Rejs trygt og sikkert!

Fra Victoria Falls til Namibia

Fra Victoria Falls til Namibia

Ikke mange rejser forener naturens forunderlige kontraster som denne camping-safari.

Den starter ved Afrikas største vandfald, Victoria Falls, og ender i den ældste, tørreste og mest ugæstfri ørken, Namib.Og indimellem to nationalparker fulde af vilde dyr! På dette natureventyr vil du skue ud over Zambezi-flodens fantastiske kløfter, møde den gæstfrie lokalbefolkning i deres landsbyer og gå i hælene på antiloper, elefanter og zebraer, og klippemalerier vil fortælle om den afrikanske kunst. Og fra toppen af den enorme ørkens majestætiske, røde sandklitter vil du nyde synet af de endeløse horisonter.

Fra vandfaldenes brølende inferno gennem stilheden i det enorme vildnis til den kosmopolitiske hovedstad, Windhoek - du vil aldrig glemme denne rejse i den mest spektakulære del af Afrika!


Turens højdepunkter:

Victoria Falls – et af verdens syv vidundere
Caprivi – et tropisk vådområde med et rigt dyreliv, besøg i nationalparken Popa Falls
Etosha Nationalparken - fra campen og på game drives spottes de store dyrebestande
Brandburg – helleristninger
Swakopmund – lille kystby med masser af oplevelser
Namibørkenen - verdens ældste ørken med spektakulære rødlige sandklitter ved Sossusvlei


Rejseplan:   

Dag 1 & 2. Livingstone (Zambia)
Gruppen mødes i Livingstone kl. 14:00. Vi har to dage til at udforske Victoria Falls og Zambezi kløften. Muligheder for aktiviteter på egen hånd som rafting og bungee jumping (betales på stedet). 

Dag 3 & 4. Caprivi
Vi krydser grænsen ved Sesheke til Caprivi i Namibia - en landtange mellem Angola, Zambia og Botswana. Vi besøger Popa Falls ved Kavango floden og udforsker det flotte område. Overnatning i camp. 

Dag 5. Rundu
Turen fortsætter vestpå langs Kavango floden. Vi kører forbi små landsbyer med græshytter. Sidste stop på dagen er vores lejr ved stranden i Rundu, hvor vi nyder solnedgangen. 

Dag 6 & 7. Etosha Nationalparken
Etosha Nationalparken - "det store hvide sted af tørt vand" byder på en bred vifte af dyreliv. Vi kører på safari ud på denne kæmpe slette for at spotte elefanter, løver, giraffer og antiloper. Vi overnatter i en camp ved Namutoni, Halali eller Okaukuejo.

Dag 8. Ugab vildmark
Vores næste stop er Brandberg, hvor vi slår lejr ved siden af det udtørrede Ugab flodenleje. Vi udforsker bjergene til fods med lokalguide. Overnatning i camp. 

Dag 9. Spitzkoppe
Vi kører sydpå mod ørkenen ved Spitzkoppe. Vi slår vores lejr op og tager på tur for at udforske de åbne vidder. 

Dag 10 & 11. Swakopmund
Vi fortsætter til kysten, hvor vi besøger Cape Cross sælerkolonien. Videre mod syd ligger kystbyen Swakopmund, hvor vi overnatter i hytte. Tid på egen hånd i byen.  

Dag 12 & 13. Namib ørkenen
Namib ørkenen har endeløse orange klitter, hvor vi skal på en guidet vandretur. Vi vandrer frem til Sossusvlei, udforsker Sesriem kløften og nyder solnedgangen på toppen af verdens højste sandklipper. Vi overnatter i camp.

Dag 14. Windhoek
En lille men spændende by, der ligger midt i en dal. Her kan man opleve en herlig blandning af den afrikanske og den europæiske kultur. Vi udforsker byen og overnatter i Guest House.

Dag 15. Windhoek
Turen slutter kl. 08:00. Transfer til lufthavnen kan bestilles separat. Det er muligt at forlænge opholdet i Windhoek eller fortsætte videre til Botswana.

 

Prisen inkluderer: ►11 nætter i camp med varmt brusebad og 3 nætter i Guest House i delt dobbeltværelse med eget badeværelse ►14 morgenmad, 11 frokoster og 9 middage ► transport ifølge program ► entreer til parkerne ► engelsktalende lokalguide ► camping udstyr (ekskl. sovepose).

Prisen inkluderer ikke: ► Flybilletter ►rejseforsikring ►transport fra/til lufthavnen i Livingstone/Windhoek ► indkvartering i Livingstone før turen og i Windhoek efter turen ► valgfrie udflugter, som betales på stedet ► drikkevarer og måltider ikke nævnt i programmet ► på stedet skal betales 1200 ZAR i kontanter (ca. kr. 770) ►drikkepenge ► personlige udgifter ► andet ikke nævnt under inkluderede ydelser.

Eventuelle tillæg: ► Enkeltmandstelt kr. 650 (kun i camps) ► indkvartering i Livingstone før rejsen: kr. 585 per person/nat i delt dobbeltværelse i standard hytte/bungalow; enkeltværelse kr. 860 //  indkvartering i Adventure Village Tents: kr. 190 per person/nat i dobbelttelt; enkeltmandstelt: kr. 270 ► transfer lufthavn - hotel i Livingstone: kommer (kr. per person pr. vej)

Praktisk information: ► Der er interimistiske brusebade på denne tur med varmt vand fra ilden samt måtter og stole med ryglæn. Teltene er store og nemme at sætte op. Guiden køber og forbereder maden.► Medbring Euro, USD eller sydafrikansk Rand i kontanter. 100 USD sedler modtages ikke. ► Passende påklædning kræves ved grænseovergange, i landsbyer og ved markedsbesøg - dvs. ingen bare fødder, ingen bare overkroppe, bikinier eller hatte/kasketter ►Medbring små gaver til de lokale børn som bøger, kuglepenne og blyanter, og undgå penge og slik ►Du bliver en del af en international gruppe og forventes deltage i de fælles opgaver som fx madlavning, pakke bilen eller skubbe den om nødvendigt. Dette er også en del af eventyret! ► Tingene foregår ikke altid på vores måde eller helt som planlagt, og ting kan tage tid. Lad dig overraske over forskellighederne og tag dem med et smil.

Vaccination: ► Vaccination mod gul feber kræves. Malariaforebyggelse anbefales. Venligst kontakt egen læge eller nærmeste vaccinationsklinik. Find den på rejsedoktor.dk

Visum: ► Danske statsborgere har ikke brug for visum til Namibia. Visum til Zambia fås ved grænsen.

Nødvendigt udstyr: ► Du kan finde forslag til pakkeliste og informationer om nødvendigt udstyr i den detaljerede turbeskrivelse, der kan downloades her fra siden.

Anbefalet rejseperiode: ► Marts - november


Billeder


Fra Victoria Falls til Namibia (Vurderet 4.8 / 5 Baseret på 351 Anmeldelser.)

Most of you, who are used to walking/cycling during a long weekend, will be in condition to cope with a tour of this level. You should be in a good health condition. We have successive days of longer and more difficult walking and days of lighter walking/cycling. Some parts of the day routes are done at a higher altitude. The paths are in good condition. We walk/cycle for 5/7h a day.

Gruppestørrelse
Min. 1 pax
Reservation System Code
Africa_S
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 7590 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 4020 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland 10350 DKK, 15 Dage

På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland

Har du lyst til at følge i Grev Draculas fodspor, afdække hemmeligheder i et af de mindst besøgte...
Se alt» Blog

10.12.2021 21:01

Saudi Arabien - islams fødested (gode råd før du skal afsted)

Det tog rigtig lang tid for Saudi Arabien at beslutte sig for at åbne sin grænser for turister, men nu er det endelig en kendsgerning, og Penguin Travel satte straks dette unikke rejsemål på sit kort.Kongeriget – kendt som islams åndelige fødested, har nu en ny tilgang til at tiltrække besøgende, og visum kravene er derfor ændret. Forandringerne er så store i forhold til tidligere, at de...


08.12.2021 13:51

Sokotra - en ø velsignet af guderne og glemt af menneskeheden

Kære rejseven, Da jeg var teenager (tilbage i 70'erne), var der ingen computere og "smart" enheder af nogen art. Kan du forestille dig det, eller måske kan du huske det? Det var den gang vi skrev breve på et papir med en kuglepen og sendte dem med posten. Vi lyttede til de hypermoderne Pink Floyds "The Dark Side of the Moon" eller David Bowies "Space Oddity". Og...


15.11.2021 15:05

Centralasien - alt du behøver at vide inden afrejse

Centralasien er fortsat en af ​​de mindst besøgte regioner i verden. Her findes de såkaldte "Stan-lande", de tidligere sovjetrepublikker Kasakhstan, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan og Kirgisistan. Hvis vi går tilbage i tiden, var disse lande engang hjertet af Silkevejen, den berømte rute, der gik gennem Asien og Europa og forbandt øst og vest, hvor græske og persiske hære...


25.08.2021 13:12

7 interessante fakta om Afghanistan

Så er der igen nyt fra Afghanistan - i april 2021 skrev vi om tilbagetrækning af soldater frem til 11.september 2021. Fulde af håb og optimisme - velvidende at  Afghanistan i mere end 50 år har været været på forsiderne med historier om flygtninge, terrorisme, burkaer og skæg. I 2015 skrev Suzanne Brøgger om sine oplevelser i landet i bogen "Jeg har set den gamle verden forsvinde...