Mozambique og Kruger Nationalparken

En fascinerende safari lidt ud over det sædvanlige - en blanding af kultur, historie, dyreliv, eventyr, strande og dykning.

 

Turens højdepunkter:
Hlane Royal National Park - beliggende i Swaziland. Denne nationalpark er den største i landet med bl.a. løver, elefanter og hvide næsehorn.
Inhambane - navngivet af Vasco da Gama »Terra de Boa Gente" (Land of Good People) og en af ​​Mozambiques ældste bosættelser på østkysten med fx en katedral fra 1800-tallet, og mange fine strande, der indbyder til afslapning og dovne dage.
Kruger Park - Sydafrikas mest populære nationalpark for safarier, hvor du kan stå ansigt til ansigt med bl.a. "The Big Five".


Rejseplan:   

Dag 1 & 2. Johannesburg - Zululand
Vi kører fra Johannesburg kl. 6:30 mod KwaZulu Natal (ca. 8 timer), hvor vi overnatter i Mkuzi Game Reserve, som er en del af Isimangaliso Wetland Park - beskyttet af UNESCO. Parken spiller en central rolle i bevarelsen af de sorte og hvide næsehorne. Vi overnatter på en chalet i parken.

Dag 3, 4 & 5. Kosi Bay
Efter morgenmad kører vi mod Kosi Bay (ca 2,5 t). Vi udforsker denne fantastiske park til fods og vi vil også snorkel i floden. En lokal guide vil vise os den nærliggende landsby, hvor vi møder de lokale Zulu folk, Vi overnatter på en chalet.

Dag 6. Swaziland
Kørsel til Swaziland (ca 350 km). Hlane Game Reserve er den største national park i landet. Ved siden vores camping er der et vandhul, hvor vilde dyr kommer til for at drikke vand. Vi skal på vandretur med en lokal guide hvor vi får muligheden til at vise vores evne i dyr sporing. Vi overnatter på en chalet.

Dag 7. Maputo
Vi kører ca. 120 km og krydser grænses til Mozambique ved Namaacha grænsepost. Dagens mål er Mozambiques hovedstad Maputo, hvor vi overnatter i et gæsthus.  

Dag 8, 9 &10. Inhambane
Vores tur fortsætter langs det Indiske Ocean 500 km nordpå på vej mod byen Inhambane. Vi udforsker byen før vi besøger Praia de Tofu med sine fantastiske hvide strande og varmt hav. Vi kan nyde flere valgfrie aktiviteter (betales på stedet) - snorkling, bådtur på bordet af en dhow, fiskeri m.m. Vi overnatter i casitas.

Dag 11. Bilene
Turen går 350 km sydpå langs kysten til byen Bilene, som ligger ved Uembje lagunen. Lagunen er 8 km bred og 27 km lang og har hvide sandstrande. Der er muligheder for kayaking, dykning m.m. Vi overnatter i casitas.  

Dag 12 & 13. Kruger Nationalparken
Vi siger farvel til det Indiske Ocean og kører ca. 350 km gennem Limpopo parken og kommer frem til Kruger nationalparken i Sydafrika. Vi nyder spændende safari kørsel med håbet for at få blik på løver, giraffer eller elefanter. Vi overnatter i en chalet. 

Dag 14. Johannesburg
Vi kører tilbage til Johannesburg hvor turen ender.


Prisen inkluderer: ►13 nætter i chalet, gæsthuse og casitas med morgenmad ►13 frokoster og 11 middage (dag 1-6, 8-10 & 12-13) ► transport ifølge program ► entreer til parkerne ► engelsk talende lokal guide ► game driving, snorkling i Kosi Bay (du kan låne maske & snorkel på stedet)

Prisen inkluderer ikke: ► Flybilletter til/fra Johannesburg ►rejseforsikring ►transport fra/til lufthavnen i Johannesburg ►drikkepenge►indkvartering i Johannesburg ► valgfrie udflugter, som betales på stedet ► drikkevarer og måltider ikke nævnt i programmet ► lokal betaling på 1200 ZAR som betales på stedet (ca 770 DKK) ►personlige afgifter ►visum

Eventuelle tillæg: ►Eneværelsestillæg: 2985 DKK (det er muligt at man bliver indkvarteret med en medrejsende af den samme køn for at undgå tillæget) ►indkvartering på Rivonia Road Lodge i Johannesburg før/efter rejsen: 240 DKK per person/nat i delt dobbelt værelse; enkelt værelse: 480 DKK ►transfer lufthavn - hotel i Johannesburg: 250 DKK per person ene vej

