Syrien og Libanon rundrejse 8730 DKK, 8 Dage

Damaskus byder dig velkommen igen! Syrien har haft nogle turbulente sidste år med en krig. Men nu går det langsomt tilbage til det fredelige liv, og dele af landet åbner for turister igen. Vær en af de første til at besøge Damaskus efter krigen og nyd de historiske, arkitektoniske og kulturelle seværdigheder i dette fantastiske land. Turen kombineres med et besøg i Libanon, hvor du kan se nogle af de vigtigste steder, som Jeita grotterne som var blandt finalisterne i UNESCOs 7 Natural Wonders Competition, og besøg Beirut og byen som gav navnet på Bibelen – Byblos.  


Rejseplan:   

Dag 1: Beirut
Ankomst til Beirut Internationale lufthavn, hvor du mødes af den lokale repræsentant, herefter transfer til dit hotel og overnatning.

Dag 2: Beirut - Baalbek - Ksara - Damaskus
Morgenmad. Kørsel til Bekaa-dalen, til hjertet af de smukkeste vindyrkningsarealer i verden. Ved ankomsten i Bekaa, besøger vi byen Baalbek, som var kendt som Heliopolis i den hellenistiske periode. Den bevarede sin religiøse funktion under romertiden, hvor helligdommen i det heliopolitiske Jupiter tiltrak tusinder af pilgrimme. Baalbek er, med sine kolossale strukturer, et af de fineste eksempler på kejserlig romerske arkitektur under den tid. Herefter besøger vi Ksara, som ligger i hjertet af Beqaa, hvor flere vingårde producerer udsøgt vin og arak. Vi krydser grænsen til Syrien og kører til Damaskus, hvor vi overnatter.

Dag 3: Damaskus
Damaskus gamle by indeholder et utal af seværdigheder: Damaskus nationalmuseum, der huser den fineste samling arkæologiske artefakter fra hele landet. Blandt sine skatter, er et fragment af det ældste kendte alfabet i verden, udgravet ved Ugarit. En 1800 år gammel synagoge transporteret stykke fra stykke fra Dura Europos på Eufratfloden; Umayyad-moskeen, der er opkaldt til islams første regeringsdynasti, og er en af de store monumenter og tegn på den tidlige islams opfindsomhed; Azem Palads, den osmanniske guvernørs luksuriøse hjem; Souq Al Hamidiyeh; den travle overdækkede basar, der fylder sanserne med farver og liv; Saladins Mausoleum, den store leder, som befriede Jerusalem fra korsfarerne; den legendariske gade kaldet ”Strædet” og er nævnt i Bibelen, som går tværs over hele den gamle by fra øst til vest; St. Ananias Kapel og St. Paulus Vindue, hvorfra Paulus blev nedsænket for at undslippe Romerne; og Bab Touma, det kristne kvarter med sine charmerende gader og håndværkbutikker. Overnatning i Damaskus.

Dag 4: Damaskus - Maalula - Krak des Chevaliers
Efter morgenmad kørsel til Maalula, som ligger kun 60 kilometer fra Damaskus og tiltrækker besøgende både for sin charme og for sin betydning i den syriske kristendoms historie. Husene i Maalula er muntert malet i violete og blå pasteller, og ligger højt op i en imponerende kløft mellem to bjerge. Vi følger en snoet, smal sti dybt ind i bjerget, det berømte Al Faj, til toppen af bjerget for at udforske huler, der dateres tilbage til romertiden. Maalula er også hjemsted for en befolkning, der stadig taler en aramaisk dialekt, Jesu Kristis sprog. Samt to historiske kristne klostre: et græsk-ortodoks dedikeret til St. Thekla, det andet er det græskkatolske dedikeret til Saint Sergius. Legenden siger, at St. Thekla, en af eleverne af Skt. Paulus, flygtede fra hendes hedenske fars vagter, da hun fandt sig fanget mod det høje bjergkant. Hendes lidenskabelige bønner og tårer fik bjerget til at åbne sig, så Thekla kunne undslippe. I dag falder Theklas tårer ned i en grotte, der danner en pool, hvor de troende samler vand for dets mirakuløse kræfter. Derefter fortsætter vi til Wadi al-Nasara "Christiansdalen" og overnatter i nærheden af Krak des Chevaliers.

Dag 5: Krak des Chevaliers - Sednaya - Beirut
Vi besøger Krak des Chevaliers, som er et af de mest spektakulære, men ikke så kendte middelalderlige slotte i verden. Beliggende 650 m over havets overflade har Krak en utrolig arkitektur og har en strategisk beliggenhed med udsigt over Wadi al-Nasara, og er virkelig en af verdens uovertrufne vidundere. Det er et korsfarers og riddersslot - eller Qalaat al Hosn som det er kendt på arabisk - er et uforglemmeligt syn på storhed. Vi fortsætter til Sednaya, der er kendt for sin maleriske udsigt og kristne arv. Efter Jerusalem har Sednaya været det mest berømte center for kristen pilgrimsrejse i øst siden den 6. e.Kr., da en vision af Jomfru Maria viste sig for den byzantinske kejser Justinian, mens han jagede en hjorte i området. Hjorten forvandledes mirakuløst til Jomfru Maria, der bad ham om at bygge en helligdom til hendes ære på stedet. Klosteret på Sednaya indeholder en af de vigtigste ikoner i den kristne verden, menes at være blevet malet af evangelisten Lukas. Bagefter fortsættes til Beirut hvor der overnattes.

