Coronavirus (COVID-19) travel update
Vores fysiske kontorer er lukkede, så vi alle kan "blive hjemme" og vi overgår til hjemmearbejdspladser.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald - heller ikke på chatten. Vi henviser derfor til mailadressen nedenfor, når du vil i kontakt med os. Vi er tilbage, når tiden tillader det. På genhør! ( info@penguin.dk )

Fra Aravisbjergene til søen i Annecy

Fra Aravisbjergene til søen i Annecy 6010 DKK, 7 Dage

Denne vandreferie i Frankrig udforsker bjergkæden Aravis, som ligger mellem Annecy og Mont Blanc-massivet.

Vandreturen i denne spektakulære region lader dig opdage den mest autentiske del af Aravis på tværs af fire landsbyer: Grand Bornand, Chinaillon (en berømt skidestination om vinteren og et paradis for vandrere om sommeren, hvor en lang række kabellifte bringer dig op, hvor du kan nyde de fantastiske omgivelser), La Clusaz (en billedsmuk traditionel landsby og en af Haute Savoie’s bedst bevarede hemmeligheder, som ikke har tabt noget af sin indgroede franske charme) og Saint Jean de Sixt. Til sidst ender stien i Talloires, som kendes som den sandsynligvis mest romantiske landsby i Frankrig.

Turens højepunkter:
♦ Grand Bornand -
er et sommer og vinter resort, som er opbygget omkring en gammel landsby
Annecy - også kaldet Savoie´s Venedig, en velfortjent titel. Igennem middelalderbyen, der er opbygget omkring et chateu fra det 14. århundrede, løber små kanaler og vandløb der udløber fra søen Annecy
♦ Annecy-søen - med en af de smukkeste panoramaudsigter i Alperne


Rejseplan:

Dag 1. Ankomst til Saint Jean de Sixt
Ankomst til en autentisk landsby i Aravis. Overnatning på et roligt hotel med en flot udsigt. Mulighed for at tage en dukkert i hotellets swimmingpool eller gå en tur i landsbyen.

Dag 2. St Jean de Sixt - Les Confins
Ruten tager dig op til Plateau des Confins hvorfor man kan vælge to rutemuligheder:
1. rute: forbi Pointe de Beauregard og Aravis passet.
Vandring: 6-6.40 t,+1220m/- 830m;
2. rute: Forbi Les Mouilles de la Perriere og toppen Tête de Danay (1731 m) med en meget flot udsigt mod Aravisbjergene mod øst og Lachat de Chatillon og Bouchet-dalen.
Vandring: 3.30-4t, + 750m /- 350m.

Dag 3. Plateau des Confins - Chinaillon
Vandring forbi Annes bjergpas (1721m) og forbi det øverste punkt i Aravis bjergtoppet: Pointe Percee (2750m). Man når frem til de høje græsgange i Confins plateau og derefter den smukke Bouchet-dal under Pointe Percee og Pointe du Roullet (2077m). Følg stierne så man går igennem Borneronde bjergpas og Annes bjergpas (1721m). Mulighed for at stoppe ved bjerghytten i Annes og spise frokost. Nedstigning til landsbyen Chinaillon under bjergkammen ved Pointe D’Almet, Grande Combe og Pointe de Deuw Heures.
Vandring: 6t (15km), +800m/-850m. Kortere rute: 5.15t (14.5km), +600m/-650m

Dag 4. Chinaillon - Grand Bornand
Dagens vandring kan forkortes og gøres lettere for dem som ønsker det. For dem der er rimelige gode til vandring anbefales der følgende. Stig op til højderyggen af Aiguille verte (2000m) og Lessy søen.
Udsigten fra Aiguille verte til toppen af Aravis (Pointe Percée) er så flot. Kryds Forclas bjergpas og gå ned til den lille landsby Mayse hvor man kan tage sig en lille pause. Ruten fortsætter med en opstigning til Planay bjergpas mellem Roc des Tours og Roc des Charmieux. Nedstigning til stien som fører dig til Mouilles, Tannaz og Grand Bornan. Spis frokost i det fri ved Mayse.
Vandring: 6.45t (18km), +1070m/-1450m. Kortere rute: 4-5t, +470m/-650m

Dag 5. Grand Bornand - Thones
Du kan vælge mellem 2 ruter der fører til Thônes:
1. rute - Du ankommer til St Jean de Sixt via Alpages af Pochons et des Frasses (+/- 230m, ca. 1.45t), eller du kan tage den offentlige bus til St. Jean de Sixt (2,5 km) og derefter vandre til Thones forbi Alpages le Mont, Les Fours og Fételay. På vejen åbner sig flotte udsigter mod massivet Tournette.
Vandring: 5.30-6-30t (14.5km),+870m/-1130m. (Vandringens varighed afhænger af om du tager offentlig transport eller ej.)
2. rute - Længere, men ikke sværere: Du ankommer til St Jean de Sixt via Alpages af Pochons et des Frasses (+/- 23m, ca. 1.45t). Herfra går det mod Beauregard.
Vandring: 5.30 – 6-50t (18km),+ 1050m/-1240m. (Vandringens varighed afhænger af om du tager offentlig transport eller ej).

