Den Transsibiriske Jernbane - gruppeafgange

Den Transsibiriske Jernbane - gruppeafgange

Rejs 8000 km fra Europa til Asien i et roligt tempo med jernbanen, der revolutionerede det før så utilgængelige Sibirien.

Oplev følelsen af evighed og storhed som den kæmpemæssige stepper giver på alle tider af året. Den klassiske rute fra Moskva gennem det mægtige Sibirien og det øde Mongoliet til storbyen Beijing. Foruden ophold i Ruslands og Kinas glorværdige hovedstæder, gør vi holdt på rejsen og tager afstikkere ud på landet i Sibirien og Mongoliet. Første stop på togrejsen er den gamle karavanby Irkutsk, som har ry for at være Sibiriens smukkeste by. Vi kører til den 600 km lange Bajkalsø, verdens dybeste sø, der huser flere dyr, der udelukkende findes her bl.a. ferskvandssælen. Vi sejler ud på søen og besøger landsbyer med autentisk russisk landsbyliv og unik sibirisk natur. I Mongoliet står vi af toget i hovedstaden, Ulan Bator, og herfra går turen ud over de mongolske stepper til Nationalparken Terelj, hvor folkloren kommer ind under huden, når vi skal bo på ægte nomademanér i traditionelle runde filttelte. Rejsen fortsætter østpå til Kina’s hovedstad – Beijing. Lige før man ankommer kan man få øje på Den Store Mur gennem vinduet i toget. Der er mulighed at man tilbringer flere dage i Beijing og ser Den Forbudte By, Sommerpaladset, Ming gravene og andre interessante steder. Et besøg til Den Store Mur er absolut obligatorisk. 

Denne 18-dages tur byder på både storbykultur og unikke naturoplevelser. Den unikke natur og kultur på de to kontinenter slås sammen på en rejse. Oplev byliv, landområder, urbanisering og nomadelivet.

Informationen her gælder vores grupperejser med turleder på bestemte afrejsedatoer. Hvis du er interesseret i en individuel, skræddersyet tur uden turleder kan du hente inspiration om diverse rejseplaner og se priserne på de enkelte tjenester i vores prisliste for individuelle rejsende.


Datoer og programmer i 2019:

• D. 27. juni – d. 17. juli, rute Moskva - Jekaterinborg - Irkutsk - Ulan Bator - Beijing med Naadam festivalen: 21 dage / 20 nætter. Læs detaljeret turbeskrivelse med priser her.

• D. 9. august – d. 28. august, rute Moskva - Jekaterinborg - Irkutsk - Ulan Ude - Vladivostok: 20 dage / 19 nætter. Læs detaljeret turbeskrivelse med priser her.  

• D. 4. september – d. 25. september, rute Moskva - Jekaterinborg - Irkutsk - Ulan Bator - Beijing: 22 dage / 21 nætter. Læs detaljeret turbeskrivelse med priser her.


OBS! Begge programmer kan arrangeres ved 5-7 personer uden Penguin rejseleder og til den samme pris.

Visum: Visum til Rusland, Mongoliet og Kina er påkrævet danske statsborgere.

Livet ombord på toget
På en rejse med den Transsibiriske jernbane har du garanti for at møde lokale folk. Toget du kører med er ikke noget, der er arrangeret specielt for turister, men derimod et offentligt transportmiddel (i princippet på linje med for eksempel toget fra København til Århus). Du vil måske finde dig selv sidde og drikke vodka med en russisk soldat, diskutere politik med en kinesisk akademiker eller drikke russisk champagne med en mongolsk handelsrejsende! Tiden bruges på at møde nye mennesker, sludre, spise, spille kort, læse og nyde udsigten uf af vinduet. På de større stationer holder toget 15-20 minutter, og der er mulighed for at komme ud og strække benene. Du vil opdage at stationerne er omdannet til mindre markeder, hvor lokale russere strømmer til for at sælge drikke- og madvarer til de togrejsende.

