Taiwans Højdepunkter 6230 DKK, 8 Dage

Belliggende ud fra Kinas sydøstlige kyst finder man ønationen Taiwan – et af de mest tæt befolkede steder på jorden. Da det meste af øens midte er dækket af bjerge, bor størstedelen af den 23 millioner store befolkning i byerne spredt ud over den mere flade vestlige kyst. Taiwan er derfor et land af kontraster; tæt pakkede byer med en overflod af restauranter, butikker og undeholdningsmuligheder i den ene del, og frodige skovdækkede bjerge, sandstrande og marmorbelkædte kløfter i den anden. Det overrasker måske nogle, at Taiwan har otte nationalparker til at beskytte landets tropiske skove fyldt med dyreliv.

Højdepunkter:
Sun Moon Lake – en blid rejse gennem dette bemærkelsesværdige steds historie, kultur og omgivelser
Fo Guang Shan kosteret – Det sydlige Taiwans buddhistiske center
Kenting – Taiwans første nationalpark
East Coast National Scenic Area – Taiwans sidste uberørte stykke land
Taroko National Park – Taroko klæften, den evige kildes helligdom, svalegrotten


Rejseplan

Dag 1 (lørdag). Taipei
Ankomst til Taipei lufthavn (flyrejsen fra Danmark kan begynde dagen før) og transfer til hotellet. Resten af dagen er på egen hånd. Overnatning i Taipei.

Dag 2 (søndag). Taipei
Halvdag byrundtur i Taipei: Chiang Kai-Shek Memorial Hall, Det national paladsmuseum, martyrernes helligdom, lokal taiwansk tempel m.m. Resten af dagen er på egen hånd. Overnatning i Taipei.

Dag 3 (mandag). Taipei – Sun Moon Lake
08:00 – 09:00 Afhentning på hotellet og afgang til Sun Moon Lake – den mest berømte sø I Taiwan. Med over 8 kvadratkilometer har søen fået sit navn fordi den nordlige del er formet som en sol, og den sydlige del er formet some en halvmåne (de to dele er delt af Lalu øen). Vi tager på en bustur ved søen, der inkluderer Wenwu templet, Holy Monk Shrine, Ci-en Pagoda. Overnatning i nærheden af Sun Moon Lake.

Dag 4 (tirsdag). Sun Moon Lake – Fo Guang Shan klosteret - Kaohsiung
Vi tager afsted fra Sun Moon Lake om morgenen og sætter kurs mod Sydtaiwans buddhistiske center i Kaohsiung regionen. Det blev etableret af Master Hsing Yun og hans disciple . Ved den sydøstlige side af Fo Guang Shan klosteret finder man regionens mest velkendte varemærke: en enorm gylden statue af Buddha Amitaabha (120 meter). Vi fortsæter til Kaohsiung - Taiwans anden største by. Turen tager dig til "Love" floden og natmarkedet Lihue – en masse forskelligt lækkert mad, specialiteter, kolde drikke, is, fisk of skaldyr tilbydes her. Overnatning i Kaohsiung.

Dag 5 (onsdag). Kaohsiung – Kenting – Taitung (Zhiben varmekilderne)
Idag tager vi mod syd til Kenting. Vi skal besøge Taiwans første national park – Kenting, etableret d. 1 januar 1948 og fantaisk beliggende på Hengchun halvøen. Ø;;st for parken har man Stillehavet, Bashi kanalen mod syd og Taiwan strædet mod vest. Nogle af Taiwans tørste koralrrev ligger ud for denne kyst og skovene langs parkens vestside er de sdiste af landet tropiske kystskove. Vi gør et stop ved Eluanbi fyrtårnet og kaldet ’’Ø;;stasiens Lys’’, som er vært ved en fantastisk panoramaudsigt. Herefter mod Maibitou – et ekseptionelt godt sted at gå på sightseeing. Om aftenen ankommer vi til Taitung. Overnatning nær Zhiben varmekilderne.

Dag 6 (torsdag). Taitung (Zhiben varmekilderne) – East Coast National Scenic Area – Taroko
Vi forlader Taitung og kører på østkyst motorvejen til East Coast Nation Scenic Area, også kendt som ’’Taiwans sidst uberørte stykke land’’. Det strækker sig 170 kilometer ned langs øens østkyst fra Hualin flodens udmunding i nord, til Xiaoyeliu (lille Yeliu) i syd. Mod øst grænser det op til Stillehavet; mod vest rejser den kystlige bjergkæde sig. Her består jorden af vulkansten, almindelig sten og skifer. Vejret, erosion og ophobning har resulteret i mange forskellige landskaber her. Denne varierede topografi fungerer som levested for en lang række blomster og planteliv. Til slut på dagen har vi nået Hualin regionen og vi skal bo på et hotel i Taroko nationalpark.

Dag 7 (fredag). Taroko – Taipei
Idag skal vi besøge Taroko natinalparken, som er kendt sine spektakulære bjerge og marmorkløfter der strækker sig langs Liwu floden. Vejen vikler sig gennem de stejle marmorklipper og tunneller i Tarokokløften, en af Asiens 7 naturlige vidundere. Køretøjet passerer gennem 38 tunneller inden vi når til den evige kildes helligsom. Den fungerer som et mindesmærke for de Taiwanesiske veteraner, der mistede livet under opførelsen af tunnellerne. Helligdommen er bygget rundt om en naturlig kilde, hvor vand kommer til syne ud fra klippen, umiddelbart fra ingenting. Det er en bemærkelsesværdig geologisk formation. Vores næste stop er svalegrotten (Swallow Grotto). Grundet den langvarige erosion ved Liwy floden, er marmorklippen fået tilført hundredevis af små huller, som er blevet en naturlig yngleplads for svaler. Deraf kommer navnet svalegrotten. Se om i kan finde Chieftain’s klippeprofil, der minder bemærkelsesværdigt meget om profilen fra en indianerhøvding. Herefter begynder vores tur tilbage til Taipei med stop ved Chingshui klipperne og kørsel i Syue-Shan Long tunnelen (12.9 km). Om aftenen ankomst til Taipei, hvor vi overnatter.

Dag 8. Afrejse
Transfer til lufthavnen og afgang.


Visa: De danske statsborgere har ikke brug for visum til Taiwan i op til 90 dage. 


Prisen inkluderer:
7 nætter i delt dobbeltværelse på 3*** hotel i Taipei og 5***** hoteller i de andre byer
morgenmad
køretøj med air-condition
engelsktalende lokal guide
entreer
transport fra/til lufthavnen (uden guide)

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter til/fra Taipei
drikkepenge
personlige udgifter
drikkevarer og måltider ikke nævnt
rejseforsikring

Ekstra tjenester:
Eneværelsestillæg: 3135 DKK
indkvartering på 4**** eller 5***** hotel i Taipei: på forespørgsel


Billeder


Taiwans Højdepunkter (Vurderet 4.88 / 5 Baseret på 251 Anmeldelser.)
Pris
6230 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Blackout datoer: d. 29. - d. 31. december 2019; d. 24. - d. 29. januar 2020

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Vejledende pris
Gruppestørrelse
Min. 1 person
Reservation System Code
TWRUND
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 3660 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet 8880 DKK, 9 Dage

Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet

 Dette er en tur, der vil afsløre essensen i et af de mest eksotiske hjørner i Latinamerika -...
Etiopien rundrejse- ældre end man kan forestille sig 11640 DKK, 13 Dage

Etiopien rundrejse- ældre end man kan forestille sig

Etiopien er et land af kontraster og ekstremer... Denne fantastiske tur tager os igennem et af...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk....


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang...