Coronavirus (COVID-19) travel update
Vores fysiske kontorer er lukkede, så vi alle kan "blive hjemme" og vi overgår til hjemmearbejdspladser.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald - heller ikke på chatten. Vi henviser derfor til mailadressen nedenfor, når du vil i kontakt med os. Vi er tilbage, når tiden tillader det. På genhør! ( info@penguin.dk )
En rejse gennem Argentina

Kom med os på et eventyr i hjertet af Argentina. Nyd de pulserende farver i den mest europæisk-ligende by i Sydamerika - Buenos Aires med sine farverige koloniale huse, ledsaget af tango rytmen og smagen af vin. Det tundrende vand i Iguazu falls vil efterlade dig målløs foran naturens vidundere. Du kan beundre udsigten over den frygtindgydende Perito Moreno-gletscher og nyde ture gennem det spektakulære landskab af "Los Glaciares" National Park.

Højdepunkter:
♦ Buenos Aires – kolonial skønhed, tango og vin
♦ Iguazú Vandfald – fantastiske vandfald og subtropiske regnskove
♦ Perito Morene Glacier i El Calafate


Rejseplan:

Dag 1. Ankomst i Buenos Aires
Ankomst til lufthavnen og kørsel til "Rochester Concept Hotel" eller lignende. Du vil blive ledsaget af vores lokale repræsentant, som vil hjælpe dig med check-in-procedurer og give dig info-pakken om turen.
Overnatning i Buenos Aires.

Dag 2. Buenos Aires – Byrundtur
Byrundtur inkl. 9 de Julio Avenue, Obelisken og Corrientes Street. Vi stopper ved Plaza de Mayo for at besøge katedralen og Cabildoen (Old City Hall). Derefter fortsætter turen mod San Telmo, der er præget af sine koloniale huse og brostensbelagte gader.
Senere kører vi til det sydlige kvarter La Boca, hvor farverige zinkhuse beskyttede de første indvandrere. Derefter fortsætter vi til Puerto Madero (populært gastronomisk område, samt boligområde). Vi skal besøge området Palermo, som er dækket af haver og damme og omgivet af elegante bygninger. Vores sidste stop er i Recoleta, hvor vi kan besøge den berømte kirkegård og de mange caféer og berømte restauranter.
Overnatning i Buenos Aires.

Dag 3. Buenos Aires
Dag til fritid.
Overnatning i Buenos Aires.

Dag 4. Buenos Aires - Puerto Iguazu
Kørsel til Buenos Aires lufthavn. Fly til Puerto Iguazu og kørsel til "Jardin del Iguazu" hotel, eskorteret af vores lokale repræsentant.
Overnatning i Puerto Iguazu.

Dag 5. Iguazu Falls - Udflugt
Iguazu National Park blev oprettet i 1934 og i 1984 erklærede UNESCO sig for en del af den naturlige verdensarv. Besøget til parken kan ske via 3 kredsløb. Den nederste sti (1200 meter-gåtur) afslører en fantastisk udsigt over flertallet af forsøfterne og falder fra et normalt og nedre synspunkt. Dens varighed er 2 timer og anses for vanskelig på grund af antallet af trin undervejs. Den højere vej (1.300 meter-gang) tager 1 time og kræver mindre indsats, men tilbyder betagende scenerier fra et klip-point-perspektiv. Djævelens Hals skal nås via det Ø;;;;;;;kologiske Jungle Train. Fra dens stop er der en snoede sti, der går omkring øen på 1.100 meter og slutter ved kanten af vandfaldet. Ca. varighed: 2 timer.
Overnatning i Puerto Iguazu.

Dag 6. Puerto Iguazu
Dag til fritid
Overnatning i Puerto Iguazu

Dag 7. Puerto Iguazu - El Calafate
Kørsel til Puerto Iguazu lufthavn. Fly til El Calafate, møde med vores repræsentant og kørsel til "Rochester El Calafate" hotel.
Overnatning i El Calafate.

Dag 8. El Calafate. Perito Moreno Glacier
I dag skal vi køre 85 km til Perito Moreno gletscheren, der er kendt for sin konstante fremadgående bevægelse. På vejen til nationalparken "Los Glaciares" vil vi nyde den andeanske pre-cordillera-natur. Adgangen til parken ligger ved Argentino søen. Langs Brazo Rico-floden begynder vi at se de flydende isbjerge, indtil vi endelig kan se dette naturlige vidunder, der er en del af UNESCO på listen over den naturlige verdensarv. Når vi går langs stien vil vi beundre den fantastiske skønhed. Om eftermiddagen tager vi tilbage til hotellet.
Overnatning i El Calafate.

Dag 9. El Calafate
Dag til fritid.
Overnatning i El Calafate.

Dag 10. Afgang fra El Calafate
Sidste dag på turen. Kørsel til El Calafate lufthavn.


Prisen inkluderer:
►Transfer lufthavn – hotel – lufthavn i hver by ►Indkvartering på de udvalgte hoteller eller lignende med morgenmad ►Udflugter ifølge program ►Lokal engelsktalende guide ►Mulighed for hjælp i hver by.

Prisen inkluderer ikke: ►Internationale og indenrigs- flybilletter ►Entréer ►Service og ikke-nævnte måltider – se rejseplanen ►Tidlig check-in, sen check-out og hotelhjælp ►Rejseforsikring ►Personlige udgifter ►Drikkepenge til guider og hotelpersonale ►valgfrie udflugter

Eventurelle tillæg: ►Eneværelsetillæg: kr. 3095 ►3 indenrigsfly: ca. kr. 5230 (bekraæftes ved bestilling)

Godt at vide: ►Der er ingen forbehold, hotellerne kan variere afhængigt af tilgængelighed ►Alle priser kan ændres uden forudgående varsel

Visa: ►Europæere har ikke brug for turistvisum til Argentina for et kort ophold (op til 90 dage)


Billeder


En rejse gennem Argentina (Vurderet 4.71 / 5 Baseret på 267 Anmeldelser.)
Vejledende pris (ekskl. indenrigs flybilletter)
Gruppestørrelse
Min. 2 persons
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3660 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
Saudi Arabien: Bag det åndelige slør 14550 DKK, 8 Dage

Saudi Arabien: Bag det åndelige slør

Saudi Arabien er et af de mest gådefulde og vanskelige steder at besøge, så gå ikke glip af denne...
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 4030 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...