Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi arbejder fortsat hjemmefra og har begrænset adgang til telefonopkald/online chat.
Kommer du ikke hurtigt igennem, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage inden for kort tid.

Travel updates and alerts

Har du rejsefeber?
Sådan slår din rejsefeber ned under coronaen

Trænger du til at se frem til din næste rejse og er du nødt til snart at få luft under vingerne, så ser her. Du kan roligt starte din rejseplanlægning allerede nu og bestille din rejse hos Penguin Travel. Vi har gjort det nemt for dig at få overblik over, hvordan ændringer i rejsevejledninger påvirker dine planer og i sidste ende din pengepung.

Lige nu er over 25 lande i Europa orange ligesom stort set resten af verden. Det betyder, at det er rigtig svært at bestille en rejse uden at være klar over, at der er er risiko for at rejsen bliver ændret eller aflyst. Det er vilkår, både du og vi skal kalkulere med.

Jeg vil bestille nu, og styre min rejsefeber:
Ingen problemer i det. Du bestiller rejsen, betaler depositum og rejsen er din. Vi går i gang med forberedelserne og du kan være ganske rolig: Rejsen er dækket af både rejsegarantifond og vores generelle rejsebetingelser.

Når tiden nærmere sig, ved vi nu, kan verden se ud på mange måder og vi skal forholde os til de muligheder, der er. Vores udgangspunkt er altid, at kan det lade sig gøre, gennemfører vi rejsen.

Rejser til lande, der er grønne og gule i fl. Rejsevejledning fra UM:
Det er ønskescenariet for os alle. Pak kufferten og afsted på nye eventyr. Ca. 14 dage før afrejse kan vi fortælle dig, om der er særlige forholdsregler eller hensyn, der skal tages i dit rejseland.

Rejser til lande, der er orange i fl. Rejsevejledning fra UM:
Anbefalingerne kan ændre sig mange gange i forløbet op til afrejse. Vi følger med i udviklingen, men det giver ikke anledning til ændring i vores aftale med dig. Vi tager endelig stilling til om en rejse skal gennemføres 14 dage før planlagt udrejse af Danmark. Vi kontakter dig om alle omstændigheder, så du ved, hvordan du skal forholde dig. Bliver din rejse aflyst enten fordi rejsevejledningen siger det, eller fordi det grundet interne forhold i landet ikke er muligt at gennemføre som planlagt, tager vi en snak om turen skal udskydes eller helt annulleres.

Rejser til flere lande i samme rejse og i alle farver i fl. Rejsevejledning fra UM:
Vi har mange rejse, hvor der besøges måske 2-3 lande, ja helt op til 8-9 lande på vores rundrejse på Balkan. Det gør rejseplanlægningen kompliceret og det kan være nødvendigt at rette rejseplanen ind efter lokale anvisninger. Det kan være nødvendigt, at et land udgår og erstattes af andre oplevelser eller turen forkortes. Det er umuligt at opsætte retningslinjer for alle de mange varianter, der kan tænkes opstå. Her appellerer vi til forståelse og accept af de nye betingelser for at komme ud i verden til nye oplevelser, og dine rettigheder er de samme som var alle landene orange eller røde.

Hvad med betalingen
Vi oplyser dig allerede ved bestillingen om dato for indbetaling af depositum og den senere restbetaling. Skulle rejsevejledningen for dit land/rejse være orange eller måske rød, når restbetalingen skal finde sted, har du følgende muligheder: Du kan vælge at foretage indbetaling som aftalt og du hører fra os 14 dage før planlagt afrejse. Bliver rejsen ikke gennemført, får du dine penge igen. Du kan også vælge at afbestille din rejse og så skal du selvfølgelig ikke betale os, men dit depositum er tabt, således som det fremgår af vores generelle rejsebetingelser.  Ø;nsker du at afbestille, skal du sende os en mail, hvor du oplyser dette.

Følg selv med i udviklingen her:
Udenrigsministeriets rejsevejledninger, der opdateres hver torsdag kl.17
Udenrigsministeriets ”Rejseråd i en tid med Covid-19”

Trekking i Simienbjergene - Vandreferie Etiopien 5900 DKK, 7 Dage

Trekking i Simienbjergene - Vandreferie Etiopien

Pak rygsækken og tag med på opdagelse i et af verdens mest spektakulære trekkingområder – i...
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5520 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopi-bjergene i det sydlige Bulgarien er masser af uspoleret natur, historiske seværdigheder,...
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3960 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
Se alt» Nyheder

29.04.2021 15:35

Rwanda i overhalingsbanen

Ved du, at Rwanda er et af de sikreste lande i Afrika at rejse i? Befolkningen er åben og venlig overfor besøgende udefra og udover de gængse rejseråd om påklædning, der matcher landets kultur og huske at holde på hat og briller, hvor mange samles, så kan man roligt rejse rundt i landet også på egen hånd. Det lille afrikanske land, Rwanda, hvis navn tidligere mest var forbundet med det...


27.04.2021 13:12

7 interessante fakta om Afghanistan

Så er der igen nyt fra Afghanistan. Denne gang om tilbagetrækning af soldater frem til 11.september 2021. I mere end 50 år har Afghanistan været lig med historier om flygtninge, terrorisme, burkaer og skæg. Men landet er så meget mere end det. Det er et land med oldgammel historie, gamle velbevarede traditioner og unik kultur. Her er 7 interessante fakta om Afghanistan, der vil rokke ved din...


21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...