum; Lalibela; Gondar og Bahir Dar
bådtur på Tanasøen
entre ved seværdighederne
firehjulstrækker Toyota Land Cruiser med chauffør; benzin og fuld forsikringsdækning
transfer fra og til lufthavnen;

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter (Vi sender gerne et tilbud)
Visum (udstedes i lufthavnen)
rejseforsikring
vaccinationer (vaccination mod gul feber er obligatorisk); og andet ikke nævnt ovenfor.


Billeder


Etiopien rundrejse- ældre end man kan forestille sig (Vurderet 4.89 / 5 Baseret på 310 Anmeldelser.)
Pris
12460 DKK
Varighed
13 Dage
Eneværelsestillæg
3440 DKK
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Vejledende pris med Turkish Airlines gyldig pr. 1/12 2016

No special experience is needed; everyone who is in condition to cope with long Saturday walks in the forest can also cope with these tours. As a rule, the trips are short and at a low altitude. Often, it is your choice to join or skip a day-tour. The routes follow a hilly terrain without steep ascents and descents. Normally we walk 3/5h a day.

Gruppestørrelse
6-12
Reservation System Code
ETHIOPIAROUND
Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland) 12540 DKK, 9 Dage

Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland)

Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland) Denne rejse tager os til to af Afrikas mindste lande...
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 4030 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3960 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...