Det bedste af Sydkorea 8560 DKK, 7 Dage

 På denne uforglemmelige 7-dages rundrejse i Sydkorea oplever I landets kulturelle højdepunkter. Sydkorea er en drømmedestination for eventyrlystne rejsende. En engagerende og indbydende rejsemål som balancerer et højt udviklet samfund på fronten af teknologisk innovation med en respekt for gamle traditioner og levemåder fra det gamle Asien. Hovedstaden hedder Seoul, og er det perfekte ekspempel på hvad resten af landet kan tilbyde: nattemarkeder, K-pop, templer, majestætiske paladser, skyskrabere og pulserende neonlys kendetegner storbyerne. Mulighed for at forlænge rejsen ved at besøge Sydkorea’s eneste ø – Jeju.

Turens højdepunkter:
Seoul – en livlig hovedstad, som aldrig sover
Busan – verdens travleste containerhavn og en by med masser af kuturelle seværdigheder
Gyeongju – den gamle hovedstad i Silla (Shilla) dynastiet


Rejseplan:

Dag 1. Seoul(lørdag)
Ankomst til Incheon lufthavn. Transport på egen hånd til hotellet og indkvartering. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 2. Seoul – Buyeo – Jeonju (søndag)
Møde kl. 08:00 med lokal guide i parkeringsplads foran Donghwa Duty Free bygningen. Kørsel fra Seoul til Gongju (130km). Her besøger man Konge Muryeoing gravene og Gongsanseong fæstningen. Fortsæt til Buyeo, hvor man finder et imponerende slot. Valgfri bådtur til Goransa templet og Nakhwaam. Videre til Jeonju (80km) fo at besøge Jeonju Hanok landsby inkl. 700 traditionelle Koreanske huse som kaldes Hanok. Indkvartering på hotel i Jeonju og overnatning.

Dag 3. Jeonju – Gwangju – Suncheon – Yeosu – Jinju (mandag)
Efter morgenmad kørsel til Gwangju (100km), den største by i Honam regionen og et betydningsfuldt sted da det var her det moderne demokratiske bevægelse startede. Der besøges 18. maj nationale kirkegård. Kørsel til Suncheon (100km), hvor man besøger Suncheon Bay Garden (valgfri: 10 $ pp). Turen fortsætter til havnebyen Yeosu og bagefter til Jinju, hvor man overnatter.

Dag 4. Jinju – Busan – Gyeongju (tirsdag)
Besøg til Jinjuseong fæstningen. Videre til Busan (100km) med offentlig bus. Kl. 13 bliver man mødt foran Toyoko Inn Hotel ved Busan stationen. Kørsel til Jagalchi fiskemarked, som er Koreas største fiskemarked. Rundtur i Haeundae strand og transfer til Gyeongju (100km), hvor man overnatter.

Dag 5. Gyeongju – Wonju (onsdag)
Byrundvisning i Gyeongju. Valgfrit besøg til Seokguram Grotto (entree betales på stedet, ca. 6 $ pp). Seokguram Grotto er på UNESCOs Verdensarvsliste. Besøg til Bulguska templet, også på UNESCOs Verdensarvsliste. Kørsel til Andong Hahoe folkelandsby (170km), hvor gamle huse er blevet bevaret i oprindelig arkitektur, og landsbyen er stortset uændret siden Joeseon dynastiet. Turen fortsætter til Wonju (155km), tæt på Chiaksan bjerget og Seom floden. Indkvartering på hotel og overnatning.

Dag 6. Wonju – Mt Sorak – Seoul (torsdag)
Efter morgenmaden er der transfer til Pyeongchang (95 km) og mulighed for at se Alpensia Resort - værtsby for vinter-OL i 2018. Fortsæt til Mt. Seorak Nationalpark (50 km) - Koreas mest berømte nationalpark. På grund af de mange sjældne arter, der findes her har UNESCO udpeget nationalparken til en biosfære reservat i 1982. Man kan tage svævebanen til Gwongeumseong fæstning (valgfri besøg til Sinheungsa tempel og svævebane: ca. 15 $ per person). Møde guiden på parkeringspladsen ved billetkontoret ved Mt.Seorak og kørsel til Seoul (195 km). Ankomst til Seoul om aftenen på Donghwa Duty Free bygningen. Overnatning.

Dag 7. Hjemrejse (fredag)


Praktiske oplysninger: ►Rejsen arrangeres ikke i perioden: 11/09/2022 ►Rejsen kan forlænges med ekstra overnatninger i Seoul og/eller en 3-dages tur til den smukke ø, Jeju ►Vær opmærksom på tillæg i højsæsonen nævnt nedenfor. Der kan forekomme et tillæg på prisen på hotel ophold i Seoul på forskellige hellige dage. ►Vær opmærksom på at man tilsluttes en international gruppe på den tur, hvor der er garanterede afgange. Grupperne varierer i størrelse afhængigt af tilslutning, og der kan være flere turister af forskellige nationaliteter. Dette vides ikke på forhånd.

Visa: ► Visumfri for danske statsborgere i op til 90 dage. Passet skal være gyldigt i min. 3 måneder ud over opholdets varighed.


Prisen inkluderer:
6 overnatninger i dobbeltværelse med eget bad på turistklasse hoteller med morgenmad
transport i henhold til programmet og entré til nogle af seværdighederne
engelsktalende lokale guider

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter til/fra Seoul
forsikring
drikkepenge
personlige udgifter
drikkevarer og måltider ikke inkluderet i programmet
transfers fra/til lufthavnen og fra/til hotellet i Seoul
valgfrie udflugter - betales på stedet

Ekstra tjenester:
Lufthavn bus no 6701: 15 USD per person/per vej (betales på stedet; busstoppestedet foran Incheon lufthavn/hotellet)


Billeder


Det bedste af Sydkorea (Vurderet 4.68 / 5 Baseret på 338 Anmeldelser.)
Pris
8560 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
3870 DKK
Status
Åben for booking
Pris
7820 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
3430 DKK
Status
Åben for booking
Pris
7820 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
3430 DKK
Status
Åben for booking
Pris
7820 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
3430 DKK
Status
Åben for booking
Pris
8560 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
3870 DKK
Status
Åben for booking
Pris
7820 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
3430 DKK
Status
Åben for booking
Pris
7820 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
3430 DKK
Status
Åben for booking
Pris
8560 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
3870 DKK
Status
Åben for booking
Pris
8560 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
3870 DKK
Status
Åben for booking
Pris
7820 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
3430 DKK
Status
Åben for booking
Pris
7820 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
3430 DKK
Status
Åben for booking
Pris
8560 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
3870 DKK
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Vejledende pris!
Gruppestørrelse
Min. 2 persons
Reservation System Code
KRRUND
4 stan-lande - Gå i dybden med Centralasien 11540 DKK, 18 Dage

4 stan-lande - Gå i dybden med Centralasien

Alene navnet "Silkevejen" giver eventyrlignende billeder på nethinden af lange...
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 8340 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Ridetrek i Balkanbjergene (Bulgarien) 5510 DKK, 8 Dage

Ridetrek i Balkanbjergene (Bulgarien)

Denne eventyrlig ride-trail foregår på en del af den berømte vandrerute Kom-Emine (E3). Sporet...
Se alt» Blog

10.12.2021 21:01

Saudi Arabien - islams fødested (gode råd før du skal afsted)

Det tog rigtig lang tid for Saudi Arabien at beslutte sig for at åbne sin grænser for turister, men nu er det endelig en kendsgerning, og Penguin Travel satte straks dette unikke rejsemål på sit kort.Kongeriget – kendt som islams åndelige fødested, har nu en ny tilgang til at tiltrække besøgende, og visum kravene er derfor ændret. Forandringerne er så store i forhold til tidligere, at de...


08.12.2021 13:51

Sokotra - en ø velsignet af guderne og glemt af menneskeheden

Kære rejseven, Da jeg var teenager (tilbage i 70'erne), var der ingen computere og "smart" enheder af nogen art. Kan du forestille dig det, eller måske kan du huske det? Det var den gang vi skrev breve på et papir med en kuglepen og sendte dem med posten. Vi lyttede til de hypermoderne Pink Floyds "The Dark Side of the Moon" eller David Bowies "Space Oddity". Og...


15.11.2021 15:05

Centralasien - alt du behøver at vide inden afrejse

Centralasien er fortsat en af ​​de mindst besøgte regioner i verden. Her findes de såkaldte "Stan-lande", de tidligere sovjetrepublikker Kasakhstan, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan og Kirgisistan. Hvis vi går tilbage i tiden, var disse lande engang hjertet af Silkevejen, den berømte rute, der gik gennem Asien og Europa og forbandt øst og vest, hvor græske og persiske hære...


25.08.2021 13:12

7 interessante fakta om Afghanistan

Så er der igen nyt fra Afghanistan - i april 2021 skrev vi om tilbagetrækning af soldater frem til 11.september 2021. Fulde af håb og optimisme - velvidende at  Afghanistan i mere end 50 år har været været på forsiderne med historier om flygtninge, terrorisme, burkaer og skæg. I 2015 skrev Suzanne Brøgger om sine oplevelser i landet i bogen "Jeg har set den gamle verden forsvinde...