Coronavirus (COVID-19) travel update
Vores fysiske kontorer er lukkede, så vi alle kan "blive hjemme" og vi overgår til hjemmearbejdspladser.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald - heller ikke på chatten. Vi henviser derfor til mailadressen nedenfor, når du vil i kontakt med os. Vi er tilbage, når tiden tillader det. På genhør! ( info@penguin.dk )

Travel updates and alerts

CORONAVIRUS, COVID-19 og Penguin Travel

Vi har travlt lige nu, rigtig travlt og vi beder derfor om forståelse for, at vi er længere om at svare end normalt både på telefon, chat og email, og at nogle spørgmål kræver forlænget behandlingstid. Overvej derfor om din henvendelse kan vente. Vi har fuld fokus på at hjælpe folk ude i verden med deres hjemrejse og danne os et overblik over rejser med rejseforbud frem til 20.maj samt rejser umiddelbart efter.

Vi takker på forhånd for din tålmodighed. Den er værdsat.

Vores rejsendes sikkerhed og sundhed er som altid en førsteprioritering og vi følger med herhjemme såvel som i de lande vi arrangerer rejser til.

Er du ude i verden lige nu
Vi er nu i kontakt med alle, der er ude i verden lige nu og hjemrejserne er under kontrol. Er du pårørende, beder vi dig ikke kontakte os, men holde kontakt direkte.

Skal du rejse med os i perioden 10.april – 20.maj
Du behøver ikke kontakte os. Vi sender dig den fornødne instruktion, såsnart vi har hjulpet alle ude i verden hjem. Vi kontakter dig på mail, så hold øje med din inbox.

Skal du rejse efter 21.maj
Du behøver heller ikke gøre noget. Vi forholder os afventende indtil 14 dage før afrejse.

Individuelle rejser med udrejse i perioden/r med rejserestriktioner fastsat af Udenrigsministeriet
Har du mulighed for at rejse senere, så garanterer vi dig din rejse på en ny afrejsedato i det næste år (frem til 13. marts 2021) til samme pris. Ø;;;;nsker du at annullere eller ændre en rejse tidligere end 60 dage før planlagt afrejse og som vi ikke annullerer, er gebyret 750 DKK i ekspeditionsgebyr eller tabt depositum.

Eventuel refundering af ikke gennemførte rejser, så vil denne - i overensstemmelse med udmelding fra Rejsegarantifonden og vejledninger fra Danmarks Rejsebureau Forening i forhold til coronavirussen - ikke ske indenfor 14 dage, men vi vil gøre, hvad vi kan for at afklare spørgsmålet i løbet af de kommende tre måneder.

Hvis du alligevel har brug for at kontakte os, så beder vi dig skrive en email og i emnefeltet dit fakturanummer og afrejsedato. Allerede nu kan vi sige, at der vil gå lidt tid, inden du hører fra os.
Generelt anbefaler vi, at du følger med i Udenrigsministeriets rejsevejledninger
https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/
og på Sundhedsstyrelsens side om coronavirus/COVID-19:
https://www.sst.dk/

Penguin Travel
160320-13:00

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3660 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5380 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 7610 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...