Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi arbejder fortsat hjemmefra og har begrænset adgang til telefonopkald/online chat.
Kommer du ikke hurtigt igennem, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage inden for kort tid.

Krydstogt med cykel- og vandreferie i Kroatien

Krydstogt med cykel- og vandreferie i Kroatien 4330 DKK, 8 Dage

Kom til Kvarner bugten og de omkringliggende øer med deres talrige stier og veje hvor flot natur, gamle traditioner og pragtfulde udsigter danner en enestående oplevelse for alle sanser. Du kommer til at cykle og vandre på tværs af øen, mens skibet venter på dig for at samle dig op og tage dig til den næste ø, som du kan udforske til fods eller på cykel igen.

Turens højdepunkter:

♦ Opatija - et populært sommer og vinter feriested, omgivet af smukke skove, kendt for sit symbol - statuen Jomfruen med mågen
♦ Krk øen - den største ø i Adriaterhavet og mest beboet, ligger tæt ved Slovenien
♦ Byen Cres - en by med smalle gader, hvor biller ikke er tilladt og hvor man kan købe hjemmelavede olivenolie og vin


Rejseplan:   

Dag 1. Opatija - Krk øen
Ankomst til Opatija. Check-in på skibet mellem kl. 11:00 og 12:00. Kl. 13 sejler vi mod den nærmeste ø - Krk, som vil tage ca. 2 timer. Overnatning i Krk på skibet.

Dag 2. Krk øen - Rab øen
Om morgenen cyckler vi mod Punat og videre til Vrbnik, hvor vi spiser frokost. Denne museum by er bygget på toppen af en klippe og er hjem for de gyldne Zlahtina vin. Vi sejler videre til Rab øen, kendt som kærligheds øen. Vi overnatter i den gamle befæstede by Rab.
Cykelafstand: ca. 23 km, højeste punkt: 190 m

Dag 3. Rab øen
Vandretur til Kamenjak bakken og bjergtoppen Straza (409 m) for at nyde den pragtfulde udsigt mod fastlandet og Kvarnerbugtens øer. Vi går ned til skibet for at spise frokost. Om eftermiddagen er der mulighed for en vandretur i Komrcar skovparken. Overnatning i Rab
Vandring: ca. 4 timer, højeste punkt: 409 m

Dag 4. Rab øen - Pag øen
Tidligt om morgenen sejler vi mod Barbat, Palit og tilbage til Rab. Vi spiser frokost på skibbet mens vi sejler mod Pag øen. Om eftermiddagen cykler vi fra Tovarnele til Novalja, kendt for den berømte Pag ost. Vi anbefaler et besøg på en traditionel kro, hvor man kan smage den lokale vin og ost. Overnatning i Mandre.
Cykel afstand: ca. 10+22 km, højeste punkt: 175 m

Dag 5. Pag øen - Losinj øen
Vores tur fortsætter til Mali Losinj med frokost og svømning muligheder på vejen. Vandretur fra Mali Losinj til bakken Skt. Ivan (234 m) og videre til Veli Losinj, hvor vi kan svømme eller få en kop kaffe. Efter vores pause vandrer vi tilbage til Mali Losinj hvor vi overnatter.
Vandring: ca. 3,5 timer, højeste punkt: 237 m

Dag 6. Losinj øen - Cres øen
Om morgenen cykler vi mod den lille fiskerby Nerezine og videre til den gamle by Osor. Omeftermiddagen er der afgang mod byen Cres med frokost og svømmestop på vejen. Tid på egen hånd om aftenen for at udforske denne charmerende by. Overnatning i Cres.
Cykel afstand: ca. 24 km, højeste punkt: 255 m

Dag 7. Cres øen - Opatija
I dag cykler vi rundt i Cres. Mulighed (valgfri) for at besøge Skt. Francis klostret. Tid på egen hånd i de mange cafeer og butikker i byen. Frokost bliver serveret mens vi sejler mod fastlandet. Vi gør et stop ved Lovran for en vandretur langs den berømte Franz Joseph promenade. Sidste stop på dagen er i Opatija hvor vi overnatter.
Cykel afstand: ca. 16 km, vandring: ca. 2 timer (7,5 km, højeste punkt: 25 m)

Dag 8. Afrejse
Tidlig morgenmad og afgang.
 

Nødvendigt udstyr: ► Anbefalet udstyr: cykelshorts, passende sko, uld pandebånd, cykelhandsker, let vindjakke, vandtætte bukser, uld jakke mod vind, solbriller med UV beskyttelse, solcreme og læbepomade.

Flyveturen: Man kan flyve til Pula, Rijeka, Zagreb, Ljubljana eller Trieste. Privat transport kan arrangeres mod betaling fra disse steder.

Vigtigt at vide: Længden af de daglige cykelruter er informativ og afhænger af forskellige omveje eller genveje, der kan gøres på ruten. Sejlruten og cykelruten er afhængige af vejrforholdene og kaptajnen eller guiden kan beslutte at ændre dem på stedet.

Anbefalet rejseperiode: forår - efterår


Prisen inkluderer:
7 overnatninger i delt dobbelt kahyt på dækket med eget toilet og bad
halvpension (morgenmad og frokost de fleste dage; nogle af dagene kan byde på morgenmad og aftensmad afhængigt af dagens cykeltur; dag 1 - kun frokost og dag 8 - kun morgenmad)
engelsktalende lokal cykel og vandring guide

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter
transport lufthavn-skib-lufthavn
turist skat: 40 EUR per person / per uge (betales på stedet ved indskibning)
entréer til seværdighederne og nationale parker
drikkepenge
rejseforsikring
drikkevarer og måltider der ikke er nævnt ovenfor
personlige udgifter

Ekstra tjenester:
Tillæg enkelt kahyt: + 50% af rejsens pris
Cykelleje: kr. 860,- per person/per uge (cykler er udstyret med hjelm; flaskeholder og lille taske)
Leje af e-cykler: kr. 1270,- per person/per uge (begrænset antal)
Der findes kahytter under dækket til en lavere pris: på forespørgsel


Billeder


Krydstogt med cykel- og vandreferie i Kroatien (Vurderet 4.81 / 5 Baseret på 300 Anmeldelser.)
Pris
3810 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang
Pris
3810 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang
Pris
3810 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang
Pris
4330 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang
Pris
4330 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang
Pris
5000 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang
Pris
5000 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang
Pris
4330 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang
Pris
3810 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang
Pris
3400 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang
Pris
3400 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

No special experience is needed; everyone who is in condition to cope with long Saturday walks in the forest can also cope with these tours. As a rule, the trips are short and at a low altitude. Often, it is your choice to join or skip a day-tour. The routes follow a hilly terrain without steep ascents and descents. Normally we walk 3/5h a day.

Most of you, who are used to walking/cycling during a long weekend, will be in condition to cope with a tour of this level. You should be in a good health condition. We have successive days of longer and more difficult walking and days of lighter walking/cycling. Some parts of the day routes are done at a higher altitude. The paths are in good condition. We walk/cycle for 5/7h a day.

Gruppestørrelse
Min. 1 person
Reservation System Code
CROCYCHIK
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 8360 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Det bedste af Mexico - grupperejse 7390 DKK, 10 Dage

Det bedste af Mexico - grupperejse

Riv 10 dage ud af kalenderen og tag med os på denne 10-dages tur for at udforske en overflod af...
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5520 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopi-bjergene i det sydlige Bulgarien er masser af uspoleret natur, historiske seværdigheder,...
Se alt» Nyheder

29.04.2021 15:35

Rwanda i overhalingsbanen

Ved du, at Rwanda er et af de sikreste lande i Afrika at rejse i? Befolkningen er åben og venlig overfor besøgende udefra og udover de gængse rejseråd om påklædning, der matcher landets kultur og huske at holde på hat og briller, hvor mange samles, så kan roligt rejse rundt i landet også på egen hånd. Det lille afrikanske land, Rwanda, hvis navn tidligere mest var forbundet med det forfærdelige...


27.04.2021 13:12

7 interessante fakta om Afghanistan

Så er der igen nyt fra Afghanistan. Denne gang om tilbagetrækning af soldater frem til 11.september 2021. I mere end 50 år har Afghanistan været lig med historier om flygtninge, terrorisme, burkaer og skæg. Men landet er så meget mere end det. Det er et land med oldgammel historie, gamle velbevarede traditioner og unik kultur. Her er 7 interessante fakta om Afghanistan, der vil rokke ved din...


21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...