Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi arbejder fortsat hjemmefra og har begrænset adgang til telefonopkald/online chat.
Kommer du ikke hurtigt igennem, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage inden for kort tid.

Saudi Arabien: Bag det åndelige slør

Saudi Arabien: Bag det åndelige slør 14550 DKK, 8 Dage

Saudi Arabien er et af de mest gådefulde og vanskelige steder at besøge, så gå ikke glip af denne enestående mulighed! Oplev nogle af de største skatte, der stadig er godt skjult for turister uden for den arabiske verden.
Saudi-Arabien er et ørkenland, der strækker sig over hele den arabiske halvø fra Rødehavet og til den Persiske Golf. Det er islams fødested, og for landets borgere er det lovpligtigt at være muslimer, hvilket håndhæves af det "religiøse" politi. Saudi Arabien huser de to mest hellige moskeer: Masjid al-Haram i Mekka - destination for den årlige Hajj pilgrimsrejse og Medinas Masjid an-Nabawi, der er gravplads for profeten Muhammad. Hovedstaden Riyadh har et absolut moderne udseende – en metroplis fuld af skyskrabere og luksusbiler. Modsætningen er Jeddah, som er en blanding af gammel og moderne stil og den gemmer en unik gammel bydel, bygget af koraler. Røde Havs kysten tilbyder dykning i verdensklasse.

Højdepunkter:
• En chance for at besøge islams åndelige fødested
• Besøg verdensarvs stederne Det historiske Jeddah og Madain Saleh
• Udforsk den forladte spøgelsesby Al Ula
• Nyd de kulturelle højdepunkter i Jeddah og Riyadh


Rejseplan:
Dag 01: Jeddah
Ankomst til Jeddah, modtagelse, hjælp og transfer til dit hotel. Check-ind og overnatning.

Dag 02: Jeddah
Et morgenbesøg i Jeddahs New Corniche, en kystvej med rekreative områder, pavilloner og storskala borgerlige skulpturer - såvel som King Fahds springvand, det højeste springvand i verden og Al-Rahmah-moskeen (den flydende moske).  Efter frokost fortsætter vi med sightseeing til Det historiske Jeddah (på Verdensarvslisten) med nogle af de gamle osmanniske huse, for det meste bygget af koraller og forstærket med træ, så bjælker krydser de indvendige vægge. Det smukkeste og mest kendte er Nasif-huset, eller Baashen-huset som vi ser udefra. Det er pt. lukket for restaurering, men hvis muligt alligevel besøges huset, som blev bygget i 1850'erne af den kendte Nasif-familie, en af de mest indflydelsesrige handelsfamilier i Jeddahs historie. I det 19. og det tidlige 20. århundrede var huset en af de vigtigste bygninger i Jeddah. Besøg på Altaybat Museet (Abdul Rauf Khalil Art Museum), der huser utallige samlinger af kunst, etnografiske og arkæologiske artefakter. Hotel i Jeddah.

Dag 03: Jeddah - Riyadh
Tid på egen hånd i Jeddah, før vi kører til lufthavnen for at flyve til Ryadh. Ankomst Riyadh og valgfrit besøg i det 99 etager høje Sky Bridge Kingdom Center. Hotel i Riyadh.

Dag 04: Riyadh
Om morgenen besøges Masmak Fort et af de vigtigste monumenter og et vigtigt historisk vartegn for byen Riyadh. Dette palads blev bygget i 1895, da Abdullah bin Rashids regerede. Dette historiske palads blev opført som militærgarnison for hæren . AbdulAziz Bin Abdulrahman AAL Saud erobrede den 15. januar 1902 fortet og begyndte foreningen af ​​kongeriget Saudi-Arabien. Besøg på Nationalmuseet, der består af otte gallerier, der fortæller den komplette arabiske historie fra oprettelsen af ​​universet til vores moderne æra. Herfra fortsættes til Murabba-paladset (ved siden af ​​museet), som blev bygget af kong Abdulaziz og hans familie i 1937 . Paladset består af en række præsidentpaladser, servicebygninger m.m. Det er bygget i den lokale traditionelle Najid-stil. Hotel i Riyadh.

Dag 05: Riyadh - Al Ula
Tid på egen hånd indtil transfer til lufthavnen og fly til Al Ula. Ankomst og besøg ved Elephant Rock. Herfra fortsættes til Guest House for overnatning.

Dag 06: Al Ula - Madain Saleh, Jabal Ikmah, Dadan. Tabuk.  
Det arkæologiske område Al-Hijr (Madain Saleh) er den første seværdighed noteret på Verdensarvslisten for SaudiArabien. Tidligere kendt som Hegra er det det største bevarede sted for civilisationen i Nabataeanerne syd for Petra i Jordan. Det har velbevarede monumentale grave med dekorerede facader, der stammer fra det 1. århundrede f.Kr. til det 1. århundrede e.Kr.  Det er kongerigets sydligste og største bosættelse  efter Petra (i dag i Jordan). I dag kan vi vælge mellem at besøge enten Hegra / Madain Saleh (1,5 time) eller købe et turistpas der også inkluderer Jabal Ikmah, et af Saudiarabiens mest markante epigrafiske steder, der indeholder hundreder af relieffsindskrifter og Dadan (max 4 timer). Kørsel til Tabuk om eftermiddagen - 280 km / 3,5 timer. Hotel i Tabuk.

Dag 7: Tabuk
Efter morgenmaden besøger vi Tabuk Castle, der stammer fra 1559. Fortet blev bygget til at beskytte vandværket såvel som til sikkerheds- og overvågningsformål og var en af stationerne på Levant-Medina Haj-vejen der byder pilgrimme velkommen. Besøg på Tabuk Museet og tid til at udforske byen på egen hånd. Hotel i Tabuk.

Dag 08 Afrejse

Forlængelse i Bahrain

Dag 8: Tabuk - Dammam -Manama (Bahrain)
Fly via Riyadh til Dammam.  Videre med bus over Kong Fahd broen (King Fahd Causeway), 25 km.
Busturen tager ca, 2 timer. Hotel i Manama.

Dag 8-9:  Manama
Tid på egen hånd til sightseeing, shopping etc. i Bahrains hovedstad.

Dag 10: Afrejse


Prisen inkluderer:
6 nætter på 4*** hoteller i dobbeltværelse inkl. morgenmad
1 nat i Guest House i Al Ula
Ingen måltider
Indenrigs flybilletter Jeddah-Riyadh-Al Ula
Alle lufthavn transfers
Al transport og entreer undtagen i Al Ula
Rejseleder fra Penguin Travel ved 8 deltagere
Engelsktalende lokalguider
Foto- og rejsetilladelser

Prisen inkluderer ikke:
Internationale flybilletter
Forsikring
Visum
Drikkepenge og personlige udgifter
Madain Saleh pas inkl. Jabal Ikmah og Danan 365SAR/95USD (ca. 670 kr.)
Madain Saleh only - 255SAR/70USD (ca. 490 kr.)
Sky Bridge i Riyadh - 17USD/63SAR (ca. 120 kr.)
Oneway billet Tabuk-Riyadh 80EUR/600 kr.
Oneway billet Tabuk-Jeddah 70EUR/525 kr.

Ekstra tjenester:
Bahrain programmet koster 2400 kr./ tillæg for eneværelse 600 kr.
Inkluderer fly Tabuk-Dammam
egen transfer Damman-Manama og 2 nætter på 4**** hotel i Manama inkl. morgenmad.


Billeder


Saudi Arabien: Bag det åndelige slør (Vurderet 4.86 / 5 Baseret på 293 Anmeldelser.)
Pris
14550 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
3360 DKK
Status
Lukket
Pris
14550 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
3360 DKK
Status
Åben for booking
Pris
14550 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
3360 DKK
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Vejledende pris per 1/5 2019 inkl. direkte fly Istanbul-Jeddah, Riyadh-Istanbul med Pegasus Airlines
Gruppestørrelse
6-12
Reservation System Code
SARUND
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 7610 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland) 12540 DKK, 9 Dage

Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland)

Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland) Denne rejse tager os til to af Afrikas mindste lande...
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3960 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...