Coronavirus (COVID-19) travel update
Vores fysiske kontorer er lukkede, så vi alle kan "blive hjemme" og vi overgår til hjemmearbejdspladser.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald - heller ikke på chatten. Vi henviser derfor til mailadressen nedenfor, når du vil i kontakt med os. Vi er tilbage, når tiden tillader det. På genhør! ( info@penguin.dk )
Okavango & Chobe – fra syd 8770 DKK, 9 Dage

Eventyret begynder i Victoria Falls hvor man får mulighed for at prøve whitewater rafting, bungee jumping eller for at besøge de nærliggende markeder og nyde de spektakulære udsigter over Victoria Falls National Park. I Botswana besøger vi Chobe National Park og tager et cruise på floden for at se elefanter bade eller krydse floden. Ved Okavango-deltaet, kan man fotografere flodheste og krokodiller fra en mokoro (traditionel kano). Der bliver også mulighed for game drives i bl.a. Khama Næsehornsreservatet. Rejsen ender i Johannesburg. Det er muligt at starte i Johannesburg og slutte i Victoria Falls hvis man heller vil det.

Bemærk venligst at prisen er for indkvartering i telt på specifikt indrettede campingpladser. Det er også muligt at en anden version (Double værelses Bungalow) af turen, og du kan tjekke tillægspriserne under eventuelle tillæg under rejseplanen!

Turens højdepunkter:

♦ Victoria Falls – et af verdens syv naturlige vidundere og på listen over UNESCO verdensnaturarv.
♦ Chobe nationalpark – Botswanas smukkeste og mest populære naturreservat
♦ Maun – den 5. største by i Botswana er kendt som landets største turistcentrum og indgangen til Okavango-deltaet
♦ Okavango Delta – der flyder mere end 11 kubikkilometer af vand fra Okavango-floden til deltaet årligt
♦ Johannesburg – en af Afrika’s pulserende storbyer som aldrig hviler.
 

DETALJERET TURBESKIVELSE

 


Rejseplan:

Dag 1. Zimbabwe - Victoria Falls
Idag besøger vi de spektakulære Victoria vandfalde og Zambezi floden. Hvis man ønsker at deltage i valgfrie aktiviteter som rafting eller bungee jumping ved Victoria Falls er det bedst at ankomme et par dage tidligere. Overnatning i Victoria Falls.

Dag 2. Victoria Falls - Kasane (Botswana)
I dag krydser vi Botswana-grænsen og ankommer til Kasane beliggende på bredden af floden Chobe, hvor vi får mulighed for et game drive gennem Chobe National Park og for at nyde en solnedgangscruise på floden. 

Dag 3. Kasane - Caprivi området (Namibia)
Efter morgenmad kører vi mod Namibia og Caprivi området. Ankomst til Okavango. Vi sætter vores camp ved breden af Okavango floden og forbereder os til de kommende udflugter i deltaet.

Dag 4. Caprivi strip - Okavango Delta
Kørsel tilbage til Botswana og frem til Okavango-deltaet. Flodene har ingen udgang til havet men danner i stedet Okavango-deltaet – et stort indlandsdelta som bruges til kunstvanding i Kalahariørknen.

Dag 5. Okavango Delta

Her i deltaet oplever man det bedste naturen har at byde på. Vi går på opdagelse i den vilde natur. Her finder man et overdådigt dyre- og fugleliv. Fra mokorokanoer og til vandreture kommer vi helt tæt på dyrene.

Dag 6. Okavango Delta - Maun
Vi forlader deltaet og kører til Maun, hvor vi har vores camp.

Dag 7. Maun - Central Kalahari
Om morgenen er der valgfri flytur over Okavango-deltaet før vi fortsætter mod Ghanzi i Central Kalahari. Kalahari ørkenen er hjemmestedet for San-folket. Vi kommer tæt på deres kultur, danse, sange og historiefortælling.

Dag 8. Central Kalahari - Kang
Vi starter dagen med en guidet vandretur med vores San-guide, som vil fortælle os hvordan man overlever i Kalahariørkenen. Rejsen fortsætter syd på ad Trans-Kalahari Highway og sidste stop på dagen er den lille by Kang - døren til Kalahari. 

