Rota Vicentina - fra Santiago do Cacém til Odeceixe (Portugal)

Rota Vicentina - fra Santiago do Cacém til Odeceixe (Portugal) 4030 DKK, 8 Dage

En vandreferie ad Rota Vicentina - Skt. Vincents vej - i det sydvestlige Portugal.

Rota Vicentina vandreruten er delt i to: Den Historiske Sti, der løber fra sydspidsen af Portugal til byen Santiago do Cacém 250 km oppe langs kysten og lidt inde i landet. Fiskernes Sti derimod er er en kystnær parallelrute, der på deletaper følger det dramatiske kystlandskab ganske tæt og som kun er fremkommeligt til fods

På denne vandreferie ad Rota Vicentina følger vi Den Historiske Sti og vandrer fra nord mod syd. Turen fører gennem mindre byer og landsbyer med herlige lokale spisesteder og menukort, der lader sig inspirere af det altomfavnenende Atlanterhav. Det hele krydres med fredelig landidyl, vilde blomster, de berømte kork træer og smukke eukalyptus skove.

Turens højdepunkter:
Selve vandreruten gennem det pragtfulde landskab - endnu ikke overrendt.
Logierne undervejs - unikke og charmerende
Det lokale køkken - herlige fiskeretter og Alentejo vine.

 


Rejseplan:   

Dag 1: Santiago do Cacem
Ankomst Lissabon eller Faro lufthavn i Algarve. Overnatning i byen Santiago do Cacém på et pensionat tæt ved det historiske centrum og det nordlige udgangspunkt for Rota Vicentina. 

Dag 2: Santiago do Cacém - Vale Seco
Din tur begynder med vandring ad Den Historiske Sti gennem bakkene mellem Santiago do Cacém og Vale Seco. Dit overnatningssted er i bygningerne ved siden to gamle vindmøller fra det 19. årh., Moinhos do Paneiros, direkte på ruten.
Vandring: 21 km; 6-7 t.

Dag 3: Vale Seco - Cercal do Alentejo
Dagens vandring kommer forbi Campilhas Reservoir - den "tørreste" etape på ruten. Natten tilbringes i et art nouveau pensionat midt i landsbyen.
Vandring: 20 km; 5-5,5 t

Dag 4: Cercal do Alentejo - São Luis
Stien går gennem "serras" med udsigt til kysten og Alentejo sletterne. Overnatning på en gård i typisk Alentejano stil lige udenfor landsbyen og med udsigt til "Alentejo Montado".
Vandring: 21 km; 6-7 t.

Dag 5: São Luis - Odemira
Denne del af ruten er kendt som Den Historiske Stis "våde"  etape, og der er en valgfri, men anbefalet sti til Pego da Pias poolerne. Overnatning på pension i Odemiras centrum. 
Vandring: 25 km; 7-8 t.

Dag 6: Odemira - São Teotónio
En stor del af ruten følger stien langs Mira floden og S. Teotonio floden. Overnatning i et lille hotel i udkanten af byen. 
Vandring: 19 km; 6 t.

Dag 7: São Teotónio - Odeceixe
Vandring i den øde natur ad virkelig mindeværdige stier til Algarve landsbyen Odeceixe. Overnatning på et lille pensionat tæt på landsbyen centrum. 
Vandring: 17 km; 5,5-6 t.

Dag 8: Hjemrejse
Efter morgenmaden er der hjemrejse på egen hånd til Lissabon eller Faro lufthavn eller måske forlængelse af dit ophold.


NB! Juni og september priserne gælder også i Påske perioden 11/4 - 18/4 og maj hellige dage 27/4 - 1/5 !


Prisen inkluderer: ►7 nætter i familiedrevne pensionater med morgenmad i delt dobbeltværelse med eget bad ►transport af bagagen ► informationspakke om turen på engelsk ►24-timer telefonservice ►6 frokost madpakker + 1,5 l vand; middag dag 2 ►personlig ulykkesforsikring (venligst send din fødselsdato ved bestilling af rejsen).

Prisen inkluderer ikke: ►flybilletter ►rejseforsikring ►transfer fra/til lufthavnen ►drikkevarer ►måltider, ikke nævnt i programmet ► personlige udgifter, entreer.

Eventuelle tillæg: ►eneværelsestillæg: 1010 kr. (februar-maj + oktober-november) /// 1270 kr. i juni, september og påske ►ekstra nætter i S. do Cacem: 300 kr. pp/nat i delt dobbelt værelse med morgenmad ►ekstra nætter i Odeceixe: 300 kr. pp/nat i delt dobbelt værelse med morgenmad (februar-maj+oktober-november) /// 340 kr. pp/nat i delt dobbelt værelse med morgenmad (Påske, juni+september) ► hvis du rejser alene (1 person) skal du betale "solo departure" gebyr oven i grundprisen og eneværelsestillægget: kr. 970

Praktiske oplysninger: ►Man kan flyve til Lissabon. Der er shuttle busser mellem lufthavnen og byen. Og der er direkte busser fra Lissabon til Santiago og fra Odeceixe til Lissabon ►Turen tilbydes ikke i juli og august, da det er for varmt, og hellere ikke i perioden jul/nytår. ► Der kan arrangeres privat transfer fra/til lufthavnen ►Ekstra nætter kan tilkøbes ►Er man for træt eller dårlig til at vandre kan man køre med bagagen til næste hotel

Anbefalet rejseperiode: april - juni, september - oktober

Nødvendigt udstyr: solide vandrestøvler og gå-sokker, en lille rygsæk, vandflaske på mindst 1 l, solbriller, solhat, solcreme, regntøj, myggespray.
 


Billeder


Rota Vicentina - fra Santiago do Cacém til Odeceixe (Portugal) (Vurderet 4.78 / 5 Baseret på 144 Anmeldelser.)
Pris
4180 DKK
Varighed
7 Dage
Status
Åben for booking
Pris
3880 DKK
Varighed
7 Dage
Status
Åben for booking
Pris
4030 DKK
Status
Åben for booking
Pris
4330 DKK
Varighed
7 Dage
Status
Åben for booking
Pris
4330 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
4030 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Hvis du er vant til at vandre / cykle i weekenden, kan du gennemføre denne tur. Du bør være i rimelig fysisk kondition. Der vil være dage med længere vandring / cykling og nogle af dagsturene vil også foregå højere oppe i bjergene. Stierne er godt afmærkede. Gennemsnitligt vil der være tale om 5-7 timers daglig vandring / cykling - dog med mulighed for at springe nogle af turene over.

Vandre- eller cykelturene foregår i hårdere terræn. Du er allerede i god form, eller du når at komme det, inden turen for at få størst udbytte. En stor del af vandringen / cyklingen foregår i højden (maks. 3000 m), og som på de andre ture, kan du sidde over nogle ture, hvis du har brug for en hviledag.

Gruppestørrelse
Min. 2 personer
Reservation System Code
PTROVIC
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 7390 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 3660 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Saudi Arabien: Bag det åndelige slør 22310 DKK, 8 Dage

Saudi Arabien: Bag det åndelige slør

Saudi Arabien er et af de mest gådefulde og vanskelige steder at besøge, så gå ikke glip af denne...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk....


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang...