Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi holder stadig vores fysiske kontorer lukkede og arbejder hjemmefra.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald eller kontaktes på chatten. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er snart tilbage!
Rideferie i Montenegro 8360 DKK, 8 Dage

Opdag Montenegro's uspoleret natur og charme fra hesteryg.

Montenegro er en lille republik ved Adriaterhavet som især er kendt for dens enestående natur. På et lille landareal finder man fem nationalparker, bjergkæder samt adskillige søer og floder. De fleste som har besøgt Montenegro er overbevist om at landet er et af de smukkeste i verden. På denne ugelang rideferie (fem dage med hesteriding) oplever man de smukkeste seværdigheder som landet har at byde på – Biogradska nationalpark, Gora nationalpark, Durmitor nationalpark og Sinjajevina bjergene.

Højdepunkter:

Biogradska Gora National Park - Nationalparken er oprettet i 1952 i Biogradska Gora, som anses for at være det sidste skovreservat i Europa. Reservatet tilbyder et mildt bjergterræn med bjergskråninger og søer, hvilket gør det et godt rideområde. 

Sinjavinaø-bjerget - 40 km lang og 15 km bred. Sinjajevina er kendt for dets karakterisktiske marker og smukke græsklædte bakker.

Durmitor National Park - En betagende nationalpark, dannet af gletsjere og floder samt de underjordiske vandløb. Langs Tarafloden, er de tætte fyrreskove blandet med de klare søer og ahr en bred vifte af floraer. 

Tara River Canyon - Med dens dybde på 1300 meter, er Tara Canyon den største i Europa og den andenstørste i Verden, efter Colorado.


Rejseplan:

Dag 1. Ankomst
Ankomst i Podgorica. Transfer fra lufthavn til den nordlige del af Montenegro, nemlig byen Kolasin, der har en højde på 960 meter. Turen gennem Platije Canyon er en interessant tur. På vejen besøger vi Moraca Kloster (bygget i 1252 og er en af de mest middelalderige monumenter i Montenegro. Ved ankomsten hilser vi på hestene og har orienteringsmøde under aftensmaden, hvor vi smager det traditionelle montenegrinske køkken. Overnatning i Kolasin. 

Dag 2. Kolasin – Eco katun Vranjak
Efter morgenmad tager vi en ridetur langs åen og skoven til Izlazak, hvor der er udsigt over Kolasin. Vi rider forbi Cirilovac klostret op til Kljuc og Kapela. Derefter tværs over Bjelasica til eco katun Vranjak (lille kompleks af øko-huse beliggende på græsset) hvor vi overnatter. Under aftensmaden vil der være mulighed for at smage lokalt traditionelt mad og næste morgen kan vi nyde udsigten over Prokletije, Maganik og Sinjajevina. 

Dag 3. Ridning i Biogradsko Gora National Park
I dag rider vi gennem Biogradska Gora National Park. Fra Vranjak rider vi forbi Zekova Glava bjergtoppen hvor Biogradska floden udspringer fra. Videre forbi Pesica søen , Ursulovacko og Sisko søerne, Svatovsko groblje og videre ned ad bakke gennem Biogradska Gora skoven til Biogradska søen, hvor vi ender i katun Goleš og bliver for natten. 

Day 4. Katun Goleš - Katun Potrk
Fra katun Goleš rider vi videre gennem byen Moračko Trebaljevo, og krydser her Tarafloden (når vandet er lavt kan vi ride gennem floden) til Markovo Brdo og når Sinjavina-bjerget. Sinjavinas udsigtsposter vil vise os et blandet landskab, inklusiv Lipovo-dalen. Turen slutter ved Katun Potrk hvor vi overnatter i lokale huse. Der er her velkomstdrink og aftensmad. 

Dag 5. Sinjavina plateau - Zabojsko sø
Efter morgenmad fortsætter vi med at ride tværs overs Sinjajevina-engene ved Ruzica kirke, og fortsætter gennen Sinjavina til Zabrojska sø hvor vi kan slappe af og nyde den urørte natur. Efter et kort ridetur til en katun tæt på en smuk sø, bliver vi her for natten i en lodge med lokale folk. 

Dag 6. Riding in Durmutor National Park
Efter morgenmad rider vi over Sinjavinas enge, gennem en lokal lille by kaldet Saranci hvor vi spiser frokost med de lokale. Derefter fortsætter vi til Durmitor-bjerget, Zminjicko sø, Njegovudja og tilsidst til Zabljak. 

Dag 7. Rafting på Tara flod
Efter morgen rider vi over Sinjavinas enge til Riblje sø (ca. 3 timers ridning) hvor vi spiser frokost ved Ostojic's familiegård. Derefter køres (ca. 30 min) vi ud til startpunktet for rafting ved Tara Canyon. Vi tager en 2,5 times stille og rolig rafting, hvor vi passerer igennem Durmitor Park og Tara River Canyon. Under raftingen, ser vi Ljutica River som er den stærkeste kilde i Europa, broen på Djurdjevica Tara, grønne varme kilder og Zugica Luka som ved enden af turen. Efter rafting, er der mulighed for at prøve kræfter med Zip-line over en Canyon tæt på Djurdjevica Tara bro. Transfer til Kolasin hvor vi overnatter i Bijeli Potok kabiner. 

Dag 8. Afrejse
Transfer til lufthavnen afhængigt af flytider. Ferieforlængelse ved kysten kan arrangeres.

 

 

 

Praktiske informationer: ►Daglige rideture varer omkring 5-7 timer. Trav og gallop hvis terrænet tillader det ► Rideferien foregår i bjergterræn. Rideerfaring påkræves. Rideferien er egnet for øvet og erfarne ryttere i god fysisk kondition. Minimum alder på deltagere: 12 år ►Hestene er en lokal balkan race. De er på mellemstørrelse, rolige, veltrænede og tilvant terrænet. Rytterens vægt må max. være 100 kg. ►Westernsaddel bruges ►Ferieforlængelse ved kysten kan arrangeres

Anbefalet rejseperiode: maj - oktober

Nødvendigt udstyr: Medbring egen ridehjelm


Prisen inkluderer:
Overnatning som skrevet i programmet
Mad og drikke
Engelsktalende rideguide
Opsadlede heste
Bagage transport
Transfers ifølge programmet
Transfer fra/til lufthavn
Entreer til nationalparker
Lokale skatteafgifter

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter
Drikkepenge
Forsikring
Valgfrie aktiviteter og udflugter betales på stedet
Mad og drikke der ikke er nævnt i programmet

Ekstra tjenester:
Eneværelsestillæg (4 nætter): kr. 935


Billeder


Rideferie i Montenegro (Vurderet 4.8 / 5 Baseret på 278 Anmeldelser.)
Pris
8360 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
940 DKK
Status
Lukket
Pris
8360 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
940 DKK
Status
Lukket
Pris
8360 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
940 DKK
Status
Åben for booking
Pris
8360 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
940 DKK
Status
Åben for booking
Pris
8360 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
940 DKK
Status
Åben for booking
Pris
8360 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
940 DKK
Status
Åben for booking
Pris
8360 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
940 DKK
Status
Åben for booking
Pris
8360 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
940 DKK
Status
Åben for booking
Pris
8360 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
940 DKK
Status
Åben for booking
Pris
8360 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
940 DKK
Status
Åben for booking
Pris
8360 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
940 DKK
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Gruppestørrelse
2 - 12 persons
Reservation System Code
MERIDE
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 4030 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5380 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
Saudi Arabien: Bag det åndelige slør 14550 DKK, 8 Dage

Saudi Arabien: Bag det åndelige slør

Saudi Arabien er et af de mest gådefulde og vanskelige steder at besøge, så gå ikke glip af denne...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...