Coronavirus (COVID-19) travel update
Vores fysiske kontorer er lukkede, så vi alle kan "blive hjemme" og vi overgår til hjemmearbejdspladser.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald - heller ikke på chatten. Vi henviser derfor til mailadressen nedenfor, når du vil i kontakt med os. Vi er tilbage, når tiden tillader det. På genhør! ( info@penguin.dk )
Et glimt af Nordkorea 11480 DKK, 5 Dage

Der er ganske enkelt ingen steder på jorden magen til Nordkorea. Nu med sin tredje arvelige hersker, har denne kommunistiske stat, trodset alle forventninger, overlevet et kvart århundrede siden sammenbruddet af det Sovjetiske Imperium. Nu er der chance for at besøge verdens mest isolerede nation, uden internet og uden meget af det 21. århundrede modernitet. Styret af en altomfattende personlighedskults restriktioner, og en befolkning som i en høj grad lever i ukendskab om verden udenfor. Denne fantastiske rejse gennem Nordkorea giver mulighed for at beundre den storladne arkitektur i den socialistiske hovedstad Pyongyang, samt at få et usædvanligt indblik i landets politiske og ideologiske arv, samt nyere historie.

Turens højdepunkter:
Pyongyang – Vi stifter bekendtskab med landets hovedstad og dets højdepunkter.
Den Demilitariserede zone – Striben af land på den 38. breddegrad, der fungerer som en bufferzone mellem Nord- og Sydkorea og går på tværs af den koreanske halvø Korea.
Kumsusan mindespalads – Et mausoleum for Alle Koreaneres Fader, Præsident Kim II-Song.


Rejseplan:

Dag 1. Afrejse fra Europa til Beijing (Kina).

Dag 2. Beijing - Dandong
Ankomst til Beijing. Indenrigsfly til Dandong, ankomst samme dag. Transport til et hotel, samt overnatning i Dandong.

Dag 3. Dandong
Rundtur i Dandong. Overnatning i Dandong.

Dag 4. Dandong (Kina) - Pyongyang
Afgang fra Dandong med internationalt tog. Dandong - Pyongyang afgang 9.35 om morgenen. Ankomst i Pyongyang 17.45 samme dag. Transfer til hotellet med indkvartering. Middag og overnatning i Pyongyang.

Dag 5. Pyongyang - Mt. Myohyang - Pyongyang
Morgenmad på hotellet og transport til Myohyang, hvor vi besøger den Internationale venskabsudstilling (udstilling af gaver fra udlændinge til præsident Kim II-sang og lederen Kim Jong-II), herefter besøg i det nærliggende buddhistiske tempel Pohyon. Efter frokost kører vi tilbage til hovedstaden, hvor vi besøger Pyongyang metroen - der er en af de dybeste i verden, Triumfbuen – som er den næsthøjeste i verden og bygget i 1982. Om aftenen efter middagen er der besøg på Pyongyang mikrobryggeri og bar (ikke inkluderet). Overnatning i Pyongyang.

Dag 6. Pyongyang
Hovedstaden udforskes til fods. Vi besøger det utrolige Kumsusan Mindepalads – et mausoleum for præsident Kim II-Song og for lederen Kim Jong II (turister skal følge en streng dresscode - ingen shorts, ingen blå jeans, ingen nederdele, ingen T-shirts og ingen sandaler). Bagefter er der besøg i Munsu vandland og derefter besøges Monumentet for Koreas Arbejderparti. Herefter er det tid til at nyde udsigten over hovedstaden fra toppen af Juche Tårnet (prisen for elevatoren ca. 5 €, er ikke inkluderet og betales på stedet). På programmet for dagen er der også: Taedong Parken og Taedong broen og Ryonggang pavillonen - som regnes for at være en af de mest berømte sightseeingsteder i det vestlige Korea. Besøg i den udenlandske boghandel, Kim II Sung-pladsen, bagefter Mansudae Fontænepark - hvor vi vil se det majestætiske Mansudae stormonument – med de enorme bronzestatuer af lederne Kim II Sung og Kim Jong II. Vi kommer også forbi Folkets Kulturpalads, Pyongyang Stadion, samt banegården. Overnatning i Pyongyang.

Dag 7. Pyongyang - Den Demilitariserede zone (DMZ) - Kaesong - Pyongyang
Efter morgenmaden kørsel til DMZ, der tjener som en buffer mellem Nord- og Sydkorea. Besøg i Panmunjom - den landsby, hvor der i 1953, under våbenhvilen blev afholdt samtaler mellem Nord og Sydkorea. Herefter køres til Kaesong - den eneste by i Korea, som har bevaret sin oprindelige historiske udseende, da den ikke er blevet ødelagt under Koreakrigen. Gåtur i Janamsan parken, som er beliggende med udsigt over byen. Efter frokost kører vi tilbage til Pyongyan, med en kort foto-pause ved Genforeningsmonumentet. I Pyongyang vil vi besøge Fædrelandets Sejrrige Krigsfrihedsmuseum – som forklarer oprindelsen af Koreakrigen. Til slut er det tid til at slappe af i Golden Lane Bowling Center. Middag og overnatning i Pyongyan.

Dag 8. Pyongyan - Nampo - Pyongyang
1-dages udflugt til Nampo - den største havn på vestkysten, hvor vi ser West Sea Barrage - den 8 km spærreild er en af landtes største stoltheder. Vi besøger også Chongsanri Cooperative Farm - den mest berømte gård her - samt Kangso Kildevandsfabrik - et af de få steder, hvor man kan se, hvordan mineralvand tappes fra begyndelsen til emballagen. Tilbage til Pyongyang for overnatning.

