Coronavirus (COVID-19) travel update
Vores fysiske kontorer er lukkede, så vi alle kan "blive hjemme" og vi overgår til hjemmearbejdspladser.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald - heller ikke på chatten. Vi henviser derfor til mailadressen nedenfor, når du vil i kontakt med os. Vi er tilbage, når tiden tillader det. På genhør! ( info@penguin.dk )
Armenien 3100 DKK, 6 Dage

Fascineres du af gamle kulturperler og lader du dig overvælde af naturindtryk og fantastiske panoramaudsigter? Tag denne tur til Kaukasus, et af Europas fjerneste lande og oplev en skønhed som ikke kan beskrives med ord, og en gæstfrihed du ikke vil glemme.

Der er kun få lande i verden, der kan være stolte af en så gammel og glorværdig historie. Armenien er et lille land med en befolkning på blot tre millioner, men samtidig et land med en stor kulturel og religiøs arv. Armenien er kendt for at være det første land i Verden der gjorde kristendommen til statsreligionen (siden år 301). Dette velkendte faktum har sat sine spor - hundredvis af kirker og klostre kan dateres til de første århundreder af kristendommen og ligger spredt i det smukke bjergrige landskab.

Turens højdepunkter:
Echmiadzin – Armeniens religiøse centrum med kloster, katedral og teologisk fakultet.
Matenadaran – Statsbiblioteket med en af de ældste håndskriftssamlinger i verden.
Geghard klostret - Et smukt gammelt armensk kloster, der er delvist hugget ind i et bjerg og stammer tilbage fra det 4. århundrede.
Garni – Armeniens eneste hellenistiske tempel fra 300 f.Kr.


Rejseplan:

Dag 1: (Lørdag) Afrejse fra Danmark

Dag 2: (Søndag) Ankomst. Byrundtur i Jeveran – Echmiadzin – Zvartnots – Jeveran (120 km, 6-7 t)
Ankomst til lufthavnen og transport til hotellet. Morgenmad på hotellet.
10:00 I morgen mød din tour guide og start en rundvisning i Jerevan. Transfer til Echmiadzin - stedet, hvor den eneste Begotten kom ned. Hellige Echmiadzin er hele armeniernes spirituelle center og et af kristendommens centre i hele verden. Du vil deltage i en søndagsliturgi. Retur til Jerevan med et stop ved ruinerne af Zvartnots tempel - perlen af det 7. århundredes arkitektur, der er opført som en UNESCO World Heritage.
14:00 Frokosttid. Besøg Tsitsernakaberd. Gå gennem Memorial Park og besøg museummet for ofre for folkedrab. Besøg Cafesjian Show Room og Vernisage loppemarked, stedet hvor man får en lille smag af Armenien, for at se fusionen mellem nationale traditioner, kunst og håndværk med moderne smag. Overnatning i Jerevan.

Dag 3: (Mandag) Jerevan – Khor Virap – Noravank – Jerevan (250 km, 7-8 t) 
09:00 Sightseeingtur til Khor-Virap-klosteret, hvis betydning er forbundet med Gregory Illuminator, der introducerede kristendom til Armenien. Det er et vidunderligt mesterværk, beliggende på toppen af en bakke. Det er et pilgrimssted hvor der hvert år kommer mange turister og indfødte mennesker for at besøge stedet. Det ligner et slot, hvor alle har en ide om at sidde og drømme, mens de beundrer skønheden i kirken. Højdepunktet er den bedste udsigt til den bibelske Mt. Ararat.
13:00 Frokosttid. Turen fortsætter til Noravank klosteret – det religiøse og kulturelle centrum af fra 13. århundrede. Det ligger i en smal kløft, der er kendt for sine høje, klare, murstensklipper, direkte overfor klosteret. Skønheden i dette kloster er værdsat af tusindvis af besøgende, ikke kun på grund af dets arkitektur og historie, men også for dets harmoni med den omgivende fantastiske natur. Transport tilbage til hovedstaden. Overnatning i Jerevan.

