Coronavirus (COVID-19) travel update
Vores fysiske kontorer er lukkede, så vi alle kan "blive hjemme" og vi overgår til hjemmearbejdspladser.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald - heller ikke på chatten. Vi henviser derfor til mailadressen nedenfor, når du vil i kontakt med os. Vi er tilbage, når tiden tillader det. På genhør! ( info@penguin.dk )
Cuba Libre

Cuba er åbnet for Verdenen, hvilket naturligt tiltrækker en del turister, der er interesseret i at udforske og opleve kolonierne og den revolutionerende historie, såvel som romantisk kultur blandet med gadeliv og musik. Vi tilbyder derfor 10 dage med en rejseplan, som vil give dig den mest spetakulære oplevelse af det originale Cuba, der afslører de store histoiske og kulturelle steder, samtidig med at du læner dig tilbage og nyder den daglige rytme på en Caribisk ø. Turen er designet således, at der er sikret maksimal kontakt med de lokale - fra at bo i private huse (Casas Particulares) til at besøge mange musikalske forestillinger og salsadansere.

For godt eller ondt er Cuba uden tvivl forandret om dagen - gå ikke glip af den sidste mulighed for at udforske landets orginale ansigt med koloniale erobringer, revolutionerende bevægelser og et fantastisk fællesskab krydret med rom, cigarer og eksotiske danse !

Højdepunkter:
Havana - hovedstaden på Cuba
Cienfuegos - en by på sydkysten af Cuba, afslører den franske kolonis indflydelse på øen
Trinidad - et af UNESCO's kluturarvsteder - en af de bedst bevarede koloniale byer i hele verdenen.
Viñales Valley - naturskønt område, der stadig bevarer de traditionelle landbrugsteknikker


 
Rejseplan: 

Dag 1: Ankomst til Havana
Ankomst og privat transfer til stedet vi overnatter inde i det centrale Havana.

Dag 2: Havana
Vi starter dag med en gåtur i Gamle Havana, udforsker historiske steder og akitekturiske dele af byen samt dens daglige rytme. Efter at have haft noget fritid om eftermiddagen, vil vi gå hen og se solnedgang på den berømte Malecon Alley, nyde den smukke og romantiske kystlinje på Havana. Denne aften er dedikeret til at udforske byens natteliv og live musik. Overnatning i Havana.

Dag 3: Havana
Vores udforskning af Havana fortsætter med en bustur til det lokale museum samt en tur i en gammel amerikanerbil i 1 time. Fri resten af dagen, går ud og får aftensmad om aftenen. Overnatning i Havana.

Dag 4: Havana
I dag udforsker vi den centrale del af Havana, Valedo eller stranden i det østlige Havana. Fri resten af dagen, går ud og får aftensmad om aftenen. Overnatning i Havana.

Dag 5: Cienfuegos – Trinidad
Efter morgenmad tager vi til den historiske by Cienfuegos i en privat gammel Amerikanerbil (250 km/ca. 3,5 time). Efter udforskningen af byen, drager vi videre til næste stop på turen - Trinidad (80 km/ca. 1,5 time). Aftensmad og livemusik. Overnatning i Trinidad.

Dag 6: Trinidad
Efter morgenmaden går vi en tur rundt i byen. Fri tid med ekstra aktiviteter om eftermiddagen, hvor vi besøger Playa Ancon-stranden for at nyde solnedgangen. Aftensmad og livemusik. Overnatning i Trinidad.

Dag 7: Trinidad
Fridag med muligheder for forskellige aktiviteter - hiking, ridning eller flygte til den smukke Ancon stand. Aftensmad og livemusik. Overnatning i Trinidad.

Dag 8: Santa Clara - Viñales
Efter morgenmad fortsætter vi til Santa Clara hvor vi besøger Che Guevara's museum (100 km/ca. 2 timer). Efter kaffe og frokostpause, kører vi videre til Viñales via Havana (450 km/ca. 6 timer). Aftensmad og fri tid. Overnatning i Viñales.

Dag 9: Viñales
I dag udforsker vi det natuligt smukke sydvestlige hjørne af Cuba. Efter morgenmad går vi en tur i naturskønne Viñales Valley eller andre aktive aktiviteter som ridning eller cykling. Aftensmad og fri tid. Overnatning i Viñales.

Dag 10: Afgang
Måske er der mulighed for ekstra aktiviteter før flyet flyver hjem. Afgang.

Prisen inkluderer: ►9 nætter i private huse (dobbeltrum) ►Morgenmad hver dag ►Lokal guide til gåturen rundt i Havana og i Trinidad ►Gåtur i Vinales Valley ►Lufthavnstransfer (Hvis du rejser med det samme fly som gruppen) ►Privat transport mellem byerne - mere end 1000 km. Kørsel fra dør til dør med gammel amerikanerbiler: 4 pers. pr. bil. Gamle amerikanske biler er store og du vil nyde komforten i bilen.

Prisen inkluderer ikke: ►Flybilletter ►Entrébilletter ►Mad og drikke - undtagen morgenmad ►Personlige udgifter ►Rejseforsikring (Vigtigt ved indrejse til Cuba),

Eventuelle tillæg: ► Eneværelsestillæg: 2150 kr. ►Cubansk turistkort: 210 kr pr. person (obligatorisk)

 


Billeder


Cuba Libre (Vurderet 4.85 / 5 Baseret på 274 Anmeldelser.)
Gruppestørrelse
min. 10 persons
På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland 9630 DKK, 15 Dage

På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland

Har du lyst til at følge i Grev Draculas fodspor, afdække hemmeligheder i et af de mindst besøgte...
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 4030 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3660 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...