Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi holder stadig vores fysiske kontorer lukkede og arbejder hjemmefra.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald eller kontaktes på chatten. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er snart tilbage!

Trekking i Nepal – Annapurna Sanctuary

Trekking i Nepal – Annapurna Sanctuary 6050 DKK, 12 Dage

På dette 12-dages trekking tur i Nepal vi man opleve de imponerende Annapurna bjergtoppe.

Området som omkranser Annapurna er intet mindre end enestående. Her finder man en fantastisk udsigt over de sneklædte bjergtoppe, som er så høje at man næsten ikke kan tro sine egne øjne. Dette trek er et af de mest populære i Nepal og med god grund. Annapurna Basecamp er omgivet af ærefrygtindgydende bjergtinder herunder den sydlige side af Annapurna. Dette trek er kendt for det fantastiske naturlandskab men også for det vekslende landskab. Ruten går igennem rismarker, skove og små lokale landsbyer. De udfordrende stier belønner dig med en betagende kombination af tårnhøje bjergtinder og dramatiske dale. På denne spektakulære rejse vil du nå frem til Annapurna base camp. Annapurna er verdens 10. højeste bjerg og ligger i en højde af 8091 meter.

Turens højdepunkter:
♦ Trekking gennem storslået bjerglandskab inden man når frem til amfiteatret som dannes naturligt ved Annapurna Sanctuary
Pokhara – afslapning ved søens bredde
Katmandu – templernes by


Rejseplan:

Dag 1. Ankomst til Katmandu
Møde i lufthavnen. Transfer til hotellet. Overnatning i Katmandu.

Dag 2. Katmandu – Pokhara
I dag forlader vi Katmandu dalen og drager mod den fortryllende nepalesiske by, Pokhara (ca. 6-7 timers kørsel). Pokhara har en dejlig beliggenhed ved bredden af en sø og under de snedækkede bjergtinder i Annapurna området. Dette sted er som skabt til afslapning og fordybelse. Afhængigt af ankomsttidspunkt vil der muligvis være tid til at leje en lille robåd og sejle ud på søen for at nyde solnedgangen. Overnatning i Pokhara.

Dag 3. Pokhara – Ghandruk
Om morgenen drager vi fra Pokhara til Phedi. Fra Phedi går vandringen op ad en stejl bakke. Der drejes af til højre mod Dampus. Vi går langs højderyggen hvorfra man har en panoramisk udsigt over Annaparurnas, Manaslu. Fra Birethati drejer vi af mod højre og krydser Modi floden. Dernæst venter endnu en stejl bakke oppe til Ghandruk (915 m -1940 m).
Vandring: 4-5 timer

Dag 4. Ghandruk – Chhomrong (2170 m)
I dag går vi en time fra Ghandruk til Ghandrukkot. Derefter går ruten ned ad bakke til Kimron Khole. Let gang i ca. en time før vi når frem til stien til Chhomrong. Opstigning ad Annapurna syd. På et tidspunkt vil det imponerende Fishtail Mountain være os i syne. Chhomrong er en charmerende landsby med en slående beliggenhed omfavnet af den gigantiske Annapurna bjermassiv. Overnatning i Chhomrong i et gæstehus.
Vandring: 5 timer

Dag 5. Chhomrong – Dovan (2580 m)
Fra Chhomrung krydser vi broen og påbegynder opstigningen til Sinuwa Danda. Stien mod Khuldighar passerer flere rhododendron træer. Dernæst er der en lang nedstigning ad stentrapper, som er stejle. Vi når frem til en bambus og rhododendron skov. På den ande side af skoven ankommer vi til Dovan. Overnatning i gæstehus.
Vandring: 5 timer

Dag 6. Doban – Deurali (3230 m)
En gradvis opstigning bringes os på et spor over floden og gennem en tyk skov med bambus, rhododendron og egetræer. Vi passerer Himalaya hotellet og krydser to flodstrømme over små broer. Her har vi mulighed for at se en række dyrearter som vildsvin, sneleoparder og hjorte. Vi stiger op til Hinko grotten før vi ankommer til Deurali. Overnatning i gæstehus.
Vandring: 4 timer

Dag 7. Deurali - Machhapuchhre Base Camp (3700 m)
Vi begynder fra Machhapuchhre Base Camp. Herefter venter en moderat opstigning over bjergsiden hvor vi bl.a. skal gennem en flod. Fra Deurali når vi frem til et meget specielt sted hvor vi er omgivet af store snedækkede tinder. På vej mod Machhapuchhre Base Camp vil vi igen nå frem til et sted med udsigt over Mt. Annapurna syd, Annapurna I, Himchuli, Annapurna III og selve Machhapuchhre. Overnatning i gæstehus ved Machhapuchhre Base Camp.
Vandring: 3-4 timer

Dag 8. Machhapuchhre Base Camp - Annapurna Base camp (4130 m) – Bamboo
Fra Machhapuchhre base camp fortsættes der til Annapurna base camp. Området er omkranset af bjergtoppe og kendt som Annapurna Sanctuary. Dette sted giver os en imponerende udsigt til enorme toppe herunder Annapurna I, Barah Shikhar, Annapurna Syd og mange andre gigantiske bjergtinder. I dag ender vi tilbage i Bamboo. Tidligt om morgenen nyder vi en pragtfuld solopgang over bjergtoppene fra Annapurna base camp. Derefter stiger vi ned fra Annapurna base camp via Deurali og Dovan for til sidst at nå frem til Bamboo. Vi går støt nedad til en dal. Her vil vi overnatte i et gæstehus.
Vandring: 7-8 timer

Dag 9. Trek til Jhinu Danda (varmt kildevæld) (1700 m)
Vi forlader Bamboo og stiger op til Kuldi Ghar og Sinuwa via stentrapperne som bringer os til Lower Chhomrong. Vandringen fortsætter op ad stentrapperne til Upper Chhomrong. Fra Chhomrong går vi ned til Jhinu Danda. Her kan man tage et bad i en varm kildevæld. Overnatning i gæstehus i Jhinu Dada.
Vandring: 5 timer

Dag 10. Trek to Pothana (1900 m)
Vi starter vores trek til Pothana efter morgenmad. Ruten har mange op, -og nedstigninger og passerer floder, broer, vandløb, vandkilder og landsbyer. Vi passerer Landruk og Tolka, som er kendt for at være turistmål. Undervejs nyder vi den fantastisk udsigt over bjerglandskabet.
Overnatning i Pothana.
Vandring: 6-7 timer

Dag 11. Phedi (930 m) - Pokhara – Katmandu
I dag er den sidste dag. Vi starter med at vandre ned til Dhampus på vej til Phedi. Efter ca. 2 timer i nedadgående retning ankommer vi til busstoppestedet. Herfra tager vi en bus til Pokhara. Vi fortsætter i bil til Katmandu (6-7 timer). Overnatning i Katmandu.
Varighed: 2 timer

Dag 12. Hjemrejse
Transfer til lufthavn. Afrejse.

Anbefalet rejsepeiode: Det er muligt at trekke hele året rundt men det anbefales fra februar – maj og fra september – november


Prisen inkluderer:
Indkvartering i Katmandu og Pokhara: dobbeltværelser på budgethoteller i Katmandu og Pokhara inkl. morgenmad
indkvartering på gæstehuse under trekking inkl. helpension
engelsktalende guide
portør (1 til 2 personer)
trekking tilladselse
transfer fra/til lufthavn
al transport i privat bil

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter
visum ($25 per person i lufthavnen)
frokost og middag i Katmandu og Pokhara
andre personlige udgifter
drikkepenge
forsikring
øvrige udgifter i forbindelse med annulleret flyafgang,naturkatastrofer,vejrforhold eller andre uforudsete omstændigheder

Ekstra tjenester:
Tillæg ved 2-3 rejsende: kr. 410,- per person


Billeder


Trekking i Nepal – Annapurna Sanctuary (Vurderet 4.84 / 5 Baseret på 292 Anmeldelser.)
Pris
6050 DKK
Varighed
12 Dage
Eneværelsestillæg
900 DKK
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Tours of this level demand that you be really in good shape. The paths are not always in the best condition and the marking can be scarce. There are day-treks with big ascents and descents. Changing weather conditions /even in midsummer/ play an important role when trekking/cycling at a very high altitude and may cause changes of the preliminary route. This is to be decided by the mountain guide on the spot. Normally, the treks are 6/8h per day, but some can be longer. Preliminary hiking experience is an advantage, but not necessary if you are really in a good shape. Note that during some of the days, you should personally carry your baggage, which is naturally an additional difficulty. No rock/ice climbing experience is needed.

Gruppestørrelse
Min. 4 people
Reservation System Code
Nepal
Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland) 12540 DKK, 9 Dage

Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland)

Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland) Denne rejse tager os til to af Afrikas mindste lande...
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5380 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 7610 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...