Dag 4: (Tirsdag) Jerevan – Sevansøen – Garni – Geghard – Jerevan (250 km, 6-7 t)
09:00 Afgang til søen Sevan, en af de største ferskvandssøer i bjergene i hele verden. Det smukke landskab og krystalklare vand er gode forudsætninger for et fremragende stop for afslapning. Besøg Sevanavank Kloster.
Afgang til Garni Temple. Garni tempel, der tårner over en trekantet kappe, er det unikke overlevende eksempel på hedningskulturen i Armenien. Efter at have vedtaget kristendommen i 301, mistede det hedenske tempel sin betydning, og borgernes fort blev til kongernes sommerbolig.
13:00 Frokosttid. Transport til Geghard kloster, som er indskrevet på UNESCOs verdensarvliste. Geghard kloster er det uovertrufne mesterværk af det 13. århundredes armenske arkitektur. Nogle af kirkerne i komplekset er mesterligt hugget i en stor sten. Komplekset er rig på subtile skulpturelle udsmykninger og mange slående khachkars (cross-stones). Retur til Jerevan. Overnatning på hotellet i Jerevan.

Dag 5: (Onsdag) Jerevan
Dagen er på egen hånd. Valgfri ture mod et tillægsgebyr. Vi kan på anmodning give dig detaljerede oplysninger om priser og rejseplaner.

Dag 6: (Torsdag) Afrejse
Transfer til lufthavnen og afrejse.


Visum: De danske statsborgere har ikke brug for visum for at besøge Armenien i op til 180 dage

Anbefalet rejseperiode: april - oktober


Prisen inkluderer:
5 overnatninger i delt dobbeltværelse på standard hotel i Jerevan inkl. morgenmad og tidligt check-in ved ankomst
transport ifølge program
engelsktalende kulturhistorisk guide under turen undtagen dag 5
entréer
1 flaske vand pr. person pr. dag under programmet
transfer fra/til lufthavnen – kun på start- og slutdagen ifølge rejseplanen

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter til/fra Jerevan
rejseforsikring
andre transfers
drikkevarer og måltider ikke nævnt
valgfrie udflugter (på forespørgsel)
drikkepenge
personlige udgifter

Ekstra tjenester:
Eneværelsestillæg: 750 DKK
Ekstra nat: enkeltværelse - 450 DKK; dobbelt værelse 300 DKK pr. person
Overnatningsstedet kan opgraderes til et 4* hotel: på forespørgsel


Billeder


Armenien (Vurderet 4.81 / 5 Baseret på 278 Anmeldelser.)
Pris
3100 DKK
Varighed
6 Dage
Eneværelsestillæg
860 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
3100 DKK
Varighed
6 Dage
Eneværelsestillæg
860 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
3100 DKK
Varighed
6 Dage
Eneværelsestillæg
860 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
3100 DKK
Varighed
6 Dage
Eneværelsestillæg
860 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
3100 DKK
Varighed
6 Dage
Eneværelsestillæg
860 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
3100 DKK
Varighed
6 Dage
Eneværelsestillæg
860 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
3100 DKK
Varighed
6 Dage
Eneværelsestillæg
860 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
3100 DKK
Varighed
6 Dage
Eneværelsestillæg
860 DKK
Status
Garanteret afgang

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

 Vi anbefaler fly med Aeroflot, LOT m.m.

No special experience is needed; everyone who is in condition to cope with long Saturday walks in the forest can also cope with these tours. As a rule, the trips are short and at a low altitude. Often, it is your choice to join or skip a day-tour. The routes follow a hilly terrain without steep ascents and descents. Normally we walk 3/5h a day.

Most of you, who are used to walking/cycling during a long weekend, will be in condition to cope with a tour of this level. You should be in a good health condition. We have successive days of longer and more difficult walking and days of lighter walking/cycling. Some parts of the day routes are done at a higher altitude. The paths are in good condition. We walk/cycle for 5/7h a day.

Gruppestørrelse
Min. 2 persons
Reservation System Code
ARMENIA
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 7610 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3660 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland 9630 DKK, 15 Dage

På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland

Har du lyst til at følge i Grev Draculas fodspor, afdække hemmeligheder i et af de mindst besøgte...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...