Dag 9. Pyongyang - Beijing
Efter morgenmad på hotellet køres vi til Pyongyang togstation og afgang med det internationale tog Pyongyang – Beijing. Overnatning på toget.

Dag 10. Beijing - afgang
Ankomst til Beijing om morgenen, transfer til lufthavnen (på egen hånd, din flyafgang skal være efter 14:00) eller yderligere ophold i Beijing.


Prisen inkluderer: ►Fly: Beijing - Dandong ►2 nætter i delt dobbeltværelse på turisthotel i Dandong med morgenmad ►byrundtur i Dandong med lokal engelsktalende guide og transfer i Dandong ►togbilletter Dandong- Pyongyang-Beijing ►indkvartering på 3* hotel i Nordkorea i delt dobbelværelse med fuldpension ►transport og entreer ifølge program i Nordkorea ►engelsktalende lokale guides ►dansktalende rejseleder fra Penguin (ved min. 8 personer) 

Prisen inkluderer ikke: ►Flybilletter til/fra Beijing ►visum til Nordkorea ►visum til Kina (double entry) ►rejseforsikring ►ekstra transport/transfers og ophold i Beijing ►drikkevarer og måltider ikke nævnt ►drikkepenge ►billetter til lokale forestillinger, cirkus, Juche tårnet m.m. ►personlige udgifter ►alt andet som ikke er nævnt under ’Prisen inkluderer’

Eventuelle tillæg: ►Eneværelsestillæg: kr. 2.620.- ► Visum til Nordkorea: kr. 450.- (+ forsendelsesgebyr og servicegebyr) ►Flytillæg: Beijing-Pyongyang-Beijing med Air Koryo: kr. 2250 (bekræftes ved bestilling)

Værd at vide: ►Man skal være iklædt passende beklædning når man besøger hellige steder ►Der kan forekomme ændringer i rejseplanen enten af praktiske årsager eller som en respons til forslag og feedback fra rejsende ►Det er ikke tilladt at gå ud alene især ikke om aftenen med mindre det står skrevet i din rejseplan ►Vær opmærksom på at man kommer til at være en del af en større international gruppe ►Mobiltelefoner er tilladte i Nordkore siden 1. januar 2013, men der er ingen international roaming, og man er nødsaget til at købe et lokalt simkort (ca. 120 USD) ►Man kan medbringe kamera, bærbar computer eller tablet men det er muligt at en toldbetjent tjekker alle dine ejendele igennem og beder dig slette filer og billeder ►Medbring gerne EUR, USD eller kinesisk RMB i kontanter – helst små pengesedler ►Medbring gerne små gaver/souvenirs til de lokale guides og børn. Mænd bliver ofte meget glade for cigaretter og kvinder holder af billig kosmetik. Børnene holder af chokolade og/eller farvebylanter, kuglepenne m.m.

Visum: ►Alle turister har brug for visum til Nordkorea. Det er muligt, at vi søger om visum i forud for rejsen i forbindelse med din booking. Visum søges i Sverige. Vi har brug for dit pas, pasbilled i farve (45 mm x 35 mm) og en udfyldt ansøgningsskema (som vi sender dig). Gebyret for visum er 450 kr. + forsendelsesgebyr. Et alternativ er at man søger om visum til Nordkorea i Kina, og modtager visum ved ankomst i Beijing en dag før afgang til Nordkorea. Visum bliver udleveret som et seperat dokument som hedder ”Tourist Card”. Dette er også noget vi kan være behjælpelige med ►Per d. 1. januar 2013 kan statsborgerer fra 45 forskellige lande rejse ind i Kina uden visum hvis de: 1) Rejser i transit via Beijing til et tredje land (f.eks. Nordkorea) fra Beijing lufthavn, 2) Har bekræftet flybilletter til et tredje land indenfor 72 timer efter ankomst i Beijing (f.eks. Nordkorea eller det land der rejses til efter Nordkorea), 3) Ikke forlader Beijing i de 72 timer i transit. Visum-fri transit er ikke muligt hvis man ankommer eller forlader Kina med tog eller andre transportmidler end fly. Hvis man planlægger at blive i Kina i flere dage eller tage toget til eller fra Beijing skal man ansøge om visum til Kina før rejsen. Kontakt venligst den Kinesiske Ambassade i Danmark for mere information ►Ved booking af denne rejse bedes du venligst sende os en email med følgende informationer: 1) Farveskannet paskopi af dit pas 2) Farveskannet pasbilled 3) Underskrevet og stemplet erklæring fra din arbejdsgiver som bekræfter din stilling (farveskannet kopi) 4) Farveskannet kopi af tilladelse om brug af fotobilleder og video. Vi sender alle dokumenterne til dig når du booker rejsen.


Billeder


Et glimt af Nordkorea (Vurderet 4.95 / 5 Baseret på 285 Anmeldelser.)
Pris
11480 DKK
Varighed
5 Dage
Eneværelsestillæg
1440 DKK
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Vejledende pris med Aeroflot via Moskva
Gruppestørrelse
6-9 persons
Reservation System Code
NORTH KOREA
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 7610 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Saudi Arabien: Bag det åndelige slør 14550 DKK, 8 Dage

Saudi Arabien: Bag det åndelige slør

Saudi Arabien er et af de mest gådefulde og vanskelige steder at besøge, så gå ikke glip af denne...
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5380 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...