Rota Vicentina - fra Santiago do Cacém til Odeceixe (Portugal)

Rota Vicentina - fra Santiago do Cacém til Odeceixe (Portugal) 4180 DKK, 7 Dage

En vandreferie ad Rota Vicentina - Skt. Vincents vej - i det sydvestlige Portugal.

Rota Vicentina vandreruten er delt i to: Den Historiske Sti, der løber fra sydspidsen af Portugal til byen Santiago do Cacém 250 km oppe langs kysten og lidt inde i landet. Fiskernes Sti derimod er er en kystnær parallelrute, der på deletaper følger det dramatiske kystlandskab ganske tæt og som kun er fremkommeligt til fods

På denne vandreferie ad Rota Vicentina følger vi Den Historiske Sti og vandrer fra nord mod syd. Turen fører gennem mindre byer og landsbyer med herlige lokale spisesteder og menukort, der lader sig inspirere af det altomfavnenende Atlanterhav. Det hele krydres med fredelig landidyl, vilde blomster, de berømte kork træer og smukke eukalyptus skove.

Turens højdepunkter:
Selve vandreruten gennem det pragtfulde landskab - endnu ikke overrendt.
Logierne undervejs - unikke og charmerende
Det lokale køkken - herlige fiskeretter og Alentejo vine.

 


Rejseplan:   

Dag 1: Santiago do Cacem
Ankomst Lissabon eller Faro lufthavn i Algarve. Overnatning i byen Santiago do Cacém på et pensionat tæt ved det historiske centrum og det nordlige udgangspunkt for Rota Vicentina. 

Dag 2: Santiago do Cacém - Vale Seco
Din tur begynder med vandring ad Den Historiske Sti gennem bakkene mellem Santiago do Cacém og Vale Seco. Dit overnatningssted er i bygningerne ved siden to gamle vindmøller fra det 19. årh., Moinhos do Paneiros, direkte på ruten.
Vandring: 21 km; 6-7 t.

Dag 3: Vale Seco - Cercal do Alentejo
Dagens vandring kommer forbi Campilhas Reservoir - den "tørreste" etape på ruten. Natten tilbringes i et art nouveau pensionat midt i landsbyen.
Vandring: 20 km; 5-5,5 t

Dag 4: Cercal do Alentejo - São Luis
Stien går gennem "serras" med udsigt til kysten og Alentejo sletterne. Overnatning på en gård i typisk Alentejano stil lige udenfor landsbyen og med udsigt til "Alentejo Montado".
Vandring: 21 km; 6-7 t.

Dag 5: São Luis - Odemira
Denne del af ruten er kendt som Den Historiske Stis "våde"  etape, og der er en valgfri, men anbefalet sti til Pego da Pias poolerne. Overnatning på pension i Odemiras centrum. 
Vandring: 25 km; 7-8 t.

Dag 6: Odemira - São Teotónio
En stor del af ruten følger stien langs Mira floden og S. Teotonio floden. Overnatning i et lille hotel i udkanten af byen. 
Vandring: 19 km; 6 t.

Dag 7: São Teotónio - Odeceixe
Vandring i den øde natur ad virkelig mindeværdige stier til Algarve landsbyen Odeceixe. Overnatning på et lille pensionat tæt på landsbyen centrum. 
Vandring: 17 km; 5,5-6 t.

Dag 8: Hjemrejse
Efter morgenmaden er der hjemrejse på egen hånd til Lissabon eller Faro lufthavn eller måske forlængelse af dit ophold.


NB! Juni og september priserne gælder også i Påske perioden 11/4 - 18/4 og maj hellige dage 27/4 - 1/5 !


Prisen inkluderer: ►7 nætter i familiedrevne pensionater med morgenmad i delt dobbeltværelse med eget bad ►transport af bagagen ► informationspakke om turen på engelsk ►24-timer telefonservice ►6 frokost madpakker + 1,5 l vand; middag dag 2 ►personlig ulykkesforsikring (venligst send din fødselsdato ved bestilling af rejsen).

Prisen inkluderer ikke: ►flybilletter ►rejseforsikring ►transfer fra/til lufthavnen ►drikkevarer ►måltider, ikke nævnt i programmet ► personlige udgifter, entreer.

Eventuelle tillæg: ►eneværelsestillæg: 1010 kr. (februar-maj + oktober-november) /// 1270 kr. i juni, september og påske ►ekstra nætter i S. do Cacem: 300 kr. pp/nat i delt dobbelt værelse med morgenmad ►ekstra nætter i Odeceixe: 300 kr. pp/nat i delt dobbelt værelse med morgenmad (februar-maj+oktober-november) /// 340 kr. pp/nat i delt dobbelt værelse med morgenmad (Påske, juni+september) ► hvis du rejser alene (1 person) skal du betale "solo departure" gebyr oven i grundprisen og eneværelsestillægget: kr. 970

Praktiske oplysninger: ►Man kan flyve til Lissabon. Der er shuttle busser mellem lufthavnen og byen. Og der er direkte busser fra Lissabon til Santiago og fra Odeceixe til Lissabon ►Turen tilbydes ikke i juli og august, da det er for varmt, og hellere ikke i perioden jul/nytår. ► Der kan arrangeres privat transfer fra/til lufthavnen ►Ekstra nætter kan tilkøbes ►Er man for træt eller dårlig til at vandre kan man køre med bagagen til næste hotel

Anbefalet rejseperiode: april - juni, september - oktober

Nødvendigt udstyr: solide vandrestøvler og gå-sokker, en lille rygsæk, vandflaske på mindst 1 l, solbriller, solhat, solcreme, regntøj, myggespray.
 


Billeder


Rota Vicentina - fra Santiago do Cacém til Odeceixe (Portugal) (Vurderet 4.78 / 5 Baseret på 3 Anmeldelser.)
Pris
4180 DKK
Varighed
7 Dage
Status
Åben for booking
Pris
3880 DKK
Varighed
7 Dage
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Hvis du er vant til at vandre / cykle i weekenden, kan du gennemføre denne tur. Du bør være i rimelig fysisk kondition. Der vil være dage med længere vandring / cykling og nogle af dagsturene vil også foregå højere oppe i bjergene. Stierne er godt afmærkede. Gennemsnitligt vil der være tale om 5-7 timers daglig vandring / cykling - dog med mulighed for at springe nogle af turene over.

Vandre- eller cykelturene foregår i hårdere terræn. Du er allerede i god form, eller du når at komme det, inden turen for at få størst udbytte. En stor del af vandringen / cyklingen foregår i højden (maks. 3000 m), og som på de andre ture, kan du sidde over nogle ture, hvis du har brug for en hviledag.

Gruppestørrelse
Min. 2 personer
Reservation System Code
PTROVIC
Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet 8880 DKK, 9 Dage

Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet

  Dette er en tur, der vil afsløre essensen i et af de mest eksotiske hjørner i Latinamerika...
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 7390 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5150 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
Se alt» Nyheder

17.07.2018 18:34

Etiopien: Det Ældste Uafhængige Land i Afrika

Etipoien er det ældste uafhængige land i Afrika Etiopien er Afrikas ældste uafhængige land og turistdestination, med en unik kulturel arv. Den Etiopisk Ortodokse Kirke er en af de ældste i kristne...


09.07.2018 16:59

Damavand – Det Højeste Bjerg I Mellemøsten Og Den Anden Højeste Vulkan I Asien

Vidste du: Damavand er det højeste bjerg i Mellem’sten, og den anden højeste vulkan i Asien Damavand er en majestætisk keglevulkan 70 km nordøst for Tehran og 70 km syd for det Kaspiske hav....


02.07.2018 12:19

Madagaskar: Hjemsted For Verdens Største Baobabtræer

Vidste du: Madagaskar er perlen af dyreliv i det Indiske Ocean Madagaskar er den største ø i det Indiske Ocean, og er kendt for dens fantastiske dyreliv og biodiversitet. Vil du have bjergtagende...


26.06.2018 15:25

Den Transsibiriske Jernbane: En Rejse Gennem 8 Tidszoner

Vidste du: Den Transsibiriske Jernbane strækker sig 9.288 km Med sine imponerende 9.288 kilometer fra Moskva til Vladivostok, er den Transsibiriske Jernbane den længste direkte togrute i verden. Den...