Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi arbejder fortsat hjemmefra og har begrænset adgang til telefonopkald/online chat.
Kommer du ikke hurtigt igennem, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage inden for kort tid.

Plana-Verila Trail – 3 dage

Plana-Verila Trail – 3 dage

 Plana og Verila er forholdsvis små bjerge, kun 30 km syd fra hovedstaden Sofia, med deres højeste punkter på omkring 1300-1400 m.
I modsætning til deres nabo - Vitosha, forbliver Plana og Verila næsten uberørte af masseturismen. Deres blide terræn, åbne rum og bølgende bakker er ideelle steder til mountainbike ture og ridning.
Ridebasen Plana ligger 35 km (50 min kørsel) fra Sofia Centrum.
Stalden rummer omkring 30 heste, hvoraf de fleste af dem er shagya arabere, rene arabere og krydsracer af shagya og øst bulgarske heste. Alle er trænede til ridning i blandet terræn og er mellem 150cm til 165cm i ryghøjden.
På denne tur bruger vi engelske sadler af god kvalitet.


Rejseplan:

Dag 1: Sofia – Plana – Belchin
Tidlig transfer fra Sofia til Plana ridestation. Efter at have gjort sig bekendt med vores heste, rider vi os mod syd. Turen fører os gennem varieret terræn; fra åbne floddale, til bjergrige bjergskråninger og endelig ned ad en skovvej, indtil vi når landsbyen Belchin.
På denne dag vil vi opleve flere lange strækninger med muligheder for galop. Efter ca. seks timer i sadlen og omkring 35-40 km senere, ankommer vi til landsbyen, hvor vi overnatter i et gæstehus med en lokal familie. Vi vil også have tid til at hvile og opdatere i poolen i spa-centeret i nærheden.

Dag 2: Belchin – Lisets (Verila)
Sporet i dag fører os gennem skyggefulde skove af bøg og birketræer. Turen fører os videre gennem Samokov-dalen op til Verila på en kombination af forskellige stier.
I dag kan vi være heldige at se vildsvin eller rødhjorte. Der vil være begrænsede muligheder for galop, da terrænet er meget stejlt.
I dag rider vi i ca. 7 timer og ankommer til den lille landsby Lisets sidst på eftermiddagen, hvor vi overnatter.

Dag 3: Lisets – Plana – Sofia
I dag vil der være nogle gode længder at galopere på – over bakkerne og gennem skyggefulde skove. Ridning tilbage til Samokov-dalen. Det er et dejligt spor langs højderyggen over landsbyen Kovachevtsi. Herfra, rider vi tilbage mod ridebasen i Plana, hvor vores tur slutter. Transfer tilbage til Sofia.
Afstanden er ca. 35 km, og ridningstiden er ca. 5-6 timer.

Prisen inkluderer: ►2 nætter gæstehuse, værelser med fælles faciliteter, morgenmad og aftensmad ►3 frokostpakker ►Engelsktalende rideguide ►Bagagetransport på dag 1-2 ►Transfer fra / til Sofia ►Sadeltasker

Ikke inkluderet i prisen: ►Alkoholholdige drikke ►Drikkepenge ►Enkeltværelsestillæg: 225 kr.

 


Billeder


Plana-Verila Trail – 3 dage (Vurderet 4.86 / 5 Baseret på 301 Anmeldelser.)

The rider should be confident and in control on a forward going horse at a steady canter in the open over uneven ground. Has ridden for a number of years. There are  long stretches of fast riding especially on days 1 and 3.

Gruppestørrelse
2-6
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5380 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland 9630 DKK, 15 Dage

På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland

Har du lyst til at følge i Grev Draculas fodspor, afdække hemmeligheder i et af de mindst besøgte...
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3960 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...