Coronavirus (COVID-19) travel update
Vores fysiske kontorer er lukkede, så vi alle kan "blive hjemme" og vi overgår til hjemmearbejdspladser.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald - heller ikke på chatten. Vi henviser derfor til mailadressen nedenfor, når du vil i kontakt med os. Vi er tilbage, når tiden tillader det. På genhør! ( info@penguin.dk )

Sa Pa Trek & Halong Bay Cruise (Vietnam)

Sa Pa Trek & Halong Bay Cruise (Vietnam) 5150 DKK, 11 Dage

Vietnam er et land med store bjergskråninger, krystalklart vand ved kysterne og talrige marker med en unik lokal kultur. Vi inviterer dig på en tur, der afslører den fulde skønhed af Vietnams landskaber - 11 dages aktiv udforskning af Vietnams natur - lige fra hiking i Sapa National Park til sejltur gennem det spetakulæere Halong Bay. Gå kke glip af den mulighed, hvis du er den type rejsende, som elsker at udendørs eventyr og førstehåndsoplevelser med lokalsamfundende. 

Højdepunkter:

Hanoi – Hovedstaden i Vietnam og landets andenstørste by
♦ Sapa National Park – En naturlig park fyldt med spetakulærer landskaber og indfødte med en unik kultur 
Krydsttogt langs Hạ Long Bay – Udforsk med båd den smukke bugt som er på UNESCOs liste over verdensarvssteder


Rejseplan

Dag 1: Ankomst i Hanoi 
Ankomst i Noi Bai Lufthavn. Transport til hotellet.
Overnatning i Hanoi: Moonview Hotel (el. lign.)

Dag 2: Hanoi – Lao Cai
Transport fra hotellet: 19.30-20.00 til togstationen. Herfra, tager du nattoget til Lao Cai.
Overnatning i toget (seng med A/C)

Dag 3: Lao Cai - Sapa
Toget ankommer til Lao Cai togstation tidligt om morgenen. Tranport med bus til Sapa (35 km - ca. 1 times kørsel). Om morgenen vil der være tid til at nyde den fantastisk udsigt over Sapa-dalen og udforske lokalmarkedet. Om eftermiddagen vil guiden informere jer om turen. Efter det, besøges landsbyen Cat Cat, hvor De Sorte H'mong-folk bor. Overnatning på Cat Cat Hotel, Sapa (eller lign.)

Dag 4: Sapa – Mong Sen – Ta Phin
Om morgenen køres der fra Sapa til Tac Ko-passet. Fra Tac Ko-passet fortsætter vi vores tur til byen Mong Sen, hvor H'Mong-folket bor. Efter frokost i Mong Sen, er der vandretur til byen, Ta Phin - stedet for Det Røde Dao-folk. 
Overnatning i Ta Phin (M, F, A).
Vandring: 13 km

Dag 5: Ta phin – Ma tra - Sin Chai
Omkring kl. 09.00 om morgenen vandres der fra Ta Phin og ud i rismarkederne for at besøge Ta Phin kirke, som blev bygget i 1911. Derefter vandres der til byen, Ma Tra, hvor der vil være frokost ved floden. Efter frokost fortsætter vi til Suoi Ho, Bang Hill og Sin Chai. Aftensmad og overnatning i Sin Chai. (M, F, A)
Vandring: 15 km

Day 6: Sin Chai Cat – Cat Cat - Lao chai - Ta van
Efter morgenmaden vandrer vi fra Sin Chai kl. 09.00, til Cat Cat-vandfaldet. Vandring til Y linh ho, Lao Chai og Lao Chai kirke. Forkost ved floden. Forsæt vandringen til Zay-folkets by Ta Van omkring kl. 16.00. Aftensmad og overnatning i Ta Van. (M, F, A)
Vandring: 15 km

Dag 7: Ta van – Giang Ta Chai - Ban Ho
Efter morgenmad, starter vi vandringen igennem en jungle af bambus, for at besøge Det Røde Zao-folk i Giang Ta Chai. Fra Giang Ta Chai vandrer vi videre til Ban Ho, hvor vi overnatter. (M, F, A)
Vandring: 15 km

