6 af de Hotteste Eventyrlige Destinationer i 2018

6 af de Hotteste Eventyrlige Destinationer i 2018

Efter hvert nytår bliver rejsemulighederne størrer, og tilbuddene på de nyeste og hotteste destinationer i de næste 12 måneder vælter frem. Den ledende indenfor industrien for oplevelsesturisme, Adventure Travel Magazine, har netop udgivet deres liste over de hotteste destinationer i 2018, og vi er glade for at kunne tilbyde jer vores egne ture til nogle af disse destinaltioner:

1. Sazan Island, Albanien – åben for turisme for første gang i 2018

Tidligere Albaniens hemmelige militærbase og hjemsted for mere end 3000 tropper. Bygget til at modstå et atomangreb. Med dens forladte bygninger, undergrundstunneller og cementbunkere, er øen en stor del af Albaniens historie og var engang isloeret og utilgængelig.

2. Mægtige Cotopaxi – Stå på et af de punkter, der er længst væk fra jorden indre i Ecuador

Efter at have været lukket siden 2015, annoncerede ministeriet for turisme i Ecuador d. 20 oktober, at toppen af Cotopaxi (en af verden højeste aktive vulkaner med 5897m) er erklæret sikkert og åbent for klatring

3. Vidunderenes Dal, Frankrig – Udset til at få UNESCO status I 2018

I hjertet af de Maritime Alper, dækker de øde og uudforskede Parc National du Mercantour over 7 dale og 28 ''opførte'' landsbyer. I Vallee des Merveilles finder du 40.000 mystiske ældgamle helleristninger, som daterer til bronzealderen. De forestiller våben, kvæg og mennesklige figurer – Den største samling i hele Europa.

4. Bhutan – til vandring på Royal Orchid Trail – 'The Last Shangri-la'

Et kongerige i Himalaya hvor buddhistisk kultur nænsomt byder velkommen til et begrænset antal rejsende. Fra en af de sværeste ruter i verdens, The Snowman Trek, til nogle nye og nemmere ruter for 2018, hvoraf en af dem følger den smukke Royal Orchid Trail i det sjældent besøgte østlige rige. Området er kendt som 'The Last Shangri-la' på grund af det afsidigeshed og rene skønne. I denne region lever den sjældne og smukke sort-nakkede trane.

5. Grønland – har aldrig været mere tilgængeligt som i 2018

Med stigningen af lavpris flybilletter over Storbritanien til Reykjavik, er Island allerede meget populær. Men hvad spændende er, har de mange flyruter spredt sig til Grønland og gjort det meget mere tilgængeligt. Bare et spring fra Reykjavik tiltrækker de isfyldte fjorde på dette spektakulære kontinent rejsende, som søger efter unikke vandreruter væk fra menneskemængderne.

6. Sri Lanka – vil tage imod et record-stort antal eventyrlystende i 2018

Årevis af usikkerhed af hold Sri Lanks væk fra rejseplanerne, men kom stærkt tilbage i 2017 og ser ud til at besøgstal igen næste år. En lille ædelsten af en ø, agerer vært ved en overflod absolut alt – ældgamle buddhistsiske ruiner, regnskovsegne, spektaulære koloniale toge, summende plantager med grøn te, et køkken springfyldt med smag, og mange, mange elefanter.

Taiwans Højdepunkter 6120 DKK, 8 Dage

Taiwans Højdepunkter

Belliggende ud fra Kinas sydøstlige kyst finder man ønationen Taiwan – et af de mest tæt...
Armenien 4110 DKK, 6 Dage

Armenien

Fascineres du af gamle kulturperler og lader du dig overvælde af naturindtryk og fantastiske...
Cuba Libre 6870 DKK, 10 Dage

Cuba Libre

Cuba er åbnet for Verdenen, hvilket naturligt tiltrækker en del turister, der er interesseret i at...
Se alt» Nyheder

15.05.2018 14:15

Vil du være cyklist? Følg disse tips!

 Der er millioner af mennesker verden over som cykler, og tallet er stigende. Hvis du er blandt begynderne, der har svært ved at komme ud på stierne er her et par tips til at hjælpe dig på...


01.05.2018 14:14

Penguin Travel gør det umulige: Vi tager dig med til Saudiarabien!

Penguin Travel kan med glæde fortælle om en ny og gådefuld destination til deres samling – Saudiarabien! Dette er Islams fødested og uden tvivl et af de mest besværlige steder at besøge på...


18.04.2018 13:54

25 dage, 700 km og 100 bjergtoppe – kryds bjergkæden på Balkan tag en dukkert I Sortehavet, hvor rejsen slutter.

Den internationale vandrerute E-3, bedre kendt som ''Kom-Emine'', starter ved Kom toppen og følger Balkan bjergryggen 650 km for at ende ud i en stejl, enestående sortehavskyst, der omringer Emona...