Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi arbejder fortsat hjemmefra og har begrænset adgang til telefonopkald/online chat.
Kommer du ikke hurtigt igennem, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage inden for kort tid.

Uganda – Gorilla Tracking og Chimp Safari

Uganda – Gorilla Tracking og Chimp Safari

Tag med os og få chancen for at opleve det utrolige dyreliv og primater i den ugandiske regnskov. Vi bruger to dage i Kibale Forest – det bedste sted i Afrika at spotte chimpanser. Fra vores komfortable øko-lodge, udforsker vi skoven med mere end 2000 chimpanser og minimum 13 sorter af andre primater, henunder rødhalede aber, colobusaber og mange andre.

Vi tager på en sejltur på Kazinga-kanalen – et af højdepunkterne på rejsen, hvor der er chance for at observere flodheste, krokodiller, bøfler samt flokke af elefanter – inden vi om aftenen tager på et game drive. Vi rejser dybt in i regnskoven nær Bwindi, hvor vi oplever det ultimative dyrelivsmøde – vi kommer til at være tæt på den truede bjerggorilla i dens naturlige habitat. Vi tager også et game drive i Lake Mburo National Park.

Højdepunkter:
Murchison Falls og Ziwa Rhino Sanctuary – Game drive I en af Ugandas fineste reservater
Kibale National Park – Den bedste destination for at spotte chimpanser
Kazinga Channel – En spændende sejltur med udsigt til flodheste, krokodiller, elefanter og fugleliv
Bwindi Forest National Park – Til fods i den ækvatoriale regnskov på jagt efter bjerggorillaer
Det ugandanske folk – Nogle af de hyggeligste og mest gæstfrie afrikanere
 


Rejseplan:

Dag 1: Ankomst - Kampala - Ziwa Rhino Sasnctuary - Murchison Falls National Park
Vores guide henter dig i lufthavnen. Turen starter her! Kort besøg i hovedstaden, Kampala. Lang køretur (350 km) til Murchison Falls National Park. Vi stopper ved Ziwa Rhino Sanctuary for at beundre de truede næsehorn, på tæt hold. Efter frokost (inkluderet i prisen) fortsætter vi til Murchison. Hvis vi ankommer til parken inden solnedgang, tager vi et game drive om aftenen. Overnatning i delt dobbelttelt med fælles badeværelse – inklusiv aftensmad.

Dag 2: Murchison Falls National Park 
I dag tilbringer vi hele dagen i Murchison Falls National Park, dedikeret til game drives og udforskning i parken. Om morgenen er der game drive, bådtur med UWA (Ugandan Wildlife Authority) om eftermiddagen, overnatning i parken. 

Dag 3: Murchison Falls National Park - Fort Portal
Tidligt om morgenen er der game drive inden vi forlader Murchison. Kørsel til Fort Portal. Denne region er kendt for kratersøer og teplantager. Aftensmad i lodgen, hvor vi overnatter i delt dobbelttelte med fælles badeværelse.

Dag 4: Fort Portal - Kibale National Park - Queen Elizabeth National Park
Tidligt om morgenen, kører vi til Kibale National Park, som er hjemsted for omkring 2000 chimpanser. Vi vil tracke primater i skoven. Trekking tager fra 3 til 5 timer på et primært fladt terræn. Sværhedsgraden er lav, men det er dog nødvendigt med gode vandrestøvler og en regnjakke. Efter frokost (inkluderet i prisen), tager vi ud og besøger teplantager. Kørsel til Queen Elizabeth National Park og overnatning i parken i delt dobbelttelte med fælles badeværelse.

Dag 5: Queen Elizabeth National Park - Katwe - Kazinga Channel - Kyambura - Queen Elizabeth National Park
Tidligt om morgenen, kører vi til landsbyen Katwe, hvor der er mulighed for at se hvordan man ekstraherer salt fra små saltsøer. Resten af dagen er dedikeret til game drives og udforskning af parken – bådtur på Kazinga Channel, en stor chance for at spore dyreliv med kort afstand til dyrerne. Game drive om aftenen i området kaldet Kyambura kløfter i parkten – et område der er kendt for sine spetakulære landskaber. Overnatning i parken.

