Cuba Libre 6870 DKK, 10 Dage

Cuba er åbnet for Verdenen, hvilket naturligt tiltrækker en del turister, der er interesseret i at udforske og opleve kolonierne og den revolutionerende historie, såvel som romantisk kultur blandet med gadeliv og musik. Vi tilbyder derfor 10 dage med en rejseplan, som vil give dig den mest spetakulære oplevelse af det originale Cuba, der afslører de store histoiske og kulturelle steder, samtidig med at du læner dig tilbage og nyder den daglige rytme på en Caribisk ø. Turen er designet således, at der er sikret maksimal kontakt med de lokale - fra at bo i private huse (Casas Particulares) til at besøge mange musikalske forestillinger og salsadansere.

For godt eller ondt er Cuba uden tvivl forandret om dagen - gå ikke glip af den sidste mulighed for at udforske landets orginale ansigt med koloniale erobringer, revolutionerende bevægelser og et fantastisk fællesskab krydret med rom, cigarer og eksotiske danse !

Højdepunkter:
Havana - hovedstaden på Cuba
Cienfuegos - en by på sydkysten af Cuba, afslører den franske kolonis indflydelse på øen
Trinidad - et af UNESCO's kluturarvsteder - en af de bedst bevarede koloniale byer i hele verdenen.
Viñales Valley - naturskønt område, der stadig bevarer de traditionelle landbrugsteknikker


 
Rejseplan: 

Dag 1: Ankomst til Havana
Ankomst og privat transfer til stedet vi overnatter inde i det centrale Havana.

Dag 2: Havana
Vi starter dag med en gåtur i Gamle Havana, udforsker historiske steder og akitekturiske dele af byen samt dens daglige rytme. Efter at have haft noget fritid om eftermiddagen, vil vi gå hen og se solnedgang på den berømte Malecon Alley, nyde den smukke og romantiske kystlinje på Havana. Denne aften er dedikeret til at udforske byens natteliv og live musik. Overnatning i Havana.

Dag 3: Havana
Vores udforskning af Havana fortsætter med en bustur til det lokale museum samt en tur i en gammel amerikanerbil i 1 time. Fri resten af dagen, går ud og får aftensmad om aftenen. Overnatning i Havana.

Dag 4: Havana
I dag udforsker vi den centrale del af Havana, Valedo eller stranden i det østlige Havana. Fri resten af dagen, går ud og får aftensmad om aftenen. Overnatning i Havana.

Dag 5: Cienfuegos – Trinidad
Efter morgenmad tager vi til den historiske by Cienfuegos i en privat gammel Amerikanerbil (250 km/ca. 3,5 time). Efter udforskningen af byen, drager vi videre til næste stop på turen - Trinidad (80 km/ca. 1,5 time). Aftensmad og livemusik. Overnatning i Trinidad.

Dag 6: Trinidad
Efter morgenmaden går vi en tur rundt i byen. Fri tid med ekstra aktiviteter om eftermiddagen, hvor vi besøger Playa Ancon-stranden for at nyde solnedgangen. Aftensmad og livemusik. Overnatning i Trinidad.

Dag 7: Trinidad
Fridag med muligheder for forskellige aktiviteter - hiking, ridning eller flygte til den smukke Ancon stand. Aftensmad og livemusik. Overnatning i Trinidad.

Dag 8: Santa Clara - Viñales
Efter morgenmad fortsætter vi til Santa Clara hvor vi besøger Che Guevara's museum (100 km/ca. 2 timer). Efter kaffe og frokostpause, kører vi videre til Viñales via Havana (450 km/ca. 6 timer). Aftensmad og fri tid. Overnatning i Viñales.

Dag 9: Viñales
I dag udforsker vi det natuligt smukke sydvestlige hjørne af Cuba. Efter morgenmad går vi en tur i naturskønne Viñales Valley eller andre aktive aktiviteter som ridning eller cykling. Aftensmad og fri tid. Overnatning i Viñales.

Dag 10: Afgang
Måske er der mulighed for ekstra aktiviteter før flyet flyver hjem. Afgang.

Prisen inkluderer: ►9 nætter i private huse (dobbeltrum) ►Morgenmad hver dag ►Lokal guide til gåturen rundt i Havana og i Trinidad ►Gåtur i Vinales Valley ►Lufthavnstransfer (Hvis du rejser med det samme fly som gruppen) ►Privat transport mellem byerne - mere end 1000 km. Kørsel fra dør til dør med gammel amerikanerbiler: 4 pers. pr. bil. Gamle amerikanske biler er store og du vil nyde komforten i bilen.

Prisen inkluderer ikke: ►Flybilletter ►Entrébilletter ►Mad og drikke - undtagen morgenmad ►Personlige udgifter ►Rejseforsikring (Vigtigt ved indrejse til Cuba),

Eventuelle tillæg: ► Eneværelsestillæg: 2150 kr. ►Cubansk turistkort: 210 kr pr. person (obligatorisk)

 


Billeder


Cuba Libre (Vurderet 4.85 / 5 Baseret på 214 Anmeldelser.)
Pris
6870 DKK
Varighed
10 Dage
Status
Garanteret afgang

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Gruppestørrelse
min. 10 persons
Prisbemærkninger
Vejledende pris inkl. fly: 11.390 DKK
Saudi Arabien: Bag det åndelige slør 22310 DKK, 8 Dage

Saudi Arabien: Bag det åndelige slør

Saudi Arabien er et af de mest gådefulde og vanskelige steder at besøge, så gå ikke glip af denne...
Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet 8880 DKK, 9 Dage

Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet

 Dette er en tur, der vil afsløre essensen i et af de mest eksotiske hjørner i Latinamerika -...
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5150 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk....


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang...