Rejs trygt og sikkert!

Rejsevejledninger


Rejs trygt og sikkert med os!


Med over 30års erfaring i rejsebranchen ved vi hvor vigtigt det er at man føler sig sikker og tryg, når man bestiller en rejse, og især i disse tider. Din sikkerhed har derfor høj prioritet for os og det er vores mål, at du skal føle dig i gode hænder, når du booker med Penguin Travel. Har du rejsefeber, men er ikke sikker på om du kan eller må rejse?

Du kan roligt starte din rejseplanlægning allerede nu og bestille din rejse. Vi har gjort det nemt for dig at få overblik over, hvordan ændringer i rejsevejledninger påvirker dine planer og i sidste ende din pengepung.
Lige nu er mange lande i Europa orange, ligesom stort set resten af verden. Det begynder dog at lysne og rejsemålene ændrer sig til gule. Men med disse konstante ændringer betyder det, at det er rigtig svært at bestille en rejse uden at være klar over, at der er er risiko for at rejsen bliver ændret eller aflyst. Det er vilkår, både du og vi skal kalkulere med.

Ingen problemer i det. Hos os kan du rejse trygt, men hvordan?
Du bestiller rejsen, betaler depositum og rejsen er din. Vi går i gang med forberedelserne og du kan være ganske rolig: Rejsen er dækket af både rejsegarantifond og vores generelle rejsebetingelser.
Når tiden nærmere sig, ved vi nu, kan verden se ud på mange måder, og vi skal forholde os til de muligheder, der er. Vores udgangspunkt er altid, at kan det lade sig gøre og tillader UM, at man må rejse, gennemfører vi rejsen.Rejser til lande, der er grønne og gule i fl. Rejsevejledning fra UM:

Det er ønskescenariet for os alle. Pak kufferten og afsted på nye eventyr. Ca. 14 dage før afrejse kan vi fortælle dig, om der er særlige forholdsregler eller hensyn, der skal tages i dit rejseland.

Rejser til lande, der er orange i fl. Rejsevejledning fra UM:
Anbefalingerne kan ændre sig mange gange i forløbet op til afrejse. Vi følger med i udviklingen, men det giver ikke anledning til ændring i vores aftale med dig. Vi tager endelig stilling til om en rejse skal gennemføres 14 dage før planlagt udrejse af Danmark. Vi kontakter dig om alle omstændigheder, så du ved, hvordan du skal forholde dig. Bliver din rejse aflyst enten fordi rejsevejledningen siger det, eller fordi det grundet interne forhold i landet ikke er muligt at gennemføre som planlagt, tager vi en snak om turen skal udskydes eller helt annulleres.

Rejser til flere lande i samme rejse og i alle farver i fl. Rejsevejledning fra UM:
Vi har mange rejser, hvor der besøges måske 2-3 lande, ja helt op til 8-9 lande på vores rundrejse på Balkan. Det gør rejseplanlægningen kompliceret og det kan være nødvendigt at rette rejseplanen ind efter lokale anvisninger eller at rejsen bliver annulleret. Her appellerer vi til forståelse og accept af de nye betingelser for at komme ud i verden til nye oplevelser, og dine rettigheder er de samme som var alle landene orange eller røde.

Kan jeg få mine penge tilbage, hvis rejsen bliver annulleret?
Kan rejsen ikke blive gennemført, får du dine penge igen eller du har muligheden for at ombooke rejsen til et andet tidspunkt, hvis der er ledige datoer. Dette gælder uanset Udenrigsministeriets rejsevejledninger på købstidspunktet.
Rejseforbud betragtes som værende, at Udenrigsministeriet har givet destinationen enten ”orange” eller ”rød” farve i deres rejsevejledning.


Er landet derimod ”grønt” eller ”gult” i Udenrigsministeriets rejsevejledning, og du trods dette ønsker at afbestille din rejse, vil denne afbestilling være omfattet af vores  generelle rejsebetingelser, da rejsen i så fald kan gennemføres.

Nedenfor har vi samlet et par nyttige links for dig og skulle du have yderligere spørgsmål vedr. din bestilling hos os, står vores erfarne rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig.

Rejsevejledninger
Hvad betyder farverne i rejsevejledningerne?
Rejse til udlandet
Sundhedsstyrelsen

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 8360 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3960 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
Trekking i Simienbjergene - Vandreferie Etiopien 5900 DKK, 7 Dage

Trekking i Simienbjergene - Vandreferie Etiopien

Pak rygsækken og tag med på opdagelse i et af verdens mest spektakulære trekkingområder – i...
Se alt» Blog

29.04.2021 15:35

Rwanda i overhalingsbanen

Ved du, at Rwanda er et af de sikreste lande i Afrika at rejse i? Befolkningen er åben og venlig overfor besøgende udefra og udover de gængse rejseråd om påklædning, der matcher landets kultur og huske at holde på hat og briller, hvor mange samles, så kan man roligt rejse rundt i landet også på egen hånd. Det lille afrikanske land, Rwanda, hvis navn tidligere mest var forbundet med det...


27.04.2021 13:12

7 interessante fakta om Afghanistan

Så er der igen nyt fra Afghanistan. Denne gang om tilbagetrækning af soldater frem til 11.september 2021. I mere end 50 år har Afghanistan været lig med historier om flygtninge, terrorisme, burkaer og skæg. Men landet er så meget mere end det. Det er et land med oldgammel historie, gamle velbevarede traditioner og unik kultur. Her er 7 interessante fakta om Afghanistan, der vil rokke ved din...


21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...