Intensiv forårs-fugletur for ivrige fuglekiggere

Intensiv forårs-fugletur for ivrige fuglekiggere 6330 DKK, 8 Dage

Fantastisk fugletur, der fremviser både den store variation inden for bulgarsk natur og den store mangfoldighed af fugle, som kan ses i landet.

Denne tur byder på næsten alting – fra de forrevne dale i de østlige Rodopebjerge i Sydbulgarien (med en bemærkelsesværdig mangfoldighed af mere end 20 arter af rovfugle) til vådområderne og steppeområderne langs Sortehavskysten i nord. Dette er en fuglekiggerferie lavet særligt til dem, der ikke har meget tid, men som vil nå så meget som muligt! Selvom det er en intensiv tur med meget rejseri, har vi stadig tid til at se nogle af de mest repræsentative områder for fuglekiggeri i Bulgarien. Listen når normalt op på over 200 arter.

Højdepunkter:
Hvid pelikan, krøltoppet pelikan, dværgskarv, sort stork, purpurhejre, tophejre, rustand, hvidøjet and, munkegrib, ådselgrib, gåsegrib, kejserørn, slangeørn, dværgørn, ørnevåge, hvepsevåge, dværghornugle, triel, hvidskægget terne, braksvale, hvidbrystet præstekrave, gråsejler, hærfugl, ellekrage, biæder, blådrossel, stendrossel, klippespætmejse, sørgemejse, masketornskade, rødhovedet tornskade, mestersanger, hvidskægget sanger, klippeværling, gærdeværling, hætteværling, guldpirol, kalanderlærke, korttået lærke, nonnestenpikker, isabellastenpikker, lille rørsanger, orientalsk piber, bleg gulbug, rødrygget svale, balkanfluesnapper, rosenstær med mere.
 


Rejseplan:
Dag 1. Ankomst

Ankomst til Sofia eller Plovdiv lufthavn og transport til Plovdiv for overnAnkomst til Varna lufthavn. Om eftermiddagen skal vi se fugle langs den nordlige kyst, som er en del af Via Pontica, hvor klipper og steppeområder er levested for en række fuglearter. Overnatning i Kavarna.atning.

Dag 2. Shabla og Durankulak
Fuglekiggeri langs kystlinjen og de store marskområder omkring Shabla og Durankulak - det nordligste Sortehav. Denne region er en vigtig del af Via Pontica. Overnatning i Kavarna.

Dag 3. Kavarna - Dyulino pass – Burgas
I dag kører vi sydpå. På vej gør vi holdt ved Dyulino bjergpas for at udforske områdets fugleliv. Overnatning nær Burgas.

Dag 4. Burgas - Pomorie
I dag bliver det en intesiv fuglekiggeridag omkring Burgas og Pomorie søerne. Disse områder er et berømt hvilested for mange trækfulge. Overnatning nær Burgas.

Dag 5. Burgas – Strandja - Sakar - Madzharovo
Vores rejse fortsætter til de østlige Rhodopes - rovfuglenes rige i Ø;;steuropa. Under vores tur vil vi stoppe i bjergene Strandja og Sakar. Bjergene Strandja (sydøst) og Sakar (Central) er lavt befolkede bjergområder med lavtliggende bjergområder med bassinerne af floderne Maritza og Tundja. Bjerget Strandja er en del af Via Pontica og bjerget Sakar er en del af Via Aristotelis. Vi overnatter i byen Madjarovo.

Dag 6. Madzharovo, Arda-floden og søerne i de østlige Rhodopes
Det bliver en aktiv fugledag. Fugleture vil foregå langs Arda-floden, klipperne omkring Madjarovo, Krumovitza Floden, Studen Kladenetz og Ivaylovgrad reservoirerne. Sidst på dagen tager vi til Krumovgrad, hvor vi overnatter.

Dag 7. Krumovgrad - Krumovitza floden - Sofia
I dag starter vi med fuglekiggeri langs Krumovitza-floden. Om eftermiddagen fortsætter vores rejse til Sofia, hvor vi overnatter ved foden af ​​Vitosha-bjerget.

Dag 8. Afrejse fra Sofia
Tidligt om morgenen tager vi på tures sidste fuglekiggeri i bjerget Vitosha. Transfer til lufthavnen for afgang.

Prisen inkluderer: ►al transport på turen  ► afhentning/aflevering i Sofia/Varna lufthavn ►overnatning i gæstehuse og på trestjernede hoteller i en-suite-værelser med morgenmad ► engelsktalende fugleguide ►entreer ifølge program. 

Prisen inkluderer ikke: ►fly ► kort ►drikkepenge ►øvrige entreer ►frokostmadpakker

Eventuelle tillæg: Tillæg eneværelse, tillæg ved 2-3 deltagere: 150 EUR per person

Nødvendigt udstyr: Medbring egen optik

Links til yderligere information:
http://www.birdwatchingbulgaria.com
 


Billeder


Intensiv forårs-fugletur for ivrige fuglekiggere (Vurderet 4.68 / 5 Baseret på 299 Anmeldelser.)
Pris
6330 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
1270 DKK
Status
Lukket
Pris
6330 DKK
Varighed
8 Dage
Eneværelsestillæg
1270 DKK
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

~2000 DKK Kontakt os, hvis du vil have os til at hjælpe dig med at finde egnede fly til den bedste pris. Når vi hjælper dig med at finde flybilletter, vil vi altid forsøge at finde den bedste pris til dig i forhold til afgangs-og ankomsttider. Priserne varierer afhængigt af flyselskab og ledige pladser. Men husk, at de billige flybilletter ofte er vanskelige eller umulige at ændre eller refundere.
Der er servicegebyr (kan ikke refunderes), hvis du vil have os til at hjælpe dig med at finde en passende flybillet.

Easy walks up to 1-2 km per day; some short hikes by the birding stops may take place in regions with no walking paths 

Gruppestørrelse
4-12
Reservation System Code
BGBIRDINT
Rundrejse i Bulgarien (garanterede gruppeafgange) 5140 DKK, 8 Dage

Rundrejse i Bulgarien (garanterede gruppeafgange)

Oplev det bedste af Bulgarien Bulgarien, er et smukt og spændende land, beliggende på...
På opdagelse I Kaukasus - Armenien, Georgien og Aserbajdsjan 9080 DKK, 11 Dage

På opdagelse I Kaukasus - Armenien, Georgien og Aserbajdsjan

Kaukasus – regionen, hvor Europa møder Asien, hvor dramatisk natur møder 1000 år gamle kirker...
Irak - landet mellem Tigris og Eufrat 14740 DKK, 9 Dage

Irak - landet mellem Tigris og Eufrat

  Irak har akæologiske udgravninger og historiske steder som intet andet sted på...
Se alt»

Blog

28.03.2024 14:21

Alt hvad du skal vide om en "Vandreferie på egen hånd"

Kært barn har mange navne - for os er en "vandreferie på egen hånd" uden guide og uden andre deltagere end dig og dine. Vandreferie på egen hånd – en rejseform, vi har haft på programmet i 35 år: Udvalget er blevet større og større og programmerne forfinet i takt med dynamikken hos vores rejsende. Vores hovedfokus er på vandreferier i Europa, hvor netværket af vandrestier og...


29.05.2023 14:59

Opdag den fortryllende skønhed ved Lake Nakuru i Kenya

Kenya, et land med betagende landskaber og varieret dyreliv, rummer en række skjulte perler for rejsende, der søger uforglemmelige oplevelser. Blandt disse skatte ligger den fortryllende Lake Nakuru, en hypnotiserende sø beliggende i Great Rift Valley. Kendt for sit overflødige fugleliv og betagende natur, byder Lake Nakuru National Park på en fascinerende blanding af naturlige vidundere og...


28.09.2022 11:22

Via Egnatia - den romerske hærvej på Balkan

Via Egnatia - fra Durrës til Istanbul. Via Egnatia, romersk hærvej, er omdrejningspunktet for vores seneste rundrejse og kulturrejse på Balkan. Ruten går tværs over Balkan fra Durrës i Albanien gennem Nordmakedonien og Grækenland til vore tiders Istanbul i det europæiske Tyrket. Det var den første store hærvej romerne byggede uden for Italien. Den skærer sig gennem terræner og områder, der...


10.12.2021 21:01

Saudi Arabien - islams fødested (gode råd før du skal afsted)

Det tog rigtig lang tid for Saudi Arabien at beslutte sig for at åbne sine grænser for turister, men nu er det endelig en kendsgerning, og Penguin Travel satte straks dette unikke rejsemål på sit kort. Kongeriget – kendt som islams åndelige fødested, har nu en ny tilgang til at tiltrække besøgende, og visum kravene er derfor ændret. Forandringerne er så store i forhold til tidligere, at...