Coronavirus (COVID-19) travel update
Vores fysiske kontorer er lukkede, så vi alle kan "blive hjemme" og vi overgår til hjemmearbejdspladser.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald - heller ikke på chatten. Vi henviser derfor til mailadressen nedenfor, når du vil i kontakt med os. Vi er tilbage, når tiden tillader det. På genhør! ( info@penguin.dk )

Afrikas ukendte juvel – Eritrea

Afrikas ukendte juvel – Eritrea

En fantastisk mulighed til at opleve et overset hjørne af Afrika. Denne tur giver mulighed for at opleve Eritreas højdepunkter. Vi begynder i den charmerende hovedstad Asmara. Beliggende i 2,300 meters højde, byen har et behageligt klima året rundt. Der er god tid til at besøge Italiensk indspirerede cafeer og barer – før turen går nordpå og vi besøger ørkenbyen Keren, som er er berømt for sit mandags kamelmarked. Derefter rejser vi mod byen Massawa direkte på Rødehavskysten, et sted med en eksotisk charme og bedårende at udforske.

Før vi vender tilbage til hovedstaden, tager vi på en bådtur til Dissei Island, hvor vi også overnatter. Dissei er en få Dahlak øer som har en permanent befolkning. Indbyggerne lever hovedsageligt af fiskeri og af at sælge lidt souvenirs til turister.

Arkæologiske undersøgelser af Dissei viser, at et velstående romersk samfund blev grundlagt på øen i det 1. århundrede. Sidst i de 16 århundrede blev der på øen udkæmpet en krig mellem den lokale havkonge Bahri Negassi af Medri-Bahri og det en invaderende hær fra de Osmanniske rige.
En storslået tur i en spændende og ukendt del af Afrika,

Højdepunkter:
♦ Asmara - hovedstaden og den største by i Eritrea
♦ Massawa - en levende havneby med forskellige kulturelle baggrunde og en vidt favnende arkitektur
♦ Keren – den gamle handelsby med en rig historie og særegen etnisk befolkning

 


Dag 1: Ankomst Asmara
Ankomst til Asmara Internationale lufthavn tidlig om morgenen (rejsen fra Danmark starter dagen før), hvor du mødes af en repræsentant af vores lokale partner og transporteres til hotellet. Tid til afslapning. Kl. 09:00 er der byrundtur i Asmara med en lokal guide.
Hovedstaden i Eritrea, Asmara er landets største by beliggende 2,300 meter over havets overflade. Det gør at byen har et behageligt klima året rundt. Asmara blev bygget af italienerne mellem slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede. Helt unikt så rummer byen over 400 Art Deco bygninger som er officielt anerkendt af UNESCO. En ren by, i et behageligt klima og med en kulturel mangfoldighed, gør den til et vidunderligt sted at udforske. Overnatning i Asmara.

Dag 2: Asmara - Massawa
Transport til Massawa via Ghinda-Gahtelay. Besøg i landsbyen Rashaida og videre til havnebyen Massawa. Resten af dagen bruges til at nyde kombinationen af tyrkisk og italiensk arkitektur og skønheden på Gurgusum stranden. Overnatning i Massawa.

Dag 3: Massawa - Dissei Island
Bådtransport til Dissei Island, en af Dahlak øerne. I den lille Afar landsby, er vi inviteret til at slappe af i skygge under de særegne kvisthytter. Overnatning på øen.
Mulighed for at bade, svømme og snorkle.

Dag 4: Dissei Island - Massawa
Retur til Massawa. Sightseeing og overnatning.

Dag 5: Massawa - Asmara
Retur til Asmara og Via Ghinda. Overnatning i Asmara.

Dag 6: Asmara
Dagtur til Kohaito arkæologiske område. Overnatning i Asmara.

Dag 7: Asmara
Dagtur til Keren. Besøg på mandags kamelmarkedet. Besøg på de Italienske og Commonwealth krigskirkegårde, den tidligere togterminal, samt ”Madonna kirken i Baobab træet”. Overnatning i Asmara.

Dag 8: Asmara - Afrejse
Tid på egen hånd i Asmara. Transfer til lufthavnen for afrejse.


Prisen inkluderer:
8 nætter på turistklasse hoteller med morgenmad; 1 nat camping på Disseiøen inkl. måltider
transport og entreer ifølge program
dansktalende turleder fra Penguin og lokal engelsk talende guide

Prisen inkluderer ikke:
flybilletter til/fra Asmara
rejseforsikring
drikke- og lommepenge
drikkevarer; måltider ikke nævnt i programmet
visum

Ekstra tjenester:
eneværelsestillæg: 2425 DKK


Billeder


Afrikas ukendte juvel – Eritrea (Vurderet 4.74 / 5 Baseret på 295 Anmeldelser.)

Vi anbefaler fly med Turkish Airlines

Vejl. pris inkl. flybillet med Turkish Airlines over Istanbul
Gruppestørrelse
6-12
Reservation System Code
ERRUND
På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland 9630 DKK, 15 Dage

På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland

Har du lyst til at følge i Grev Draculas fodspor, afdække hemmeligheder i et af de mindst besøgte...
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3660 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 7610 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...