Dag 6. Thones - Annecy
Transfer til Montremont (9 km). Herfra starter en opstigning til foden af Tournette af Col de Nantes pass (1426 m) som har en betagende udsigt over søen Annecy. Derfter følger en nedstigning til foden af Lanfon til Talloires.Herfra skal du ud på en bådtur rundt om søen som slutter i Annecy. Der er tre rutemuligheder som varierer fra 4.30t – 6t og fra +600m til +850m og fra -1000 til -1270. Du får selv lov til at vælge hvilken vandrerute du foretrækker med hjælp fra de udleverede vandrebeskrivelser. Overnatning i Annecy.

Dag 7. Afrejse
Afrejse efter morgenmaden. Der er også mulighed for en sidste lille gåtur: Annecy - Col de Bluffy - Annecy. Du kan også bestille ekstra overnatning i Annecy.


Bagagetransport:
► Der er arrangeret transport af bagagen på vandredagene. Tag selv en lille rygsæk med til de daglige vandringer.

Værd at vide: ► Vi anbefaler en middag i en af de mange restauranter i det "gamle Annecy", et pragtfuldt kvarter. ►Turen anbefales til folk, som har erfaring med at vandre 4 - 7 timer om dagen ►Du skal bære bare en lille rygsæk med lidt mad og personlige ting

Hvordan når man frem: ► Man kan flyve til Geneve. Fra Geneve lufthavn kan man tage bus eller tog til Annecy (www.sbb.ch). Turen er ca. 2.5 timer. Fra Annecy togstation kan man tage en taxa eller bus til St. Jean de Sixt. Der er regelmæssige busser fra mandag-lørdag. Kig efter Voyages Crollard busselskab. Direkte tog/bus fra Geneve lufthavn til St. Jean de Sixt findes kun i juli og august ►Er man med bil kan man få lov til at parkere ved det første hotel. Når vandreturen slutter kan man vende tilbage til første hotel med bus eller taxa for at hente bilen. Sørg for at aftale med hotellet på stedet.

Nødvendigt udstyr: ► solide vandrestøvler ► vandresokker (gerne uldsokker) ►ekstra løbesko el. lignende ► god sweater eller fleecejakke ►vindjakke ► behaglige vandrebukser ► shorts ► let undertrøje med lange ærmer ► badedragt ► en lille rygsæk til de daglige vandringer ► vandflaske på mindst 1 l ► solbriller ►solhat ►solcreme ► regntøj ►myggespray

 


Prisen inkluderer:
Overnatning på 2 * hoteller i delte dobbeltværelser (3* hotel i Annecy)
halvpension undtagen dag 6 og 7 i Annecy som er kun med morgenmad
alle skatteafgifter
bagagetransport
roadbook og kort på engelsk
transfer fra Thones til Montremont på dag 6
billet til bådturen til Annecy på dag 6
Vær opmærksom på at priser er pr. person i delt dobbeltværelse. Kan man ikke finde en rejsepartner at dele værelse med skal man betale eneværelsestillæg.

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter
transport fra/til lufthavnen
drikkevarer og måltider ikke nævnt i programmet
personlige udgifter
transfer til Col de Bluffy (med bus)
entreer
rejseforsikring
Hvis du bryder ruteplanen skal du betaler for dine ekstra udgifter - transport og indkvartering m.m.

Ekstra tjenester:
Solo rejsende: eneværelsestillæg + 09/06 - 21/06/18 + 02/09 to 13/09/19: €165
ekstra overnatninger i Annecy: på forespørgsel
5 picnic frokoster: kr. 600,-


Billeder


Fra Aravisbjergene til søen i Annecy (Vurderet 4.9 / 5 Baseret på 304 Anmeldelser.)
Pris
6010 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
1680 DKK
Status
Åben for booking
Pris
6460 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
1830 DKK
Status
Åben for booking
Pris
6010 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
1680 DKK
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

 Average to good walker, you need to have hiking experience with 4h to 6h30 of walk per day and +400m to +1100m.

Gruppestørrelse
Min. 2 persons
Reservation System Code
FRANNECY
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 4030 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5380 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3660 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...