Dag 9. Kang - Johannesburg
Idag krydser vi grænsen til Sydafrika og efter en lang og smuk køretur ankommer vi til Johannesburg. Sydafrika’s ”Guld” hovedby har meget at byde på og er et enestående rejsemål i sig selv.


Prisen inkluderer:
► 8 overnatninger i telt til 2 personer ►måltider: 8 morgenmad, 8 frokoster og 7 middage ► transport ifølge programmet med safarikøretøj ► engelsktalende guide ► entree til Victoria Falls ► bådtur og game drive i Chobe nationalpark ► 3-dages Okavango-delta campingpakke ► vandretur med San-guide 

Prisen inkluderer ikke: ► internationale flybilletter ► forsikring ► transfer fra/til lufthavn ► drikkepenge ► indkvartering i Zimbabwe før rejsen og i Johannesburg efter rejsen ► valgfrie aktiviteter/udflugter ► drikkevarer og måltider ikke nævnt i programmet ► personlige udgifter ► visum

Eventuelle tillæg: ► Indkvartering i Bungalows: 1420 DKK ► Enekltværelsestillæg: 370 DKK (telt) / 1040 DKK (bungalow)

Praktiske informationer: ► Rejseguide sørger for mad og praktisk udstyr til campen. Det forventes at man hjælper og bidrager med fælles pligter ► Bagage må ikke veje mere end 10 kg. ► Medbringe euro, amerikanske dollars eller sydafrikanske rand på turen. De fleste steder tager kun imod kontanter i ZAR eller USD. Betalingskort (visa, mastercard) og USD 100 bliver som regel ikke taget imod ► Man skal iføre sig konservativ påklædning ved landegrænserne, i landsbyer og på markeder. Det vil sige ingen bare fødder eller bryst. Ingen badedragter eller hatte ► Tag gerne små gaver med til børnene. Kuglepenne eller farveblyanter og kladdehæfter er populære. Undgå at give slik eller penge da dette opmuntrer dem til at tigge ► Du bliver en del af en international gruppe og det forventes at du bidrager til fælles pligterne som f.eks. at tilberede maden, skubbe køretøjet hvis det sidder fast m.m. ► I Afrika tager tingene måske lidt længere end hvad man er vant til. Tag det med en smil. Det er en del af eventyret!

Forsikring: ► Alle rejsende skal have gyldig rejseforsikring - en alm. sygeforsikring er ikke tilstrækkelig. Partneren i Afrika har ret til at nægte deltagelse i visse aktiviteter såfremt gyldig rejseforsikring ikke kan fremvises.

Vaccinationer: ► Vaccination mod gul feber anbefales. Det er muligt at man bliver bedt om at fremvise vaccinationshæfte ► Malariamidler skal tages under hele opholdet.

Værd at vide: ►Vær opmærksom på at den afrikanske sol kan være meget stærk. Brug gerne en faktor 30 solcreme og tage en solhat med. Drik min. 3 liter vand om dagen for at undgå dehydration. Det kan også blive meget koldt i vintermånederne► Man skal helst ankomme dagen før safarituren begynder. Det anbefales også at man booker hjemrejsen til dagen efter safarituren ender ► Venligst informere os om eventuelle kroniske sygdomme eller præeksisterende sygdomme som diabetes eller astma og medicin som du tager. Vi har også brug for at vide om du er allergisk overfor bestemte fødevarer eller har ey fysisk handikap.


Billeder


Okavango & Chobe – fra syd (Vurderet 4.66 / 5 Baseret på 273 Anmeldelser.)
Pris
8770 DKK
Varighed
9 Dage
Eneværelsestillæg
380 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
8770 DKK
Varighed
9 Dage
Eneværelsestillæg
380 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
8770 DKK
Varighed
9 Dage
Eneværelsestillæg
380 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
8770 DKK
Varighed
9 Dage
Eneværelsestillæg
380 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
8770 DKK
Varighed
9 Dage
Eneværelsestillæg
380 DKK
Status
Garanteret afgang

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Gruppestørrelse
Max. 18 people
Reservation System Code
Africa_N
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 7610 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Saudi Arabien: Bag det åndelige slør 14550 DKK, 8 Dage

Saudi Arabien: Bag det åndelige slør

Saudi Arabien er et af de mest gådefulde og vanskelige steder at besøge, så gå ikke glip af denne...
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 4030 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...