Det unikke Algeriet 9330 DKK, 10 Dage

Fascinerende kulturelle oplevelser ved Middelhavet


Algeriet er det største land i Afrika og samtidig et af de mindst besøgte i verden, da dets nyere historie har afskrækket mange fra at besøge landet. Men det er fortid nu, og Penguin Travel åbner derfor op for posen med oplevelser i landet med en levende historie fra Romertiden, med reminiscenser fra vandalske, byzantinske, islamiske, algeriske og osmanniske civilisationer, majestætisk skønhed og en meget gæstfri befolkning. Til dette kan vi tilføje mere end 1200 km smuk middelhavskyst i nord og hele 1,5 mio. kvadratkilometer af Sahara i syd. Udover hovedstaden Algier besøges storbyerne Constantine og Djemila, og turen byder også på vigtige historiske skatte, hvoraf flere er på Verdensarvslisten. Ingen tvivl om at dette vil være et af de mest fascinerende lande du nogensinde kommer til at besøge.
 

Turens højdepunkter:
Algier – Algeriets hovedstad og største by beliggende i en bugt ved Middelhavet
Ghardaia og Timgad – under UNESCOs beskyttelse
Constantine – landets 3. største by, kaldt "flyvende ø"


Rejseplan:   

Dag 1. Algier
Ankomst til Algier og panorama byrundtur i Algier: byens center, Martyrernes monument, Grande Poste. Overnatning i Algier.

Dag 2. Algier - Tipaza - Algier
Efter morgenmad besøg i Casbah (gammel befæstet by), under UNESCOs beskyttelse. Kørsel til Tipaza (ca. 70 km fra Algier), hvor vi besøger De kristnes gravsted og det romerske arkæologiske område. Tilbage til Algier for overnatning.

Dag 3. Algier - Djemila - Constantine
Køretur til Djemila (ca. 4 t., navnet betyder "smuk" på Arabisk) og rundvisning i de romerske ruiner: Bacchus huset, Det store springvand, familien Severans tempel, Jupiter templet, Venus templet m.m. Videre til Constantine (ca. 1,5 t), indkvartering og overnatning på hotel.

Dag 4. Constantine
Byrundtur i Constantine: AMir Abd-el-Kaber moskeen, de romerkse ruiner af Tidies, vi krydser broerne Sidi M'Cii og Sidi Rached. Overnatning i Constantine.

Dag 5. Constantine - Timgad - Biskra/Besekra
Vi kører til Timgad (ca. 2 t.). Rundvisning i Timgad: biblioteket, Mascula gate, Trajans triumfbue, teatret, den byzantiske fæstning, Saturn templet m.m. Overnatning i Biskra - vores dør til Sahara.

Dag 6. Biskra - Tougert - Ourgla
Turen går til Tougert, hvor vi besøger Temassine og nyder sandklitterne i Ourgla. Overnatning i Ourgla.

Dag 7. Ourgla - Ghardaia
Kørsel til Ghardaia med besøg af M'Zab dalen og Ghardaias marked, Sid Brahim mausoleum, El Atteuf byen, Beni Isguen - palmelundene og dets marked. Overnatning i Ghardaia. 

Dag 8. Ghardaia - Laghouat - Djelfa
Turen fortsætter mod Laghouat (190 km), hvor vi ser graveringerne af El Ghaicha. Sidste stop på turen er Djelfa, hvor vi overnatter.

Dag 9. Djelfa - Algier
Efter morgenmaden kører vi tilbage til Algier, hvor vi besøger kirken Notre Dame d'Afrique, bygget mellem 1858 og 1872, med udsigt over bugten af Algier. Indkvartering på hotellet og fritid.

Dag 10. Hjemrejse
Transfer til lufthavnen for afgang.
 

Prisen inkluderer: ►9 nætter på turist klasse hoteller ►halvpension (morgenmad+aftensmad) ►transport og entreer ifølge program ► dansktalende turleder fra Penguin og lokal engelsk talende guide ►visa invitation

Prisen inkluderer ikke: ►flybilletter til/fra Algier ►rejseforsikring ►drikke- og lommepenge ►drikkevarer, måltider ikke nævnt i programmet ►visum 

Pris for øvrige tjenester: ►eneværelsestillæg: 2470 DKK ►ekstra nat på hotellet i Algier: på forespørgsel

Visum: Danske statsborgere skal have visum til Algeriet. Det fås i forvejen på ambassaden i Hellerup (tlf: 33 11 94 40). Vi hjælper med invitation til visum - send venligst en skannet farvekopi af dit pas til Penguin ved bestilling af rejsen. Rejseforsikring er et krav for at få visum.

Praktisk information: Medbring kontanter i EUR eller USD, da kreditkort kan ikke bruges. Få pengeautomater i de store byer. Det er forbudt at tage billeder af militære, offentlige og politi bygninger. Undgå også at tage billeder af mennesker uden at spørge først (især kvinder og børn). Tækkelig påklædning for kvinder er påkrævet især når en moské besøges.


Billeder

Pris
9330 DKK
Varighed
10 Dage
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Vejledende pris inkl. flybillet med Air France pr 15/5 2016

 

Vejledende pris inkl. flybillet med Air France pr 15/5 2016
Gruppestørrelse
8-12 personer
Reservation System Code
Algeria
Den Transsibiriske Jernbane - gruppeafgange 20070 DKK, 18 Dage

Den Transsibiriske Jernbane - gruppeafgange

Rejs 8000 km fra Europa til Asien i et roligt tempo med jernbanen, der revolutionerede det før så...
Taiwans Højdepunkter 6120 DKK, 8 Dage

Taiwans Højdepunkter

Belliggende ud fra Kinas sydøstlige kyst finder man ønationen Taiwan – et af de mest tæt...
Oplev Chile 8810 DKK, 10 Dage

Oplev Chile

Tyndt og urimeligt langt, strækker Chile sig fra Sydamerika til foden, og når fra den tørreste...
Se alt» Nyheder

18.04.2018 13:54

25 dage, 700 km og 100 bjergtoppe – kryds bjergkæden på Balkan tag en dukkert I Sortehavet, hvor rejsen slutter.

Den internationale vandrerute E-3, bedre kendt som ''Kom-Emine'', starter ved Kom toppen og følger Balkan bjergryggen 650 km for at ende ud i en stejl, enestående sortehavskyst, der omringer Emona...


17.04.2018 15:43

Safari med 20% rabat

Camping Safari i Sydafrika: fra Cape Town til Victoria Falls med 20% rabat Book i resten a april og vi giver dig 20% rabat på denne unikke camping safari, der starter i Cape Town, passerer gennem...


19.02.2018 15:26

Wakhan Corrider territoriet, hvor temperature ikke overstiger nulpunktet mere end 300 dage om året

Territoriet Wakhan Corridor. Her kommer temperaturen ikke over 0 ̊ C mere end 300 dage om året. Wakhi er et mindre samfund med ca. 12000 nomader. De holder til i dette område, som ligner en...