Rundrejse i Indokina - Vietnam, Cambodja og Thailand

Rundrejse i Indokina - Vietnam, Cambodja og Thailand 10820 DKK, 15 Dage

Denne tur kombinerer spektakulære kystlandskaber, handelsbyer med stemningsfulde krigsmindesmærker og glemte tempelbyer i Vietnam og Cambodja. Vi rejser langs østkysten fra Hanoi til Ho Chi Minh City og krydser grænsen dybt ind i junglen på Siem. Undervejs nyder vi et krydstogt over Halong Bay, opdager det pulserende flodliv i en båd langs Mekong Delta og udforsker den historiske havn i Hoian. I den cambodjanske hovedstad Phnom Penh besøger vi Genocide Museum og Killing Fields. Vi rejser ind i junglen og tilbringer fire dage med at udforske det utrolige tempel byen Angkor.

 

Turens højdepunkter:
Halong Bay - Cruise gennem en af de mest betagende kalkstens landskaber i Sydøstasien
Hue - Parfume flodkrydstogt til Thien Mu Pagoda, symbolet på byen
Hoi An - Charmerende gammel handelsby på bredden af Thu Bon-floden
Ho Chi Minh City - Udforsk opfindsomheden i Viet Cong ved Cu Chi tunneler
Siem Reap - Indgang til det ikoniske og ærefrygtindgydende Khmer tempelkompleks af Angkor
Bangkok - Udforsk de »klongs", et netværk af vandveje, som smyger sig mellem byens moderne skyskrabere (valgfrit)
 


Rejseplan:

Dag 1: Hanoi
Ankomst til Hanoi og check-in på hotellet. Resten af dagen er fri til at danne sig sine første indtryk af Vietnams hovedstad. Du kan vælge at tage en tur langs bredden af Hoan Kiem-søen.

Dag 2: Hanoi - byrundtur
Om morgenen tager vi en rundtur til de vigtigste seværdigheder i Hanoi. Arkitektonisk set som en fransk provinsby, med træer langs boulevarderne og store bungalows, er byen vidunderligt nostalgisk. Blandt de interessante seværdigheder er den charmerende One-Pillar Pagoda, Confucius-templet og præsidentpaladset. Ho Chi Minh selv, en videnskabelig mand, som levede et spartansk liv, valgte ikke at leve i præsidentpaladset; han foretrak i stedet et simpelt teakhus bygget på stolper, som var bygget specielt til ham på grunden. Denne tur gennem de smalle gader i den fascinerende gamle bydel, hvor gaderne er opkaldt efter forskellige håndværk eller specialer: Papir Street, Silke Street, Kurve Street og så videre.
M/-/-

Dag 3: Halong Bay
Her til morgen kører vi ud mod den ikoniske Halong Bay i Golfen Tonkin. Tusindvis af forrevne kalkstensøer rejser sig af det jadegrønne vand ligesom behårede skæl fra en neddykket drage. Faktisk betyder Halong : "Hvor dragen dykker ned i havet." Legenden siger, at det barske landskab blev skabt af en drages dunkende hale, da den løb fra bjergene ud i havet, og udskar øerne bag sig.
M/F/A

Dag 4: Cruise Halong Bay. Overnatte på toget til Hue
Denne morgen nyder vi den romantiske natur i Halong Bay på et krydstogt blandt øerne. Vi har mulighed for at stoppe ved en grotte under tårnhøje klipper og måske besøge en strand. Det er interessant at se det besynderlige udvalg af turistbåde, traditionelle junks og træsampaner, der glider gennem vandet. Vi nyder en seafood frokost om bord på båden, før vi vender tilbage til Hanoi for boarding på nattoget (soft sleeper med aircondition) til Hué.
M/F/-
 

Dag 5: I Hue. Med båd ad Perfume River til Thien Mu Pagoda
Vi ankommer til Hué, en af de store kulturelle og religiøse centre i Vietnam, et roligt og imponerende sted. Vi besøger Imperial Citadel. Derefter fortsætter vi til The Perfume River, som deler byen i to, og har været til inspiration for digtere og malere i mange århundreder. Denne eftermiddag tager vi en tur med båd langs Parfume-floden fra Hué til Thien Mu Pagoda. Det fredfyldte tempel er det ældste i Hué og også symbol for byen.
-/-/-

Dag 6: Over Hai Van pass til Hoian
Vi nyder en smuk køretur på tværs af det spektakulære Col des Nuages, også kendt som Hai Van Pass, betragter de fantastiske, stråtækte træhuse og lime-grønne rismarker samt nyder panoramaudsigt over havet. Pause i Danang, som engang var midten af kongeriget Champa (2. århundrede e.Kr. - 1720), hvor vi besøger det kinesiske samfunds forsamlingslokaler, den japansk bro og Tan Ky House Hoian tekstilfabrik.
M/-/-

Dag 7: Hoian - Saigon (Ho Chi Minh City)
Fri tid til at udforske Hoi An. Transfer til lufthavnen i Danang for indenrigsfly til Saigon. Vi mødes ved ankomsten til Saigon. Transfer til hotellet
M/-/-

Dag 8: Saigon (Ho Chi Minh City)
I dag besøger vi Cu Chi tunnelerne, et underjordisk netværk af tunneller bygget af vietnamesiske soldater. Disse tunneler indeholdte hospitaler, indkvartering osv. og blev brugt som militær base for Vietcong under den amerikanske krig. Fri eftermiddag for shopping og sightseeing.
M/-/-

Dag 9: Ho Chi Minh - Mekong-deltaet og An Bihn Island
Afrejse til Cai Be. Vi besøger Cao Dai tempel på vejen. "Cao Dai er en monastisk religion, der formelt blev oprettet i Vietnam i 1926. Det er en kombination af mange religioner og trosretninger, herunder buddhismen, konfucianismen, taoismen, Vietnamesisk spiritisme, kristendom og islam. Udtrykket "Cao Dai" betyder bogstaveligt "et højt sted." Dens udøvere tror på dogmet: ikke dræbe, lever ærligt, omgængelig, gøre godt og undgå ondt, hjælpe rundt, bede, tilbede forfader "
Vi besøger derefter Cai Be`s flydende marked og ser lokale handle frugt og mange andre råvarer fra deres fartøjer.Vi fortsætter turen til An Binh Island gennem en række små kanaler for at opleve charmen i det øvre Mekong Delta.
M/F/A

Dag 10: An Binh øen - Chau Doc
Efter morgenmaden tager vi en cykeltur, udforsker øen og tager derefter båden til Vinh Long City. Transport med bus til Chau Doc. Vi tager en slowboat for at besøge nogle flydende dambrug, hvor vi vil høre om husfolkets levevis og deres forretninger. Det næste besøg er i en landsby med Cham mindretal, hvor et håndklæde-væve-værksted er placeret, her væves de farverige traditionelle klæder (Saronger og håndklæder).
M/-/-

Dag 11: Chau Doc - Phnom Penh (Cambodja)

Efter at have passeret visum formaliteter, går vi om morgenen ombord i en speedbåd, og sejler langs Mekong-floden til Phnom Penh (5 timer). Om eftermiddagen besøger vi det Kongelige Palads , Silver Pagoda, Independence Monument og Wat Phnom
M/-/-

Dag 12: Phnom Penh
En guidet tur til Tuol Sleng fængslet (Genocide Museum), centrale marked og PSE - Pour un Sourire d'Enfant (PSE). PSE er en fransk non-profit organisation, der er etableret i slutningen af 1995. Det beskæftiger mere end 600 engagerede medarbejdere, som leverer mad, lægehjælp, almen uddannelse (fra grad 1 til grad 12) og erhvervsuddannelse i forskellige færdigheder, til mishandlede, subsistensløse og uuddannede børn, der slås for overlevelse på lossepladser , eller arbejder i vanskelige og farlige situationer i Phnom Penh, Siem Reap og Sihanoukville
M/F/-

