Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi holder stadig vores fysiske kontorer lukkede og arbejder hjemmefra.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald eller kontaktes på chatten. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er snart tilbage!
Rundrejse i Mauretanien

Beliggende på Afrikas atlanterhavskyst finder man Mauretanien. Et land med tomme ørkner og vådområder hvor det vrimler med dyreliv.

Mauretanien er et land med ørken og hav. De største seværdigheder er ørkenen i Adrar og Tagant områderne omkring Atar samt det opsigtsvækkende Banc d’Arguin, et naturreservat med rullende sandklitter der ender i havet, hvor der findes utallige fuglearter. Banc d’Arguin er et verdensarvsområde beskyttet af UNESCO. Ø;;;;;;;rkenen er præcis som man altid har forestillet Sahara ørkenen: endeløse klitter og stenede områder med små firkantede bjerge. Mauretanien er et land med en fascinerende nationalhistorie og en traditionsrig kultur. Spredt udover hele landet ligger små byer, der er optaget på verdensarvlisten. De gamle byer vidner om gamle civilisationer og her står tiden nærmest stille. Landet har en vis appel på grund af de mange kontraster man kan iagttage. Befolkningen betår hovedsagligt af maurere med arabisk oprindelse og sorte afrikanere. Det er et muslimsk land med et strejf af Afrika. Hvis man slutter sig til denne eventyrlig rundrejse vil man opleve det ægte Sahara, endeløse tomme strande og ingen asfaltveje!

Turens højdepunker:
Banc d'Arguin – et stort naturområde under UNESCO beskyttelse for trækfugle, herunder flamingoer, pelikaner, terner og kærløbere.
Terjit - oasen
Chinguetty og Ouadane – to historiske byer


Rejseplan:

Dag 1. Nouakchott
Ankomst til Nouakchott. Indkvartering på hotel.

Dag 2. Nouakchott – Chinguetty
Vi kører til Cinguetty, som er på UNESCOs verdensarvsliste (510 km, 7t). Byen var grundlagt i år 777 og i det 11. århundrede havde byen vokset sig så stor at den var kendt for at være et livligt købstad for et forbund af flere berber stammer kaldt Sanhadja forbundet. Overnatning på motel.

Dag 3. Chinguetty – Ouadane
Vi kører til Ouadane (93km), som er endnu et sted opført på UNESCOs verdensarvsliste. Mauretanien har meget minedrift og Ouadane er en vigtig by i trans-Sahara handlen. Her kører der utallige vogne som transporter plader af salt fra saltminerne i Idjil. Overnatning på motel.

Dag 4. Ouadane – Terjit
Vi kører til Terjit (250 km, 4t) – en frodig ørken oase med varme vandkilder. Stedet ligner noget fra ”Tusind og én nat” med en fantastisk pool hvor man kan svømme og palmetrær hvor man søge skygge for solen. Overnatning på teltcamp.

Dag 5. Terjit Oasen – Banc d'Arguin Nationalpark
Banc d'Arguin (500 km, 9t) er et af vigtigste områder i verden for fugleavl. Denne nationalpark er formet af sandklitter og ligger langs atlanterhavskysten. Her findes vådområder, små øer og lavvandsområder. Der er en usædvanlig kontrast mellem ørkenens nøjsomhed og den biologiske mangfoldighed i vådområderne som resulterer i et fascinerende landskab. Overnatning i teltcamp.

Dag 6. Bådtur til øen Tidra
Vi sejler med traditionelle både hvorfra man kan se delfiner og tusindvis af terner og flamingoer. Overnatning i teltcamp.

Dag 7. Ø;;;;;;;;;;en Tidra – Nouakchott
Vi vender tilbage til Nouakchott (250km, 4t). Vi får hotelværelser til brug i løbet af dagen. Transfer til lufthavnen om aftenen.


Visum:
Danske statsborgere har visumpligt. Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Visum fås i lufthavnen ved ankomst, pris p.t. 55 EUR pp eller 65 USD pp


Prisen inkluderer:
Indkvartering ifølge programmet i dobbeltværelser/telte
transport fra/til lufthavnen og ifølge programmet
engelsktalende guide
alle måltider fra dag 2 til dag 6 og morgenmad + frokost på dag 7
visum invitation
entreer

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter
drikkevarer og måltider ikke nævt i rejseplanen
visum
andre personlige udgifter
drikkepenge


Billeder


Rundrejse i Mauretanien (Vurderet 4.81 / 5 Baseret på 284 Anmeldelser.)
Gruppestørrelse
4 - 12 people
Reservation System Code
Mauritania
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5380 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland 9630 DKK, 15 Dage

På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland

Har du lyst til at følge i Grev Draculas fodspor, afdække hemmeligheder i et af de mindst besøgte...
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 4030 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...