Togene, klasser og vognindretning
Man kan vælge mellem enten 1. klasse (2- personer per kupé) eller 2. klasse (4 personer per kupé).
Kupéen består af køjesenge med andre ord fire senge i to etager. De øverste senge kan slås op, så man kan sidde ordentligt op om dagen. Ved vinduet er der et lille bord. Den primære forskel mellem de to klasser er altså den ekstra plads i kupéen på 1. klasse. På begge klasser er der masser af plads til at opbevare bagagen. Der udleveres sengelinned af togstewardessen. Der findes hovedpuder og tæpper i kupéerne. For hver vogn findes en togstewardesse, som bl.a. tager sig af den daglige rengøring. I hver togvogn sørger togstewardessen for at der findes kogende vand 24 timer i døgnet. Det er gratis at benytte og kan være nyttigt, hvis du for eksempel selv har tebreve eller pulverkaffe med. Togstewardesserne åbner kupedørene hver gang toget standser og plejer at være gode til at meddele hvor længe toget holder ved stationen.

Mad
I toget findes også en restaurantvogn. Personalet og menuen skifter alt efter hvilket land man befinder sig i. Kvaliteten er svær at forudsige da den afhænger en del af hvem der er kokken. Som regel kan man dog altid få et udmærket måltid til en fornuftig pris tre gange om dagen. Det kan betale sig at tage lidt madvarer med på turen som for eksempel dåsepålæg , frugt, kop-nudler m.m. På stationerne kan man altid købe mad-, og drikkevarer såsom brød, øl, vin kogte æg, vodka, frugt, kage, chokolade m.m. Hvis man løber tør for mad kan man altid købe lidt hos togstewardesserne.

Hygiene, toilet og bad
Der er fælles toilet og vaskerum i hver ende af togvognen. Togstewardesserne gør dagligt rent. Det er en god ide selv at tage sæbe, vådservietter og toiletpapir med.

Sæson
Den bedste periode at rejse er fra april til oktober. Vinteren er kold i Rusland, men hvis du ikke er bange for kulden, så venter der en spændende oplevelse gennem et snedækket Sibirien, hvor turisterne er væk, mens de lokale fortsat rejser (og der er varme i toget!).

Bagage
Man skal selv bære rundt på bagage. Derfor anbefaler vi at man tager en rygsæk med i stedet for en kuffert. Det er langt nemmere især når man skal op og ned af trapperne på togstationerne.

Ofte stillede spørgsmål med tilhørende svar kan man finde: HER


Prisen inkluderer:
Indkvartering og måltider som beskrevet i turbeskrivelse (forbehold for hotel ændringer med lign. hoteller)
togbilletter på 2. klasse (4 personers kupé)
alle udflugter ifølge program inkl. transport samt entreer og lokale engelsktalende guides
transfer Moskva lufthavn - hotel i Moskva
engelsktalende rejseleder fra Penguin Travel ved min. 8 rejsende

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter
visum til Rusland; Kina og Mongoliet
valgfrie udflugter
ekstra nætter før/efter turen
forsikring
drikkevarer og måltider ikke nævnt
drikkepenge
transfer hotel i Beijing/Vladivostok til de respektive lufthavne
personlige udgifter

Ekstra tjenester:
Eneværelsestillæg: se i hver turbeskrivelse
transfer hotel i Beijing - Beijing lufthavn: 320 DKK per person (min. 2 personer)
transfer hotel i Vladivostok - Vladivostok lufthavn: 360 DKK (1-2 personer)


Billeder


Den Transsibiriske Jernbane - gruppeafgange (Vurderet 4.71 / 5 Baseret på 273 Anmeldelser.)
Vejledende pris!
Gruppestørrelse
8-16 persons
Reservation System Code
Transsib_grp
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5150 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 3810 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Sydamerikas glemte hjørne - Guyana, Surinam, Fransk Guiana 11120 DKK, 10 Dage

Sydamerikas glemte hjørne - Guyana, Surinam, Fransk Guiana

Oplev tre lande i Sydamerika på bare én rejse! På denne tur til et af verdens...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk....


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang...