Coronavirus (COVID-19) travel update
Vores fysiske kontorer er lukkede, så vi alle kan "blive hjemme" og vi overgår til hjemmearbejdspladser.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald - heller ikke på chatten. Vi henviser derfor til mailadressen nedenfor, når du vil i kontakt med os. Vi er tilbage, når tiden tillader det. På genhør! ( info@penguin.dk )

Traditionelle og Moderne Japan

Traditionelle og Moderne Japan

 Japan er et land, der tilbyder alle ingredienserne til den perfekte rejse: unik kultur, fantastiske landskaber og snedækkede vulkaner, enorme megabyer og et karakteristisk køkken. Denne rejse vil introducerer dig for alt hvad Japan har at byde på, fra den ultra moderne by Tokyo, det symbolske Mt. Fuji og det billedskønne Hakone hvor et højhastighedstog fragter dig til den gamle hovedstad Kyoto. En by der stadig vedligeholder Japans unikke kultur og traditioner. Udforsk vores rejseplan designet til at afsløre alle Japan skønheder, til den bedst mulige pris.    

Højdepunkter:

Tokyo – Japans ultra moderne hovedstad og landets mest  folkerige by

Hakone – Den traditionelle by byder museer I verdensklasse, traditionelle hoteller og spektakullære bjergudsigter

Mt. Fuji – Japan højeste bjerg

Byen Nara – Japans første permanente hovedstad


Rejseplan:  

Dag 1. Tokyo (ankomst)

Ankomst til Narita(Narita International Airport) eller Haneda(Tokyo International Airport). Her vil du blive mødt af vores repræsentant, som hjælper jer ombord på bus eller tog. Transfer til hotellet.

 

Dag 2. Tokyo byrundtur

Morgenmad på hotellet. Rundtur i Tokyo med guide (9:00-17:00) med pivat bil eller offentlig transport. Turen inkluderer: Tokyo Radio-TV tårn som når en højde på 333 meter og er et af verdens højeste TV-tårne. Næste stop er Kejserpaladset – hjemsted for den japanske kejserfamilie, omringet af voldgrave af van dog tykke stenmure. Paladset er et typisk eksempel på Edo’s arkitektur. I Asakusa vil vi besøge Sensoji templet og Nakamise gågaden, som afgår fra templets ydre mur og leder til selve templet. Et utal af boder byder turisterne på souvenirer og traditionelle lokale delikatesser. Gåturen forsættes i Harajuku-Omotesando, hvor vi oplever den unikke futuristsiske Harajuki mode, designet til den yngre generation. Turen slutter her, og i kan vende tilbage til hotellet med offentlig transport. Yamanoe linien kører fra Harajuku station. (Morgenmad/Frokost)

 

Dag 3. Tokyo fridag

Morgenmad på hotellet. På denne dag kan i gå en tur rundt i Tokyo. Akihabara Elektronik Distrikt og det 634 meter høje Sky Tree Tower, er nogle interessante steder at besøge. Det er muligt at komme på dagsture til Kamakura eller Nicco. (Morgenmad)

 

Dag 4. Tokyo-Hakone-Hiroshima

Morgenmad på hotellet. Jeres kufferter vil blive transporteret direkte fra Tokyo til Kyoto. Efterlad venligst jeres kuffert ved lobbyens disk klokken 07:30. (I rejser kun med en lille taske til nætterne i Hiroshima og Miajima). Transfer til Hakone sammen med guiden. (Fra Tokyo to Odawara med lyntog). Sightseeing i Hakone med bus. Nyd panoramaudsigten til Mt. Fuji (hvis vejret tillader det). Owakudani (kabellift tur)/ Owakudani – Togenday/Ashinoko tur (45 min.)/ Togenday – Hakone machi-tur slutter ved Odawara staion. Transfer til Hiroshima med lyntog. (Guiden hjælper jer med at komme ombord på toget) (Odawara – 16:08 – Nagoya 17:17, Nagoya 17:33 – Hiroshima 19:55). Ved ankomst i Hiroshima vil i blve mødt af en engelsktalende assistent og eskorteret til hotellet. (Morgenmad/Frokost)

 

Dag 5. Hiroshima-Miyajima       

Efter morgenmaf på hotellet, er der rundtur i Hiroshima og Miyajima (10:00 – 17:00) med offentlig transport. I vil besøge Hiroshimas fredsmindesmærke, også kaldet Atombombens Kuppel eller bare Atmkuplen. Mindesmærket ære ofrene for atombomberne i Hiroshima og Nagasaki ved slutingen af Anden Verdenskrig henholdsvis d. 6 og 9 August 1945. Herefter vil i besøge Iscukuhuma’s tempel. Aftensmad i Riokan (traditional japansk stil) i Miyajima. Overnatning i traditionelt japansk værelse. (Morgenmad/Frokost/Aftensmad)

 

Dag 6. Miyajima-Hiroshima-Osaka-Kyoto

Morgenmad i Riokan. Efter afgang til Hiroshima station tager i et tog til Osaka sammen med guiden. (Hiroshima 10:35 – Shin Osaka 12:01). I vil kører rundt i Osaka med offentlig trnasport. Programmet inkluderer Osaka Slot, som spille en vigtig rolle i genforeningen af Japan i det 16’ende århundrede, det centrale handelsdistrikt Umeda, kendt dets mange høje bygninger og det ekstravagante Dotonburi. Transfer til til Kyoto med tog. Transfer til hotellet med bus eller til fods. (Morgenmad)

 

Dag 7. Kyoto byrundtur

Morgenmad på hotellet. Rundtur i Kyoto (9:00 – 16:00) med bil. Programmet for Kyoto begynder med et besøg i det buddhistiske tempel kompleks ’’Kyomizu-dera’’ – Et af byen store vartegn, grundlagt sent i det ottende århundrede. Navnet kan oversættes til ’’templet for rent vand’’ hvilket skyldes et vandfald inde i komplekset. Vi besøger det budhhistiske tempel ’’Kinkaku-ji’’ (Den Gyldne Pavilions Tempel) – et af Japans mest kendte vartegn. Herefter besøger vi Nijo-slottet, bopæl for Tokugawa shogun fra det 17’ende århundrede til slutningen af det 18’ende århundrede, hvor det tilfaldt den keserlige familie. Slottet er bygget i klassisk japansk stil og inkluderer flere forskellige haver, kirsebærtræer og en sø med tre øer. Turen slutter i det ældgamle nabolag Gion. Her fortæller guiden jer hvordan i kommer tilbage til hotellet. Overnatning på hoel. (Morgenmad/Frokost)

 

Dag 8. Kyoto-Nara-Kyoto

Morgenmad på hotellet og herefter afgang mod Nara. Rundtur i byen med en guide (9:00 – 16:00). Nara er Japans første hovedstad (år 710). Turen begynder med Todayji templet (bygget i 752), hjemsted for Den Store Buddha. Her findes en af de største Buddha-statuer i verden, lavet af 437 tons bronze og 130kg rent guld. I tager en gåtur hjortenes park, hvor tusinder af hjorte færdes frit fordi de bliver betragtet som hellige ambasadører for templet. I fortsætter til Kassuga templet – et af de smukkeste Shinto-templer bygget i 710. Templet er omringet ad flere tusind hængende lanterner. Dagens tur ender tlbage i Kyoto. Overnatning på hotellet. (Morgenmad/Frokost)

 

Dag 9. Kyoto-Kansai International Airport (hjemrejse)

Morgenmad på hotellet. (dette måltid kan udeblive alt afhængig af flytiden, og kan ikke kompenseres for). Transfer til Kansai International Airport (2 timer køretur).  

Baggagetransport: Tokyo-Kyoto (en genstand pr. Person)  

Pris for øvrige tjenester: Enkeltværelsestillæg: 6100 DKK   

Inkl. i prisen: ► Hoteller: Tokyo(3 nætter), Hiroshima(1 nat), Miyajima(1 nat), Kyoto(3 nætter) ► Måltider: Daglig morgenmad, Frokost undtagen på dag 1, dag 3, dag 6, dag 9, aftensmad i Miyajima på dag 5 ► Privat guide på dag 2, dag 4-8 ► Assistant til at tage imod jer på dag 1 og dag 4 ► Tog: Tokyo-Odawara, Odawara-Hiroshima, Hiroshima-Osaka, Kyoto-Nara (Almindelig pladsbillet), Osaka-Kyoto(lokalt tog) ► Rundtur lufthavn transfers med lufthavns limosinebus, tog eller minibus, Færge og lokalt tog i Hiroshima   

Eksl. I prisen: ► Forsikring ► Lufthavnsskatter ► Internationale flybilletter ► Måltider udover de nævnte og drikkevarer under frokost og aftensmad


Billeder


Traditionelle og Moderne Japan (Vurderet 4.83 / 5 Baseret på 263 Anmeldelser.)
Gruppestørrelse
min. 1 person
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 7610 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3660 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 4030 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...