Coronavirus (COVID-19) travel update
Vores fysiske kontorer er lukkede, så vi alle kan "blive hjemme" og vi overgår til hjemmearbejdspladser.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald - heller ikke på chatten. Vi henviser derfor til mailadressen nedenfor, når du vil i kontakt med os. Vi er tilbage, når tiden tillader det. På genhør! ( info@penguin.dk )
Mozambique 7090 DKK, 7 Dage

Rejs til det oplevelsesrige Mozambique!

En lang række unikke oplevelser venter dig i Mozambique. Her kan man smage lokale delikatesser, opleve ø-livet, tage på undervands eventyr og nyde den tropiske sol på de smukke strande.
Fra den travle storby Maputo følger vi den smukke kystlinje til Inhambane-bugten. Landevejene er omgivet af palmetræer og gadesælgere. Naturen på vej til Inhambane er intet mindre end fascinerende. Afslapning på stranden, hesteridning, dykning eller snorkling. Rekreative aktiviteter er der mange af. Længere op ad kysten tager vi en pragtfuld sejltur på en dhow til Bazaruto arkipelaget. Her på de hvide sandstrande kan man spise frisk fisk og skaldyr eller tage en snorkeltur i det krystalblåt hav.

Turens højdepunkter:
Praia do Tofo – et af de bedste steder hvor man kan spotte hvalhajer
Bilene – perfekt beliggende på bredden af en skøn bugt
Bazaruto Archipelago Nationalpark – snorkling i en af de største marine parks i det sydlige Afrika


Rejseplan:

Dag 1. Maputo – Bilene
Ankomst til Maputo. Vi mødes med vores guide og påbegynder den nordgående køretur langs kysten mod Bilene. Bilene er en smuk kystby beliggende i en lagune. Her vil man have mulighed for at gå en tur på stranden eller tage en svømmetur.

Dag 2. Bilene – Inhambane
Vi siger farvel til Bilene tidligt om morgenen og fortsætter længere nordpå gennem kokos plantager til den gamle portugisiske koloniby, Inhambane. Kystområdet er afslappende og kan prale af flere smukke strande. De næste to nætter tilbringes her tæt på stranden.

Dag 3. Inhambane
Dagen er til egen disposition. Valgfrie aktiviteter er hav safari (snorkling), dykning, ATV kørsel eller afslapning på stranden.

Dag 4. Inhambane – Vilanculos
Vi tager på udflugt til Bazaruto på det azurblåt åbent hav i det indiske ocean. En fantastisk oplevelse så hold kameraet klar! Vi sejler rundt i det smukke øhav og der bliver mulighed for at snorkle, svømme eller slappe af. Dette er et fredet område, og her findes et rigt dyreliv.

Dag 5. Bazaruto Archipelago Nationalpark
Bazaruto er et af de største marineparker i det sydlige Afrika. Vi tilbringer dagen med at udforske området. Der er mulighed for at snorkle, svømme og vandre rundt på øen. Om morgenen forlader vi Vilanculos på en motorbåd og stopper ved ”2 mile” koralrevet – et ideelt sted for dykning og snorkling. Derefter spiser vi frokost på øen. Efter frokost vender vi tilbage med motorbåd til fastlandet. Der er tid til afslapning inden vi igen stiger ombord en båd og nyder en cruise i solnedgangen. I tilfælde af højvande om morgenen bytter vi om på rækkefølgen og besøger Bazaruto først efterfulgt af 2 mile koralrevet efter. I dette tilfælde vil frokost blive flyttet til Benguera øen. Bådcruisen på en traditionel dhow båd vil fortsat finde sted om aftenen.

Dag 6. Vilanculos – Inhambane/Praia do Tofo
I sæsonen er Tofo en af de bedste steder i verden hvor man kan se verdens største fisk, hvalhajen. Historisk startede byen som en lille fiskerlandsby men i dag har Tofo vokset sig til et populært turistresort. Denne aften vil du få mulighed for at deltage i en præsentation af Marine megafauna Foundation, som blev oprettet i 2009 til at forske, beskytte og bevare de store bestande af marine megafauna findes langs Mozambiques kyst. "Megafauna" er store havdyr som hajer, rokker, havpattedyr og skildpadder.

Dag 7. Praia do Tofo
Hele dagen er til fri disposition. Man kan slappe af på de smukke hvide sandstrande. Andre valgfrie aktiviteter i området er snorkling, dykning m.m.

Dag 8. Maputo området
Idag vender vi mod syd mod Mozambique’s hovedstad, Maputo. Rejsen ender ved ankomst til Hotel Continental i Maputo.

Prisen inkluderer: ► 7 overnatninger på lodge inkl. morgenmad i delt dobbeltværelse med eget bad/WC ► lokale autoriseret engelsktalende guides ► helpension på dage 2- 7 og middag på dag 1. Måltiderne serveres ved 4x4 køretøjet medmindre andet angive

Prisen inkluderer ikke: ► internationale flybilletter ► transfer fra/til lufthavn ► ekstra overnatninger (f.eks. på dag 8 ► forsikring ► drikkepenge ► personlige udgifter ► drikkevarer og måltider ikke nævnt i programmet ► valgfrie aktiviteter/udflugter

Vaccination: ► Alle rejsende anbefales beskyttelse mod malaria. Brug malariamidler på rejsen. Vaccination mod gul feber er et krav.

Visum: ► Der er visumpligt for danske statsborgere til Mozambique. 30 dages visum kan udstedes i lufthavnen ved ankomst til Mozambique eller kan arrangeres i forvejen gennem Mozamibue’s ambassade i Stockholm. Det anbefales at søge visum på forhånd for at undgå forsinkelser ved indrejsen. Husk at passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

 


Billeder


Mozambique (Vurderet 4.88 / 5 Baseret på 278 Anmeldelser.)
Pris
7090 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
540 DKK
Status
Åben for booking
Pris
7090 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
540 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
7090 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
540 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
7090 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
540 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
7090 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
540 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
7090 DKK
Varighed
7 Dage
Eneværelsestillæg
540 DKK
Status
Garanteret afgang

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Gruppestørrelse
max.20
Reservation System Code
Africa_N
På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland 9630 DKK, 15 Dage

På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland

Har du lyst til at følge i Grev Draculas fodspor, afdække hemmeligheder i et af de mindst besøgte...
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 4030 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5380 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...