Dag 8: Ban Ho – Sapa - Hanoi
Efter morgenmad vil der være tid til at besøge det lokal folk i Ban Ho. Vi vil derefter vandre en kort distance op ad bakke. På toppen af bakken, venter en Jeep på os, som vil køre os tilbage til Sapa. I Sapa vil der være fri tid inden at toget kører til Hanoi. (M)
Vandring: 7 km

Dag 9: Hanoi – Halong
Ankomst tidligt om morgenen på Hanoi togstation. Herfra tager du selv en taxi til Moonview Hotel, hvor du vil bliver hentet og kørt til Halong Bay. Turen tager 3,5 time. Efter check-in og velkomstdrink, begynder du på Fantasea Cruise, hvor der vil blive serveret frokost, mens du sejler mellem de vidunderlige kalkstensøer. Om eftermiddagen er der tid og mulighed for sejle i kajak og svømme, samt en kort vandretur på Titop-øen, hvis tiden holder stik. Retur til båden for at spise aftensmad. Aftenens underholdningsmuligheder: Blækspruttefiskeri, karoke, brætspil, film eller kigge på stjerner på den øverste dæk. Overnatning på båden. (F, A)

Dag 10: Halong - Hanoi
Stå tidligt op og tag en svømmetur eller sov længe og spis sen morgenmad.
Nyd mere af Halong Bay på vej tilbage og se nogle øer formet som en kamphane, røgelsesbrænding, en ensom hund, en finger og en and. Frokosten vil blive serveret på båden på vej tilbage til Halong havn. Tilbage i Halong havn og videre tilbage til Hanoi med kort stop på vejen. Overnatning i Hanoi: Moonview Hotel (M, F).

Dag 11: Hanoi - afgang
Morgenmad på hotellet. Fri tid indtil afgangen til lufthavnen. 


Indkluderet i prisen:  

Hanoi: ►Transport til/fra lufthavnen (incl. Guide) ►2 nætter på Moonview Hotel ►Transport til togstationen
Sapa: ►Måltider: 5 x morgenmad, 4 x frokost, 4 x aftensmad ►Overnatning: 2 nætter på tog i 4 en deluxe 4-køjet kabine, 1 nat på et billigt hotel med privat badeværelse i Sapa, 4 nætter ved en værtsfamilie med fælles badeværelse ►Entréer: Adgangskort for landsbyerne er indkluderet i turen.
Transport: Tog, bil/minibus ►Engelsktalende turguide: Indkluderet på en del af turen, se venligst rejseplanen
Halong: ►Busser og chaufører ►Engelsktalende turguide ►Ha Long Bay registrering ►Krydstogt ►Rene værelser med A/C incl. eget toilet på båden ►Måltider: 2 frokoster, 1 aftensmad og 1 morgenmad, frisk frugt til værelset er inkluderet ►Entré til grotte, kajakker

Prisen indkluderer ikke: ►Flybilletter ►personlige udgifter ►drikkevarer og måltider, som ikke er indkluderet i prisen ►rejseforsinkring ► visum (de danske statsborgere har ikke brug for visum ved ophold op til 15 dage)

Eventuelle tillæg: Eneværelsestillæg: 820 DKK


Billeder


Sa Pa Trek & Halong Bay Cruise (Vietnam) (Vurderet 4.88 / 5 Baseret på 270 Anmeldelser.)
Pris
5150 DKK
Varighed
11 Dage
Eneværelsestillæg
680 DKK
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Most of you, who are used to walking/cycling during a long weekend, will be in condition to cope with a tour of this level. You should be in a good health condition. We have successive days of longer and more difficult walking and days of lighter walking/cycling. Some parts of the day routes are done at a higher altitude. The paths are in good condition. We walk/cycle for 5/7h a day.

Most of you, who are used to walking/cycling during a long weekend, will be in condition to cope with a tour of this level. You should be in a good health condition. We have successive days of longer and more difficult walking and days of lighter walking/cycling. Some parts of the day routes are done at a higher altitude. The paths are in good condition. We walk/cycle for 5/7h a day.

Gruppestørrelse
2-6 pax
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3660 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
Saudi Arabien: Bag det åndelige slør 14550 DKK, 8 Dage

Saudi Arabien: Bag det åndelige slør

Saudi Arabien er et af de mest gådefulde og vanskelige steder at besøge, så gå ikke glip af denne...
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5380 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...