Praktisk information: Vi overnatter i: chalet med 2 eller 3 værelser med delt badeværelse; gæsthus med dobbelte værelser med et delt badeværelse mellem to soveværelser; casitas med basic dobbelte værelser med en seng og madras og delt badeværelse i Inhambane og eget badeværelse i Bilene. ►Medbring Euro, USD eller sydafrikansk Rand i kontanter. 100 USD sedler modtages ikke. ►Passende påklædning kræves ved grænseovergangene, i landsbyer og markeds besøg - dvs: ingen bare fødder, ingen bare overkroppe, bikinier eller hatte. ►Medbring små gaver til de lokale børn som bøger, kuglepenne og blyanter, men undgå penge og slik. ►Du bliver en del af en internationalle gruppe og forventes deltage i de fælles opgaver som fx madlavning, pakke bilen eller skubbe den om nødvendigt m.m. Dette er også en del af eventyret! ►Tingene foregår ikke altid på vores måde eller helt som planlagt, og ting kan tage tid. Lad dig overraske over forskellighederne og tag dem med et smil.

Vaccination: Malariaforebyggelse anbefales. Venligst kontakt egen læge eller nærmeste vaccinationsklinik. Find den på rejsedoktor.dk. Vaccination mod gul feber kræves i Mozambique.

Visum: Danske statsborgere har ikke brug for visum til Syd Afrika og Swaziland. Visum til Mozambique fås ved grænsen.

Nødvendigt udstyr: Du kan finde forslag til pakkeliste og informationer om nødvendigt udstyr i den detaljerede turbeskrivelse, der kan downloades her fra siden.

Anbefalet rejseperiode: marts - november  


Billeder


Mozambique og Kruger Nationalparken (Vurderet 4.97 / 5 Baseret på 354 Anmeldelser.)

Vi anbefaler fly med Turkish Istanbul via Istanbul

Gruppestørrelse
4 - 12 persons
Reservation System Code
MZ_KRG
Syrien og Libanon rundrejse 9820 DKK, 8 Dage

Syrien og Libanon rundrejse

Damaskus byder dig velkommen igen! Syrien har haft et turbulent 10 år med krigen og dens følger....
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 8340 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Det bedste af Sydkorea 8560 DKK, 7 Dage

Det bedste af Sydkorea

 På denne uforglemmelige 7-dages rundrejse i Sydkorea oplever I landets kulturelle...
Se alt» Blog

10.12.2021 21:01

Saudi Arabien - islams fødested (gode råd før du skal afsted)

Det tog rigtig lang tid for Saudi Arabien at beslutte sig for at åbne sin grænser for turister, men nu er det endelig en kendsgerning, og Penguin Travel satte straks dette unikke rejsemål på sit kort.Kongeriget – kendt som islams åndelige fødested, har nu en ny tilgang til at tiltrække besøgende, og visum kravene er derfor ændret. Forandringerne er så store i forhold til tidligere, at de...


08.12.2021 13:51

Sokotra - en ø velsignet af guderne og glemt af menneskeheden

Kære rejseven, Da jeg var teenager (tilbage i 70'erne), var der ingen computere og "smart" enheder af nogen art. Kan du forestille dig det, eller måske kan du huske det? Det var den gang vi skrev breve på et papir med en kuglepen og sendte dem med posten. Vi lyttede til de hypermoderne Pink Floyds "The Dark Side of the Moon" eller David Bowies "Space Oddity". Og...


15.11.2021 15:05

Centralasien - alt du behøver at vide inden afrejse

Centralasien er fortsat en af ​​de mindst besøgte regioner i verden. Her findes de såkaldte "Stan-lande", de tidligere sovjetrepublikker Kasakhstan, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan og Kirgisistan. Hvis vi går tilbage i tiden, var disse lande engang hjertet af Silkevejen, den berømte rute, der gik gennem Asien og Europa og forbandt øst og vest, hvor græske og persiske hære...


25.08.2021 13:12

7 interessante fakta om Afghanistan

Så er der igen nyt fra Afghanistan - i april 2021 skrev vi om tilbagetrækning af soldater frem til 11.september 2021. Fulde af håb og optimisme - velvidende at  Afghanistan i mere end 50 år har været været på forsiderne med historier om flygtninge, terrorisme, burkaer og skæg. I 2015 skrev Suzanne Brøgger om sine oplevelser i landet i bogen "Jeg har set den gamle verden forsvinde...