Mozambique 7370 DKK, 7 Dage

Rejs til det oplevelsesrige Mozambique!

En lang række unikke oplevelser venter dig i Mozambique. Her kan man smage lokale delikatesser, opleve ø-livet, tage på undervands eventyr og nyde den tropiske sol på de smukke strande.
Fra den travle storby Maputo følger vi den smukke kystlinje til Inhambane-bugten. Landevejene er omgivet af palmetræer og gadesælgere. Naturen på vej til Inhambane er intet mindre end fascinerende. Afslapning på stranden, hesteridning, dykning eller snorkling. Rekreative aktiviteter er der mange af. Længere op ad kysten tager vi en pragtfuld sejltur på en dhow til Bazaruto arkipelaget. Her på de hvide sandstrande kan man spise frisk fisk og skaldyr eller tage en snorkeltur i det krystalblåt hav.

Turens højdepunkter:
Praia do Tofo – et af de bedste steder hvor man kan spotte hvalhajer
Bilene – perfekt beliggende på bredden af en skøn bugt
Bazaruto Archipelago Nationalpark – snorkling i en af de største marine parks i det sydlige Afrika


Rejseplan:

Dag 1. Maputo – Bilene
Ankomst til Maputo. Vi mødes med vores guide og påbegynder den nordgående køretur langs kysten mod Bilene. Bilene er en smuk kystby beliggende i en lagune. Her vil man have mulighed for at gå en tur på stranden eller tage en svømmetur.

Dag 2. Bilene – Inhambane
Vi siger farvel til Bilene tidligt om morgenen og fortsætter længere nordpå gennem kokos plantager til den gamle portugisiske koloniby, Inhambane. Kystområdet er afslappende og kan prale af flere smukke strande. De næste to nætter tilbringes her tæt på stranden.

Dag 3. Inhambane
Dagen er til egen disposition. Valgfrie aktiviteter er hav safari (snorkling), dykning, ATV kørsel eller afslapning på stranden.

Dag 4. Inhambane – Vilanculos
Vi tager på udflugt til Bazaruto på det azurblåt åbent hav i det indiske ocean. En fantastisk oplevelse så hold kameraet klar! Vi sejler rundt i det smukke øhav og der bliver mulighed for at snorkle, svømme eller slappe af. Dette er et fredet område, og her findes et rigt dyreliv.

Dag 5. Bazaruto Archipelago Nationalpark
Bazaruto er et af de største marineparker i det sydlige Afrika. Vi tilbringer dagen med at udforske området. Der er mulighed for at snorkle, svømme og vandre rundt på øen. Om morgenen forlader vi Vilanculos på en motorbåd og stopper ved ”2 mile” koralrevet – et ideelt sted for dykning og snorkling. Derefter spiser vi frokost på øen. Efter frokost vender vi tilbage med motorbåd til fastlandet. Der er tid til afslapning inden vi igen stiger ombord en båd og nyder en cruise i solnedgangen. I tilfælde af højvande om morgenen bytter vi om på rækkefølgen og besøger Bazaruto først efterfulgt af 2 mile koralrevet efter. I dette tilfælde vil frokost blive flyttet til Benguera øen. Bådcruisen på en traditionel dhow båd vil fortsat finde sted om aftenen.

Dag 6. Vilanculos – Inhambane/Praia do Tofo
I sæsonen er Tofo en af de bedste steder i verden hvor man kan se verdens største fisk, hvalhajen. Historisk startede byen som en lille fiskerlandsby men i dag har Tofo vokset sig til et populært turistresort. Denne aften vil du få mulighed for at deltage i en præsentation af Marine megafauna Foundation, som blev oprettet i 2009 til at forske, beskytte og bevare de store bestande af marine megafauna findes langs Mozambiques kyst. "Megafauna" er store havdyr som hajer, rokker, havpattedyr og skildpadder.

Dag 7. Praia do Tofo
Hele dagen er til fri disposition. Man kan slappe af på de smukke hvide sandstrande. Andre valgfrie aktiviteter i området er snorkling, dykning m.m.

Dag 8. Maputo området
Idag vender vi mod syd mod Mozambique’s hovedstad, Maputo. Rejsen ender ved ankomst til Hotel Continental i Maputo.

Prisen inkluderer: ► 7 overnatninger på lodge inkl. morgenmad i delt dobbeltværelse med eget bad/WC ► lokale autoriseret engelsktalende guides ► helpension på dage 2- 7 og middag på dag 1. Måltiderne serveres ved 4x4 køretøjet medmindre andet angive

Prisen inkluderer ikke: ► internationale flybilletter ► transfer fra/til lufthavn ► ekstra overnatninger (f.eks. på dag 8 ► forsikring ► drikkepenge ► personlige udgifter ► drikkevarer og måltider ikke nævnt i programmet ► valgfrie aktiviteter/udflugter

Vaccination: ► Alle rejsende anbefales beskyttelse mod malaria. Brug malariamidler på rejsen. Vaccination mod gul feber er et krav.

Visum: ► Der er visumpligt for danske statsborgere til Mozambique. 30 dages visum kan udstedes i lufthavnen ved ankomst til Mozambique eller kan arrangeres i forvejen gennem Mozamibue’s ambassade i Stockholm. Det anbefales at søge visum på forhånd for at undgå forsinkelser ved indrejsen. Husk at passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

 


Billeder


Mozambique (Vurderet 4.88 / 5 Baseret på 355 Anmeldelser.)
Pris
7370 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
340 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
7370 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
340 DKK
Status
Åben for booking
Pris
7370 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
340 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
7370 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
340 DKK
Status
Åben for booking
Pris
7370 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
340 DKK
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Gruppestørrelse
max.20
Reservation System Code
Africa_N
Syrien og Libanon rundrejse 9820 DKK, 8 Dage

Syrien og Libanon rundrejse

Damaskus byder dig velkommen igen! Syrien har haft et turbulent 10 år med krigen og dens følger....
Det bedste af Colombia 11830 DKK, 10 Dage

Det bedste af Colombia

Farverige koloniale byer, store kaffeplantager, de mægtige Andesbjerge og uberørte caribiske...
Ridetrek i Balkanbjergene (Bulgarien) 5510 DKK, 8 Dage

Ridetrek i Balkanbjergene (Bulgarien)

Denne eventyrlig ride-trail foregår på en del af den berømte vandrerute Kom-Emine (E3). Sporet...
Se alt» Blog

10.12.2021 21:01

Saudi Arabien - islams fødested (gode råd før du skal afsted)

Det tog rigtig lang tid for Saudi Arabien at beslutte sig for at åbne sin grænser for turister, men nu er det endelig en kendsgerning, og Penguin Travel satte straks dette unikke rejsemål på sit kort.Kongeriget – kendt som islams åndelige fødested, har nu en ny tilgang til at tiltrække besøgende, og visum kravene er derfor ændret. Forandringerne er så store i forhold til tidligere, at de...


08.12.2021 13:51

Sokotra - en ø velsignet af guderne og glemt af menneskeheden

Kære rejseven, Da jeg var teenager (tilbage i 70'erne), var der ingen computere og "smart" enheder af nogen art. Kan du forestille dig det, eller måske kan du huske det? Det var den gang vi skrev breve på et papir med en kuglepen og sendte dem med posten. Vi lyttede til de hypermoderne Pink Floyds "The Dark Side of the Moon" eller David Bowies "Space Oddity". Og...


15.11.2021 15:05

Centralasien - alt du behøver at vide inden afrejse

Centralasien er fortsat en af ​​de mindst besøgte regioner i verden. Her findes de såkaldte "Stan-lande", de tidligere sovjetrepublikker Kasakhstan, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan og Kirgisistan. Hvis vi går tilbage i tiden, var disse lande engang hjertet af Silkevejen, den berømte rute, der gik gennem Asien og Europa og forbandt øst og vest, hvor græske og persiske hære...


25.08.2021 13:12

7 interessante fakta om Afghanistan

Så er der igen nyt fra Afghanistan - i april 2021 skrev vi om tilbagetrækning af soldater frem til 11.september 2021. Fulde af håb og optimisme - velvidende at  Afghanistan i mere end 50 år har været været på forsiderne med historier om flygtninge, terrorisme, burkaer og skæg. I 2015 skrev Suzanne Brøgger om sine oplevelser i landet i bogen "Jeg har set den gamle verden forsvinde...