Dag 6: Queen Elizabeth National Park - Ishasha - Bwindi Impenetrable Forest Naitonal Park
Tidligt om morgenen kører vi sidste game drive i området kaldt Ishasha i parken. Dette område er kendt for de såkaldte ”klatrende løver”. Det er ikke let at få øje på dem, og man får brug for held og lykke, men vores guider kender de bedste steder at se dem. Derefter kører vi videre til Bwindi Impenetrable Forest National Park. Her vil vi bo på Gorilla Valley Lodge, der ligger langs de sydlige National Parks grænser. Dobbeltværelse med eget badeværelse.

Dag 7: Bwindi Impenetrable Forest National Park - Bwindi National Park
Tidligt om morgenen (kl. 06.30), kører vi til Bwindi National Park gate for at tracke gorillaer! Trekking starter kl. 08.00. Rangers vil vise og fortælle om den gorilla-familie, som du skal tracke. Trekking kan tage fra 3 til 6 timer. Det er nødvendigt at medbringe gode vandrestøvler samt en regnjakke.
Som et led i vores rejsefilosofi, opfordrer vi besøgende til at tilbringe nogle nætter i et rigtigt lokalt hus, for at møde den lokale kultur. Under et hjemmebesøgsprogram er alle måltider inkluderet. Det er en fantastisk mulighed for at opleve nogle fantastiske ugandiske typiske retter. Indkvarteringen er enkel, men konfortable og rene dobbeltværelser med el og privat badeværelse. MOD BETALING

Dag 8: Bwindi National Park - Batwa-samfundet - Lake Bunyonyi - Lake Mburo National Park 
Tidligt op om morgenen, besøger vi Batwa-samfundet og vores sociale projekt ”Save the Vulnerable Children”. Efter frokost kører vi til Bunyonyi-søen, der er berømt for sine mange små, men smukke søer. Turen gå videre til Lake Mburo National Park med game drive om aftenen.

Dag 9: Lake Mburo National Park - Mbamba Swamp - Entebbe
Tidligt om morgenen er der game drive. Kørsel til Mbamba Swamp hvor vi vil forsøge at få øje på den sjældne træskonæb. Sejltur gennem sumpen i kanoer. Tilbring resten af dagen med at besøge de lokale markeder og området nær Entebbe. Derefter kører vi til et dejligt gæstehus, hvor vi tilbringer den sidste nat i Uganda.

Dag 10: Afgang fra Entebbe
Her slutter turen. Gæstehuset arrangerer transfer til lufthavnen.

Prisen inkluderer: ►Transfer fra lufthavnen ►4x4-bil ►Brændstof ►Guide ►Overnatning i dobbelttelte og dobbeltværelser ►Morgenmad ►Aftensmad i lodgene ►Frokost-bokse under safari ►Parkeringsafgifter (40$ USD for 24 timer for hver park man besøger ) ►Bådture ►Sociale aktiviteter ►UWA Gorilla tilladelser (600$ USD) og chimpanse tilladelser (150$ USD) ►Game drives i parkerne

Prisen inkluderer ikke: ►Flybilletter ►Visum (ca. 50 USD = 315 DKK pr. person) ►Forsikring ►Drikkevarer ►Alkohol ►Personlige udgifter


Billeder


Uganda – Gorilla Tracking og Chimp Safari (Vurderet 4.95 / 5 Baseret på 293 Anmeldelser.)
med fly fra CPH
Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland) 12540 DKK, 9 Dage

Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland)

Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland) Denne rejse tager os til to af Afrikas mindste lande...
På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland 9630 DKK, 15 Dage

På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland

Har du lyst til at følge i Grev Draculas fodspor, afdække hemmeligheder i et af de mindst besøgte...
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 4030 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...