Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi holder stadig vores fysiske kontorer lukkede og arbejder hjemmefra.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald eller kontaktes på chatten. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er snart tilbage!
Trekking i Rumænien - Karpaterne 4180 DKK, 8 Dage

4 bjerge på 7 dage i De sydlige Karpater!

Den skovrige bjergkæde strækker sig fra Slovakiet i vest til Ukraine i øst og mod syd løber den gennem Rumænien. For evigt forbundet med og ikke til at komme udenom...vi siger ikke hvem, men Karpaterne er så meget mere. På denne vandretur mødes rumænsk, saksisk og ungarsk kultur i et spændende mix med de dybe skove og høje bjerge. Bjergene gemmer ulve og bjørne og på de høje sætere vandrer fårehyrder med deres fåreflokke.

Turens højdepunkter:
Piatra Craiului bjergene og nationalpark - de smalle savtakkede tinder er måske de smukkeste i hele Karpater-bjergkæde.
Brasov - byen, der er alt det, Bucharest ikke er : En fredsommelig, mild, civiliseret by i Karpaterne (300.000 indb.) Vigtig universitetsby, og med mange seværdigheder som fx citadellet fra 1500-tallet og Den Sorte Kirke, der er den største gotiske kirke mellem Wien og Istanbul.
Slottet i Bran - uden tvivl en milepæl i enhver rejse til Transsylvanien. Tårne, smalle korridorer, skjulte rum. Slottet er fyldt med historiske fakta og mystiske legender.


Rejseplan:  

Dag 1. Ankomst
Transfer lufthavn Bucharest - Brasov. Overnatning i Brasov på pension.

Dag 2. Piatra Marebjerget
Kort transfer til turens udgangspunkt (10km). I dag vandrer vi på Piatra Mare (Den Stor Sten) bjerget og op til hytten af samme navn i 1628 m. Nedstigning via “7 ladders canyon” med fantastiske vandfald og stejle klippevægge. Sværhedsgraden er mellem. Her er smalle stier som kan være stejlte engang imellem. Valgfrit: Fra hytten, gå op til toppen af bjerget (1843m; ca. 2 timer). Nedstigning via en sti med røde afmærkninger (ca. 2 timer). Ruten ligger i mellem-svær sværhedsgrad. ”7 ladders canyon” er en af de største seværdigheder og er besøgt af mange vandrere i Piatra Mare området. Vandfaldet (7 ladders waterfall) er den andenstørste i Europa i længde. Transfer tilbage til Brasov
Vandring: 7-8 t.; 16 km, højdeforskel: +800/-800 m

Dag 3. Piatra Craiului - Magura
I dag udforsker vi Piatra Craiului nationalparken. Vi tager med bil til Bran (ca. 30 km) hvor vandringen begynder. Før vandringen kan du besøge Branslottet (berømt som Draculas slot) bygget af en tysk grevefamlie i 1200-tallet. Stien fører gennem skov, enge og et idyllisk landskab. Overnatning på et lille pensionat i landsbyen Magura.
Vandring: 4-5 t.; 9 km, højdeforskel: +400/-400 m

Dag 4. Magura - Curmatura hytten - Zarnesti - Magura
Vandring i nationalparkens hjerte. Stien snor sig over store enge og op til hytten Curmatura (1 470 m). Fra Curmatura hytten fortsætter vandringen til byen Zarnesti. Herfra vandring tilbage til landsbyen Magura. Overnatning. 
Vandring: 7-8t.; 20 km, højdeforskel: +500/-700m

Dag 5. Magura - Bucegi Nationalparken - Brasov
Kort transfer til Bucegi parken (ca. 20 min). Vandringen går langs en bred skovvej og krydser en lille flod. På vejen er der flere bondegårde, hvor du kan holde et stop og smage den lokale ost. Herfra går man til mødepunktet hvor man bliver afhentet og kørt til Brasov (ca. 1 time). Overnatning.
Vandring: 5-7 t.; 14 km, højdeforskel: +800/-800m

Dag 6. Brasov - Tampa bjergene - Brasov
Dagen er en hviledag. Oplevelser efter eget valg. Valgfri vandretur til Tampa (960 m) lige uden for ​​Brasov. Udsigten fra toppen er spektakulær og med panoramaudsigt over byen. Mulighed for natvandring med guide. En anden mulighed er besøg i Rasnov fæstningen. Overnatning i Brasov. 
Vandring: 2-3 t.; højdeforskel: +400/400m

Dag 7. Poiаnа Brasov - Postavaru bjergene
Transfer til Poiana Brasov (1200m) - det vigtigste skisportssted i Rumænien (12 km). Trekking til toppen af ​​Postavaru i 1799 m Ruten følger lette skovstier med flotte enge og en fantastisk panoramaudsigt. Transfer tilbage til Brasov.
Vandring: 4-5 t.; 10 km, højdeforskel: +700/-700 m.

Dag 8. Afrejse
Transfer til Bucharest for afrejse  

 

Praktisk information
♦ Turens forløb: Afhenting af vores lokale rep. i lufthavnen og kørsel til Brasov. Efter indkvarteringen er der kort infomøde, hvor kort og roadbook udleveres.
♦ Ruter og mærkning: Dette område af Karpaterne er vel afmærket med de mest almindelige vandresymboler.
♦ Terræn: Skov, enge, stier og grusveje med lettere stigninger/nedstigninger. Dag 2 byder på stålstiger og broer i den smalle kløft, der kan virke afskrækkende, det er muligt at springe disse steder over
♦ Vær opmærksom på at “7 Ladders Canyon” har lukket om mandage. Ved dårligt vejr (storm, regn) lukkes ”7 Ladders Canyon” pga. sikkerhedsmæssige årsager.

Anbefalet rejseperiode: juni - oktober

Nødvendigt udstyr:  Dagstursrygsæk, gode vandrestøvler, regntøj og vandreudstyr, lommelygte, solbriller og solcreme.


Prisen inkluderer:
indkvartering på pensionater/gæstehuse med eget bad/toilet
morgenmad
kort og roadbook på engelsk
all transfers jf. rejseplan og transfer til/fra Bucharest eller Sibiu lufthavn
transport af bagagen
nattur i Brasov med lokal guide
telefon assistance

Prisen inkluderer ikke:
frokoster og middage (muligt på indkvarteringsstederne)
forsikringer
entréer
flybilletter og transport som ikke er nævnt
drikkevarer
drikkepenge
billetter til liften
personlige udgifter

Ekstra tjenester:
Eneværelse
entree til "7 Ladders Canyon": ca. 20 kr.
entree til Piatra Craiului nationalpark: ca. 8 kr.


Billeder


Trekking i Rumænien - Karpaterne (Vurderet 4.81 / 5 Baseret på 282 Anmeldelser.)
Pris
4180 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
1160 DKK
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Most of you, who are used to walking/cycling during a long weekend, will be in condition to cope with a tour of this level. You should be in a good health condition. We have successive days of longer and more difficult walking and days of lighter walking/cycling. Some parts of the day routes are done at a higher altitude. The paths are in good condition. We walk/cycle for 5/7h a day.

These tours include trekking which is a little harder, normally on a challenging terrain. We take it for granted that you are in good condition and fit. You should be physically prepared at home to get the maximum of the tour. Most of the trekking is done at a greater height (max 3000m).

Gruppestørrelse
min. 2 persons
Reservation System Code
ROSELF
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 4030 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5380 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland) 12540 DKK, 9 Dage

Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland)

Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland) Denne rejse tager os til to af Afrikas mindste lande...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...