Dag 13: Phnom Penh - Siem Reap
Om morgenen starter vi tidligt vores tur til Siem Reap,og stopper et sted på vejen for frokost. Vi gør et stop ved Spean Pratos - en gammel Angkorian bro og derefter fortsætter vores rejse til nærliggende Tonle Sap-søen. Vi går ombord i vores charter båd til en afslappet cruise gennem den fascinerende flydende landsby Kampong Khleang, hvor vi ser huse på stolper, flydende markeder og en vifte af både.
Ikke langt fra Phnom Penh kan du vælge at stoppe ved Skoun, også kendt som “Spiderville”, på grund af den friturestegte tarantel, der er den lokale delikatesse.
M/-/A

Dag 14: Angkor, Bayon og Baphuon templer
Angkor var faktisk en række byer, bygget mellem det 9. og 13. århundrede ved Khmer konger, med en befolkning på 750.000 i sin storhedstid. Angkor komplekset er spredt ud over ca 155 kvadratkilometer, med storslåede udskårne stentempler, elegante skulpturer og utrolige basrelieffer.
Byen indeholder en anden af Angkors ægte perler - The Bayon. Selvom det på afstand ikke er så imponerende som Angkor Wat, er The Bayon alligevel utrolig med sin labyrint af korridorer, tårne i gotisk stil og magisk centrale templer. Vi vil udforske The Terrace af elefanter og den spedalske konge, Baphuon og Phimeanakas, og nogle af de omkringliggende templer såsom Preah Khan.
Middag med Apsara Dinner incl. Apsara danseshow på en lokal restaurant. Overnatning på Phnom Penh.
M/F/A

Dag 15: Afrejse.

Transfer til lufthavn og afrejse  M/-/-

Prisen inkluderer: ►al transport ifølge program inkl. transfer lufthavn/ltogstation-hotel-lufthavn/togstation ►indkavrtering i delt dobbelt værelse ►mad som beskrevet i rejseplanen (M-morgenmad, F-frokost, A-aftensmad) ►byrundturer / sightseeing som beskrevet i rejseplanen ►engelsk-talende guide ► entreer ►bådturer/cyklingsturer som beskrevet i rejseplanen ►bus/togbilletter

Prisen inkluderer ikke: ►internationale flybilletter ►måltider og drikkevarer ikke beskrevet i rejseplanen ►drikkepenge ►visum til Cambodja

Eventuelle tillæg: ► flybilletter Da Nang - Ho Chi Minh City - 60 EUR ► tillæg ved en gruppe på 2 personer: 1200 DKK

Bemærkninger: Vietnam fejrer nytår (TET) i perioden 27.01.17 - 04.02.17. TET er en national helligdag, og en af årets største begivenheder. Rejsen prisen vil være højere, hvis de er i denne periode. Under nytår kan mange butikker være lukket, men det er stadig muligt at få de mest nødvendige indkøb. Der kan også være et par ændringer i rejseplanen hvis rejsen i denne periode. TET  er en meget speciel oplevelse, da gaderne bliver smukt dekoreret med masser af blomster, lanterner og lysshow. ► Da prisen beregnes efter de nuværende benzinpriser (december 2016), kan der være små ændringer prissætning i tilfælde af skift i udgifterne til brændstof.


Billeder


Rundrejse i Indokina - Vietnam, Cambodja og Thailand (Vurderet 4.9 / 5 Baseret på 146 Anmeldelser.)
Pris
10820 DKK
Varighed
15 Dage
Status
Åben for booking
Pris
10820 DKK
Varighed
15 Dage
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Pris inkl. flybillet 15380 DKK
Gruppestørrelse
3-10 personer
Reservation System Code
Prisbemærkninger
Prisen er baseret på valutakursen 1 EUR = 1.04524 USD fra 23/12/2016.
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 7390 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5150 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3660 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk....


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang...