Rundrejse i Mexico 13990 DKK, 9 Dage

Fra det pulserende liv i Mexico City til de forunderlige ældgamle ruiner ved Chichén Itzá.

Mexico er et varieret land, der har gennemgået en utrolig historisk udvikling. I årtusinder herskede de oprindelige folkeslag som aztekere, mayaer, mixtekere og zapotekere. Disse mesoamerikanske højkulturer var højt avancerede civilisationer som bidrog med kunst, videnskab og historiske bygningsværker. Ligeledes har de spanske erobrere også sat deres præg på landet og man kan stadig opleve velbevarede kolonibyer i dag.

På en rundrejse i Mexico får man et indblik i landets historiske udvikling og får lov til at opleve naturfænomener, junglen, katedraler, mesoamerikansk arkitektur, antropologiske museer, spanske bygninger fra kolonitiden, den mexicanske golf, lækkerier fra det famøse mexicanske køkken og en af de største storbyer i verden – Mexico City!

Højdepunkter:
Mexico city og omkringliggende områder
♦ Arkæologiske seværdigheder i Mexico - Teotihuacan, Palenque, Cholula pyramiden
Yucatan halvøen med nogle af vigtigste maya delstater – Uxmal og Chichen Itza
♦ Historiske kolonibyer – Campeche, Merida og San Cristobal
Aqua Azul – de smukkeste vandfalde i Mexico


Rejseplan:

Dag 1. Mexico City
Ankomst til lufthavnen. Mød gruppen. Transfer til hotellet.

Dag 2. Mexico City – Teotihuacan – Mexico City
Dagen starter med en rundtur i Mexico City. Der aflægges besøg til de største seværdigheder i Mexico’s travle hovedstad: den historiske bydel - El Zócalo, katedralen, regeringsbygningen ”nationalpalæet” og kunstmuseet. Kør op ad den brede ”la reforma” boulevard til Chapultepec park og videre til ”Las Lomas de Chapultepec” boligområdet. På få timer får du et godt indtryk af den største by i verden. Om eftermiddagen besøger vi de famøse Teotihuacan pyramider, som ligger nord for hovedstaden. Undervejs besøger vi Guadalupe monumentet. Ved pyramiderne får vi en guidet rundtur og tid på egen hånd til at gå på opdagelse blandt de arkæologiske seværdigheder.

Dag 3. Mexico City – Puebla – Oaxaca
Transfer til den koloniale by Puebla, hvor der findes mere end 70 kirker og 1000 koloniale bygninger i det historiske bycenter. Undervejs besøger vi Cholula pyramiden, som ligger under en bakke hvorpå der står en enlig kirke. I Puebla besøger vi El Zócalo, domkirken og Rosario kapellet. Vi fortsætter til Oaxaca – endnu en imponerende kolonial by. Sen ankomst i Oaxaca.

Dag 4. Oaxaca
Udflugt til Monte Albán ruinerne beliggende på en bjergtop med udsigt over dalene i Oaxaca. Dette arkæologiske område var hovedstad for zapotekerne og mixtekerne i over 2000 år. Om eftermiddagen er der sightseeing i Oaxaca som inkluderer den barokke Santo Domingo kirke, klostret og det regionale museum.

Dag 5. Oaxaca – Tule – Mitla – Tehuantepec
Besøg Mitla – også kendt som “de dødes by”. Her findes udsøgt arkitektur med unikke stenmosaikker. Undervejs passerer vi det gamle Tule træ, som er ca. 2000 år gammelt samt et af de største i verden. Efterfølgende kører vi over Sierra Madre bjergene til Tehuantepec.

Dag 6. Tehuantepec – Canon del Sumidero – San Cristobal
Transfer til Cahuare gennem subtropisk landskab og Chiapas højlandet. Ved middagstid ankommer vi i Cahuare beliggende ved den mægtige Grijalva flod. Med båd besøger vi den imponerende Sumidero kløft med klippevægge, der når op til 1000m på begge sider. Om eftermiddagen kører vi til San Cristóbal de las Casas.

Dag 7. San Cristobal de las Casas
Rundtur i den smukke koloniale by, San Cristóbal de las Casas. Vi ser spanske boliger, skyggefulde pladser, det indiske marked, Santo Domingo templet og ravmuseet. Eftermiddagsbesøg til Tzotzil byerne – San Juan Chamula og Zinacantan. Aftenen er fri til at opdage byen på egen hånd.

Dag 8. San Cristobal de las Casas - Aqua Azul – Palenque
Transfer til Palenque via lavlandet i Chiapas. Undervejs besøger vi Mexicos smukkeste vandfald Agua Azul, og de imponerende vandfalde Misol-Ha. Vi fortsætter til Palenque.

Dag 9. Palenque – Campeche
Dagen starter med et besøg til det fascinerence arkæologiske område, Palenque, som ligger midt i en frodig tropisk regnskov. Her man kan beundre det berømte inskriptionstempel, som også indeholder konge Pacal’s sarkofag. Gå på opdagelse i observatoriet og korsets tempel hvorfra der er udsigt over Palenque. Om eftermiddagen er der transfer til havnebyen Campeche ved den mexicanske golf.

Dag 10. Campeche – Uxmal – Merida
Byrundtur i Campeche hvor vi ser de karakteristiske skanser. Vi fortsætter til Uxmal, som engang var en betydningsfuld handelsplads for maya folket. Besøg den såkaldt magiske pyramide, nonneklostret og guvernøren’s palads. Om eftermiddagen er der transfer til Merida – hovedstad i delstaten Yucatan. Nyd denne livlige by fra kolonitidenog gå en lille tur i El Zocalo.

Dag 11. Merida – Chichen Itza - Cancun
Transfer fra Merida til Chichen Itza. Vi besøger den største og mest besøgt maya ruinkompleks – Chichen Itza. Her findes den famøse kukulkan pyramide, krigertemplet, en mesoamerikansk ballcourt og et observatorium. Vi fortsætter til Cancun.

Dag 12. Cancun
Transfer til lufthavnen. Mulighed for ferieforlængelse i Playa del Carmen eller Riviera Maya.

Prisen inkluderer: ► 11 overnatninger i middelklasse hoteller på standardværelser med eget toilet/bad ► morgenmad► engelsktalende guide ►transport i bil/minibus med A/C ► entreer ► transfer fra/til lufthavn

Prisen inkluderer ikke: ► fly ► entreer ikke nævnt i programmet ► måltider ikke nævnt i programmet ► drikkevarer ► drikkepenge ► andre personlige udgifter


Billeder


Rundrejse i Mexico (Vurderet 4.74 / 5 Baseret på 174 Anmeldelser.)
Pris
13990 DKK
Varighed
9 Dage
Status
Garanteret afgang

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Ingen særlige forberedelser er påkrævet. Alle, der er i stand til at klare en lang gåtur i skoven kan klare disse ture. Som regel er turene korte. Ofte kan man vælge at spinrge en dag over. Normalt går vi 3 / 5t om dagen.

Gruppestørrelse
Min. 2 personer
Reservation System Code
Mexico_FIT
Prisbemærkninger
Vejlende pris inkl. fly: 18.345 DKK
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5150 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland 8880 DKK, 15 Dage

På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland

Har du lyst til at følge i Grev Draculas fodspor, afdække hemmeligheder i et af de mindst besøgte...
Tag med tilbage i tiden – Somaliland og Djibouti 13060 DKK, 12 Dage

Tag med tilbage i tiden – Somaliland og Djibouti

Tag med os til et de mest spændende steder på Afrikas Horn: Somaliland og Djibouti - to af de...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk....


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang...