Saudi Arabien: Bag det åndelige slør

Saudi Arabien: Bag det åndelige slør 17760 DKK, 8 Dage

Saudi Arabien er et af de mest gådefulde og vanskelige steder at besøge, så gå ikke glip af denne enestående mulighed! Oplev nogle af de største skatte, der stadig er godt skjult for turister uden for den arabiske verden.
Saudi-Arabien er et ørkenland, der strækker sig over hele den arabiske halvø fra Rødehavet og til den Persiske Golf. Det er islams fødested, og for landets borgere er det lovpligtigt at være muslimer, hvilket håndhæves af det "religiøse" politi. Saudi Arabien huser de to mest hellige moskeer: Masjid al-Haram i Mekka - destination for den årlige Hajj pilgrimsrejse og Medinas Masjid an-Nabawi, der er gravplads for profeten Muhammad. Hovedstaden Riyadh har et absolut moderne udseende – en metroplis fuld af skyskrabere og luksusbiler. Modsætningen er Jeddah, som er en blanding af gammel og moderne stil og den gemmer en unik gammel bydel, bygget af koraler. Røde Havs kysten tilbyder dykning i verdensklasse. Men gå heller ikke glip af chancen for at se den forladte spøgelsesby Al Ula bygget af mudder, eller ruinerne af Dir'aiyahs bemærkelsesværdige kulturarv, og alt det andet som dette strengt religiøse samfund rummer.

Højdepunkter:

• En chance for at besøge islams åndelige fødested
• Besøg verdensarvs stederne Diriyah og Madain Saleh (lukket i 2019 for vedligeholdelse)
• Oplev byen Abhas bjergskove og tempererede klima
• Udforsk den forladte spøgelsesby Al Ula
• Nyd de kulturelle højdepunkter i Jeddah og Riyadh

 


Rejseplan:

Dag 01: Jeddah
Ankomst til Jeddah, modtagelse, hjælp og transfer til dit hotel. Check-ind og overnatning.

Dag 02: Jeddah
Et morgenbesøg til nogle af de gamle osmanniske huse, mest bygget af koraller og forstærket med træ, så bjælker krydser de indvendige vægge. Det smukkeste og velkendte er Nasif House eller Baashen House som vi ser udefra. Det er lukket for restaurering, men der er alligevel af og til en chance for at se det indefra. Det blev bygget i 1850'erne af den velkendte Nasif-familie, en af de mest indflydelsesrige handelsfamilier i Jeddahs historie. I det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede var huset en af de vigtigste bygninger i Jeddah. Det var her, at kong Abdul Aziz tilbragte sin første nat i Jeddah, som Mohammed Nasifs gæst, efter at han førte sin sejrende hær ind i hovedstaden i den vestlige provins. Frokost på lokal restaurant, herefter besøg på Altaybat Int'l City for videnskab og viden, efterfulgt af besøg på Abdul Rauf Khalil Kunstmuseum, et meget smukt museum, der huser uendelige samlinger af kunst, etnografi og arkæologiske artefakter. (morgenmad, frokost, aftensmad)

Dag 03: Jeddah - Ula
Morgenmad på hotellet, derefter køres der langs strandpromenaden i Jeddah, en stor attraktion, der fungerer som et open-air museum, med en række moderne skulpturer, og samlingsplads for lokalbefolkningen. Tidlig frokost på lokal restaurant eller i lufthavnen. Derefter flyvning til Al Ula, og besøg på Elephant Rock. Transfer til Camp Sahary eller tilsvarende. (morgenmad, frokost, aftensmad)

Dag 04: Al Ula - Dheba - Al Wajh
Denne morgen besøges den gamle landsby Al Ula (bygget i mudder) og Mosa Bin Nusair fortet og Al Khuraiba eller Lion Tombs og kørsel til Sharma via Al Wajh med stop for at se den gamle by Al Wajh. Frokost på lokal restaurant. Kørsel til Dhebah og overnatning (morgenmad, frokost, aftensmad)

Dag 05: Dheba - Tabuk
Denne morgen køres til Madain Shuaib, hvor du kan se det andet Napata-sted på den arabiske halvø og vi besøger en fiskerestaurant for frokost. Herefter kørsel til Tabuk og overnatning på hotel (morgenmad, frokost, aftensmad)

Dag 06: Tabuk - Riyadh
Vi besøger jernbanestationen og et islamisk fort, derefter kørsel til lufthavnen og fly til Riyadh. Ankomst og besøg på Diriyyah et af de vigtigste steder, hvorfra Al Saud-dynastiets historie begyndte. Det ligger i den østlige del af det såkaldte Najd-område i dalen kendt som Wadi Hanifa (morgenmad, frokost, aftensmad)

Dag 7: I Riyadh
Morgenbesøg på Musmak fortet en af de vigtigste monumenter og en milepæl i byen Riyadhs historie. Paladset blev bygget under Abdullah bin Rashids regeringstid i år 1895 som militærgarnison for hæren.
Abdul Aziz Bin Abdulrahman AAL Saud indtog fortet den 15. januar 1902 og begyndte en forening af kongeriget Saudi-Arabien. Frokost på Assaraya en tyrkiske restaurant. Herefter afslapning på hotellet og efterfulgt af besøg på nationalmuseet, et sted for læring og opdagelse i den arabiske arv og islam. Dette nationale landmærke er sammensat af otte gallerier, der fortæller den komplette historie om arabisk historie fra universets oprettelse til vores moderne æra. Besøg på Murabba et af de vigtigste paladser, bygget af kong Abdulaziz i år 1937 til at rumme hans familie, paladset består faktisk af talrige paladser, servicebygninger med mere. Dette er bygget på den lokale traditionelle Najid-stil og udelukkende af lokale byggematerialer (morgenmad, frokost, aftensmad)

Dag 08 Afrejse

Bahrain forlængelse

Dag 8: Ryadh-Manama (Bahrain)
Transfer til Riyadh lufthavn og fly til Dammam.  Videre med bus over Kong Fahd broen (King Fahd Causeway), 25 km.
Busturen tager ca, 2 timer. Hotel i Manama.
Dag 8-9:  Manama
Fri tid til sightseeing, shopping etc.  
Dag 10: Afrejse

 

 


Prisen inkluderer:
7 nætter på 3-4*** hoteller i dobbeltværelse inkl. alle måltider
indenrigs flybilletter
lufthavn tansfers
al transport og entreer
rejseleder fra Penguin Travel
engelsktalende lokal guide
foto- og rejsetilladelser

Prisen inkluderer ikke:
visum
drikkepenge
personlige udgifter

Ekstra tjenester:
Bahrain programmet koster 1250 kr som inkuderer: Flybillet Riyadh-Dammam
busbilletter Dammam-Manama og 2 nætter på 3*** hotel i Manama inkl. morgenmad. Eneværelsestillæg: 450 kr.


Billeder


Saudi Arabien: Bag det åndelige slør (Vurderet 4.86 / 5 Baseret på 257 Anmeldelser.)
Pris
17760 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
3360 DKK
Status
Garanteret afgang

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Vejledende pris per 1/5 2019 inkl. direkte fly Istanbul-Jeddah, Riyadh-Istanbul med Pegasus Airlines
Gruppestørrelse
6-12
Reservation System Code
SARUND
Tag med tilbage i tiden – Somaliland og Djibouti 13810 DKK, 12 Dage

Tag med tilbage i tiden – Somaliland og Djibouti

Tag med os til et de mest spændende steder på Afrikas Horn: Somaliland og Djibouti - to af de...
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 3660 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 8140 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk....


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang...