Vandreferie i Kap Verde 5810 DKK, 8 Dage

Kap Verde, lige så smuk som den er mystisk. Et barn født af vulkansk raseri.

Ø;;;;riget består af 10 vulkanøer, der var ubeboede indtil 1456 og er beliggende i Atlanterhavet ca. 570 km vest for Senegal. Den strategiske beliggenhed for sejlere over Atlanten og fra Europa mod det sydlige Afrika har i århundreder præget udviklingen på de tidligere portugisiske øer. Befolkningen, der er multietnisk, taler creol og skriver portugisisk, er åben og nysgerrig, trods mange turister fra hele verden.

På denne vandretur på egen hånd skal vi udforske to af dem. São Vicente og Santo Antao er naboer, men de står i skarp kontrast. São Vicentes forrevne bakker og kystlinje gemmer på dybe grotter og høje vandfald. Ø;;;;en har mange fantastiske sandstrande og byder på lige så fantastiske kystudsigter. Den er også kendt for sit livlige natteliv og kultur. Santo Antao er grøn og frugtbar og flettet med bjerge og dale.

Kap Verde nyder godt af perfekte gennemsnitlige årlige temperaturer mellem 20 og 30°C og en nedbørsmængde på ca. 1/3-del af den danske (hovedsageligt august-oktober). Generelt har Kap Verde mange solskinstimer og lav luftfugtighed, der gør den interessant at besøge året rundt.

Turens højdepunkter:

Fontainhas – en eventyrlandsby med farvede huse beliggende på kanten til en flere hundrede meter dyb afgrund. I følge National Geographic er det en af landsbyerne med den smukkeste udsigt.
São Vicente Island og Mindelo - Kap Verdes kulturelle hovedstad
Den koloniale arkitektur - i Pombas, Ribeira Grande og Ponta do Sol
 

 


Rejseplan


Dag 1: São Vicente Island
Ved ankomsten til lufthavnen Cesaria Évora, opkaldt efter en barfodssangerinde, på øen São Vicente vil du blive mødt af vores chauffør, der tager dig til hovedbyen Mindelo. Overnatning på hotel. (-/-/A)

Dag 2: São Vicente
På en dagstur ser du det bedste øen har at byde på. Vi besøger de historiske steder i byen Mindelo og på en spektakulær tur rundt på øen ser vi seværdigheder såsom Verde og den smukke strand, Baía das Gatas, hvor der årligt afholdes landets mest berømte musikfestival. For at nyde en frokost med frisk fisk besøger vi Calhau, en charmerende fiskerby. På turen vil du blive ledsaget af en af vores yderst kyndige chauffører, som både vil give information og fortælle øens historie. Overnatning på hotel. (M/F/-)

Dag 3: São Vicente / Santo Antao Island: Cova - Paúl-dalen
Afhentning på hotellet og kørsel til havnen, hvorfra båden til Santo Antao afgår for en times sejlads. Fra havnen Porto Novo er der blot 20 min. til Cova, vulkankrateret (1522 moh), hvor du starter nedstigningen til den majestætiske Paúl-dal, ledsaget af en fortællende lokalguide. Undervejs kan du nyde en picnic frokost. Transfer til Ponta do Sol for overnatning. Aftensmad på restaurant. (M/F*/A)
Vandring: 12.5 km, 5 t., højdeforskel: +300m /-1320m

Dag 4: Ribeira Grande - Ribeira da Torre - Ponta do Sol
I dag ser vi frem til en fantastisk afslappende gåtur. Vi går ned til Ribeira da Torre-dalen, og vi stopper i Xôxo for at spise frokost under træerne. Sidst på eftermiddagen vender vi tilbage til Ponta do Sol. Aftensmad på restaurant. (M/F*/A)
Vandring: 8 km, 3.5 t., højdeforskel: +560m /-710m

Dag 5: Lin d'Corvo - João Afonso
Efter morgenmaden skal du følge stien til bjergene (se Cordas seværdigheder) til Lagoa, et semi-ørken højdeplateau, der er udgangspunkt for vandreturen i Lin d'Corvo. Derfra går en naturskøn sti (vi krydser sukkerrørsafgrøderne og små afsidesliggende landsbyer) ned mod João Afonso, hvor vi overnatter. Nyd en picnicfrokost undervejs. Middag tilberedt af dalens indbyggere. Privat indkvartering. (M/F*/A)
Vandring: 10.7 km, 4 t., højdeforskel: +170m /-820m

Dag 6: Cha Igreja - Cruzinha - Fontaínhas - Ponta do Sol
Efter morgenmad, transfer til udgangspunktet for vandreturen i Chã de Igreja. Fantastisk tur langs den imponerende kyst, der passerer forrevne klipper og pitoreske små landsbyer; Cruzinha, Corvo og Fontaínhas. Fortsæt til Ponta do Sol for overnatning. (M/F*/A)
Vandring: 11 km, 4.5 t., højdeforskel: +690m /-710m

Dag 7: Santo Antao - São Vicente
Efter morgenmaden går turen tilbage til Porto Novos havn via en nybygget kystvej. Kl. 10 afgår færgen til São Vicente Island og kl. 11 går du i land og kørt tilbage til hotellet. Tid til at opleve Mindelo, den kulturelle by Kap Verde på egen hånd eller nyde stranden. (M/-/-)

Dag 8: Afrejsedag
Efter morgenmaden er der afgang til lufthavnen på São Vicente. Afsked med guiden og fflyafgang. (M/-/-)

***

Program afhænger af vejrforholdene og kan af sikkerheds hensyn blive ændret med kort varsel på stedet.
 


Prisen inkluderer:
7 nætter i delt dobbeltværelse med eget bad og toilet
Morgenmad og måltider jf. planen (M=morgenmad/F=frokost(*=picnic)/A=aftensmad)
Transfers fra lufthavnen til hotel og fra hotel til port Mindelo samt fra hotel til vandreturens begyndelse
billetter til båden
Engelsktalende lokalguide i 4 dage (dag 3-6)
Bagagetransport med bærer under vandringen
Turistskatter
Telefonisk assistance

Prisen inkluderer ikke:
Fly til Kap Verde
Visum
Transporter ikke nævnt inkluderet
Måltider ikke nævnt i planen
Drikkevarer og drikkepenge
Udflugter og Entreer
Rejseforsikring
Andre personlige udgifter


Billeder


Vandreferie i Kap Verde (Vurderet 4.72 / 5 Baseret på 36 Anmeldelser.)
Pris
5810 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
1570 DKK
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

5 stan-lande - I Djengis khans fodspor 16450 DKK, 21 Dage

5 stan-lande - I Djengis khans fodspor

Følg i Gengis Khans fodspor, gennem store ørkener, rullende stepper, frugtbare dale og de...
Skjulte skatte i det sydlige og centrale Yemen 14210 DKK, 7 Dage

Skjulte skatte i det sydlige og centrale Yemen

Tag med på et ekstraordinært eventyr for at afsløre de skjulte skatte i det sydlige og centrale...
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 4390 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
Se alt»

Blog

29.05.2023 14:59

Opdag den fortryllende skønhed ved Lake Nakuru i Kenya

Kenya, et land med betagende landskaber og varieret dyreliv, rummer en række skjulte perler for rejsende, der søger uforglemmelige oplevelser. Blandt disse skatte ligger den fortryllende Lake Nakuru, en hypnotiserende sø beliggende i Great Rift Valley. Kendt for sit overflødige fugleliv og betagende natur, byder Lake Nakuru National Park på en fascinerende blanding af naturlige vidundere og...


28.09.2022 11:22

Via Egnatia - den romerske hærvej på Balkan

Via Egnatia - fra Durrës til Istanbul. Via Egnatia, romersk hærvej, er omdrejningspunktet for vores seneste rundrejse og kulturrejse på Balkan. Ruten går tværs over Balkan fra Durrës i Albanien gennem Nordmakedonien og Grækenland til vore tiders Istanbul i det europæiske Tyrket. Det var den første store hærvej romerne byggede uden for Italien. Den skærer sig gennem terræner og områder, der...


10.12.2021 21:01

Saudi Arabien - islams fødested (gode råd før du skal afsted)

Det tog rigtig lang tid for Saudi Arabien at beslutte sig for at åbne sine grænser for turister, men nu er det endelig en kendsgerning, og Penguin Travel satte straks dette unikke rejsemål på sit kort. Kongeriget – kendt som islams åndelige fødested, har nu en ny tilgang til at tiltrække besøgende, og visum kravene er derfor ændret. Forandringerne er så store i forhold til tidligere, at...


08.12.2021 13:51

Sokotra - en ø velsignet af guderne og glemt af menneskeheden

Kære rejseven, Da jeg var teenager (tilbage i 70'erne), var der ingen computere og "smart" enheder af nogen art. Kan du forestille dig det, eller måske kan du huske det? Det var den gang vi skrev breve på et papir med en kuglepen og sendte dem med posten. Vi lyttede til de hypermoderne Pink Floyds "The Dark Side of the Moon" eller David Bowies "Space Oddity". Og...