Dag 6: Beirut - Jeita Grotto - Byblos - Beirut
Kørsel langs Beirut City kysten til de maleriske Duer Rock; der fortsættes til Hamra forretningsområde og derefter besøges National Museum eller Grand Serail. Sidste stop vil være på "Martyr Pladsen" for at opdage Beiruts gamle bykerne med de nyopdagede store arkæologiske udgravninger og nyligt renoverede bygninger med smuk arkitektur, kirker og moskeer. Der fortsættes nordpå til kanten af Libanon-bjergene til Jeita Grotto - en enorm hule fyldt med enhver form og størrelse af stalaktitter og stalagmitter. Dagen afsluttes i Byblos (Jbeil), som ligger 37 km nord for Beirut, og mange mener at den  er den ældste by i verden - bevaret i mere end 7000 år. Resterne af kulture som neolitisk, middel bronzealder, amoritter, egyptisk, hyksos, fønikisk, græsk, romersk, byzantinsk, arabisk og korsfarerne alt dette kan stadig ses i denne by. Byblos vigtigste arv er den berømte sarkofag af Ahiram, konge af Byblos fra det 13. århundrede f.Kr. som bærer en fønikisk indskrift og antages at være det første skriftlige alfabet. Byblos gav sit navn til Bibelen. Retur til Beirut for overnatning.

Dag 7: Beirut - Deir El-Qamar - Beit Ed-Din - Barouk Cedars Reserve - Beirut
Vi kører syd for Beirut til Deir El Qamar, som er den tidligere hovedstad i Libanon. Byen har bevaret sine smukke bykerne med flere paladser og den berømte Marie Baz Museum, Notre Dame kirken og Fakhr ed-Dine moskeen fra 17 og 18 århundrede. Vi fortsætter til Beit Ed-Din for at besøge det fantastiske palads i Emir Bechir kendt som et mesterværk i den orientalske arkitektur, og fungerer som sommerhus for Libanons præsident. Barouk er en behagelig sommerby med mange kilder. Cedertræerne i Barouk, nås enten fra Moukhtara eller Barouk landsbyen, og er yderst smukke og velplejede. Al-Shouf Cedar Nature reserve dækker omkring 550 km². Eg, fyr og enebær er nogle af de 16 typer træer, der også vokser her. Over lunden på bjergtoppen er der panoramaudsigt over Beqaa-dalen. Overnatning i Beirut

Dag 8: Afrejse
Transfer til Beirut lufthavn til afrejse.


Visa: Visa til Libanon kan hentes i lufthavnen ved ankomsten, i øjeblikket er det gratis. Visa til Syrien: Venligst send en scannet kopi af dit pas i jpeg-foto til os, når du bestiller turen. Vi vil på forhånd ansøge om visumgodkendelse til Syrien, hvilket kan tage 60-75 dage. Godkendelsen er ikke det samme som visum. Visummet fås og betales ved ankomsten til grænsen (60-80 EUR afhængigt af din nationalitet). Der må ikke være israelske stempler eller visa i dit pas!

Praktisk information: Vi anbefaler, at du bringer USD i kontanter til denne tur. I Libanon kan du også bruge EUR og kreditkort, men i Syrien er det bedre at have USD i kontanter, som veksles på stedet.


Prisen inkluderer:
7 overnatninger på standard hoteller i delt dobbelt værelse med morgenmad
fælles transfer fra/til lufthavnen
kollektiv indrejse/afrejse tilladelse til Syrien
trasnport og entreer ifølge program
engelsk talende lokal guide
Penguin rejseleder (min. 7 personer)
drikkepenge på hotellerne

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter
visum til Syrien - betales ved grænsen
drikkevarer og måltider ikke nævnt
drikkepenge
rejseforsikring
landgrænseafgift til Libanon ved afrejse fra Syrien: p.t. 5 USD pp
personlige udgifter

Ekstra tjenester:
Eneværelsestillæg: 2200 DKK
visum til Syrien: 60-80 EUR afhængende af nationaliteten; betales på stedet


Billeder


Syrien og Libanon rundrejse (Vurderet 4.91 / 5 Baseret på 11 Anmeldelser.)
Pris
8730 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
2200 DKK
Status
Garanteret afgang
Pris
8730 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
2090 DKK
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Vejledende pris med MEA - direkte fly København-Beirut
Gruppestørrelse
6-12
Reservation System Code
SYRUND
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3660 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 7390 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Den Transsibiriske Jernbane - gruppeafgange 22310 DKK, 21 Dage

Den Transsibiriske Jernbane - gruppeafgange

Rejs 8000 km fra Europa til Asien i et roligt tempo med jernbanen, der revolutionerede det før så...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk....


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang...