Krydstogt i Kroatien 3390 DKK, 8 Dage

Cruising med vintage motor-sejlskibe langs den storslåede dalmatiske kystlinje og dens smukke øer.

Det eneste du behøver for denne tur er nogle få T-shirts og badetøj til at tilbringe 7 uforglemmelige dage, sejlende på det sydlige Adriaterhav fra en ø til en anden. Slap af og lad kaptajnen og hans mandskab (særligt kokken) tage sig af dig. I løbet af dagen kan du svømme, snorkle, solbade og udforske underverden i Atlanterhavet. Aftenerne har du fri til at finde gode restauranter eller opdage gamle kirker eller andre historiske monumenter…

Turens højdepunkter:
♦ Dubrovnik - 
"Adriaterhavets perle" med sine mange monumenter, små gader, kirker ...
♦ Mljet National Park
♦ Ø;;;en Korcula -
stedet hvor Marco Polo blev født
♦ Split - en monumental by under UNESCO beskyttelse
 


Rejseplan:

Dag 1. Split – Makarska
Afgang fra Split havn, lørdag kl. 13:00. Efter frokost sejler vi langs den Dalmatiske kyst, ned til Makarska Riviera. Vi bruger eftermiddagen på at svømme på en af de smukke strande på Rivieraen. Fra denne strand kan dem som føjer sig eventyrlystne, slutte sig til vores white water rafting ekskursion på Catina floden og mødes på skibet i Makarska om aftenen. Overnatning i havnen i Makarska, en af de mest attraktive ressorts på den kroatiske kyst. Slentrende gennem Makarskas gader, vil du komme på tværs af utallige kirker og andre arkitektoniske og kulturelle seværdigheder.

Dag 2. Makarska – Mljet
Tidlig morgen afgang til Mljet med første stop på Peljesac halvøen, for en forfriskende dukkert. Hele eftermiddagen er fri til at se på saltsøerne i Mljet national park og nyde solen og havet på denne fredfulde ø. I midten af den store sø, inden i nationalparken, kan vi besøge et gammelt kloster og kirke, eller bare tage en gammel båd og ro rundt i nationalparken. Overnatning i havnen Polaca/Pomena.

Dag 3. Mljet – Dubrovnik
Efter morgen mad er der afgang til Dubrovnik, hvilket er højdepunktet på dette cruise. På ruten vil der blive tid til en kort svømmetur. Undervejs kan du nyde naturens smukke seværdigheder - ifølge den kendte forfatter George Bernard Shaw blev stedet kaldet ”jordens paradis”. Ankomst til Dubrovnik om eftermiddagen, herfra kan du udforske på egen hånd eller deltage i vores guidede tur i byen, med en engelsktalende guide. Tag en gåtur gennem STRADUN – både en gade og et torv, en promenade inden for byens mure. For dem af jer, med mere entusiasme, anbefaler vi en gåtur på toppen af de 1940 m by mure! Overnatning i den magiske bys havn.

Dag 4. Dubrovnik – Sipan/Trstenik
Morgenen er fri til at udforske Dubrovnik. Opdag skønheden i historien gennem utallige monumenter, små gader, kirker… Omkring middagstid forlader vi denne storslåede by og fortsætter vores cruise mod øen Sipan eller en lille by i Trstenik på Peljesac halvøen, hvor vi vil svømme om eftermiddagen og overnatte.

Dag 5. Sipan/Trstenik – Korcula
Efter morgenmad, afgang til Korcula, Marco polos fødselssted. Frokost på dækket foran Lumbarda (en del af Korcula). Vi ankommer til Korčula sent om eftermiddagen hvor vi overnatter i havnen. På denne ø finder du flere legender, historier og monumenter end andre steder. Mærk atmosfæren og lyt til stenvæggenes historie - bygget for over 2 århundreder siden.

Dag 6. Korcula – Hvar
Tidligt om morgenen afgang til Pakleni øerne for frokost og svømning. Afgang til Hvar efter frokost. Hvar er Adriaterhavets længste ø. Her ser vi renæssance katedralen med dets originale tårn og det ældste samfundsteater i Europa som blev grundlang her i 1612. Byen Hvar har meget et stort bud af restauranter, barer og cafeer der holder åbent til langt ud på natten.

Dag 7. Hvar (Bol) - Split
Vores næste stop bliver øen Brac. Der er planlagt svømning på en af de mest kendte strande i Dalmatien – zlatni Rat nær Bol (den gyldne kappe – en grus-græn langs kysten, som skifter sin form afhængig af vinden og bølgerne, der konstant ændre sin retning). Bol er en typisk fiskermands by som er blevet til en populær turist destination. Efter frokost vil vi starte vores rejse tilbage til Split, hvor den sidste overnatning er planlagt. På vores vej til Split vil der blive endnu en svømmepause i en af de mange bugter på øen Brac. Ankomst til Solit sent om eftermiddagen. Nyd udsigten til Splits Riviera under ankomsten til Split. Mulighed for at deltage i vores guidede tur i Split, med en engelsktalende guide. Split er en monumental by under UNESCO beskyttelse, der tilhører ikke kun kroatere, men også dig, da det er en del af verdens arv. Her finder vi en overflod af romersk arkitektur – af særlig interesse er Diocletian paladset.

Dag 8. Split
Tidlig morgenmad, hvorefter det er tid til at sige farvel til holdet og alle jeres nye venner!


Anbefalet rejseperiode på året: ► April - oktober 

Prisen inkluderer:
7 overnatninger i delt dobbelt kahyt på dækket med eget toilet og bad
halvpension (morgenmad og frokost)
1 l vand per person/dag

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter
transport lufthavn-skib-lufthavn
turist skat: 40 EUR pr. person/ pr. uge betalt på stedet ved indskibning
entreer ved seværdigheder/parker
drikkepenge
rejseforsikring
drikkevarer og måltider ikke nævnt
valgfrie udflugter som bestilles og betales på stedet
personlige udgifter.

Ekstra tjenester:
Tillæg enkelt kahyt: + 50% af rejsens pris
Der findes kahytter under dækket til en lavere pris: på forespørgsel
Der findes kahytter i skibe typen "Premium" og "Premium Superior": priser på forespørgsel


Billeder


Krydstogt i Kroatien (Vurderet 4.76 / 5 Baseret på 348 Anmeldelser.)
Pris
5360 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
5360 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
4990 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
4990 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
4990 DKK
Status
Åben for booking
Pris
4320 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
3800 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
3390 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
3390 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
3390 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

No special experience is needed; everyone who is in condition to cope with long Saturday walks in the forest can also cope with these tours. As a rule, the trips are short and at a low altitude. Often, it is your choice to join or skip a day-tour. The routes follow a hilly terrain without steep ascents and descents. Normally we walk 3/5h a day.

Gruppestørrelse
Min. 1 person
Reservation System Code
CROATIA
Ridetrek i Balkanbjergene (Bulgarien) 5510 DKK, 8 Dage

Ridetrek i Balkanbjergene (Bulgarien)

Denne eventyrlig ride-trail foregår på en del af den berømte vandrerute Kom-Emine (E3). Sporet...
Det bedste af Colombia 11830 DKK, 10 Dage

Det bedste af Colombia

Farverige koloniale byer, store kaffeplantager, de mægtige Andesbjerge og uberørte caribiske...
Syrien og Libanon rundrejse 9820 DKK, 8 Dage

Syrien og Libanon rundrejse

Damaskus byder dig velkommen igen! Syrien har haft et turbulent 10 år med krigen og dens følger....
Se alt» Blog

10.12.2021 21:01

Saudi Arabien - islams fødested (gode råd før du skal afsted)

Det tog rigtig lang tid for Saudi Arabien at beslutte sig for at åbne sin grænser for turister, men nu er det endelig en kendsgerning, og Penguin Travel satte straks dette unikke rejsemål på sit kort.Kongeriget – kendt som islams åndelige fødested, har nu en ny tilgang til at tiltrække besøgende, og visum kravene er derfor ændret. Forandringerne er så store i forhold til tidligere, at de...


08.12.2021 13:51

Sokotra - en ø velsignet af guderne og glemt af menneskeheden

Kære rejseven, Da jeg var teenager (tilbage i 70'erne), var der ingen computere og "smart" enheder af nogen art. Kan du forestille dig det, eller måske kan du huske det? Det var den gang vi skrev breve på et papir med en kuglepen og sendte dem med posten. Vi lyttede til de hypermoderne Pink Floyds "The Dark Side of the Moon" eller David Bowies "Space Oddity". Og...


15.11.2021 15:05

Centralasien - alt du behøver at vide inden afrejse

Centralasien er fortsat en af ​​de mindst besøgte regioner i verden. Her findes de såkaldte "Stan-lande", de tidligere sovjetrepublikker Kasakhstan, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan og Kirgisistan. Hvis vi går tilbage i tiden, var disse lande engang hjertet af Silkevejen, den berømte rute, der gik gennem Asien og Europa og forbandt øst og vest, hvor græske og persiske hære...


25.08.2021 13:12

7 interessante fakta om Afghanistan

Så er der igen nyt fra Afghanistan - i april 2021 skrev vi om tilbagetrækning af soldater frem til 11.september 2021. Fulde af håb og optimisme - velvidende at  Afghanistan i mere end 50 år har været været på forsiderne med historier om flygtninge, terrorisme, burkaer og skæg. I 2015 skrev Suzanne Brøgger om sine oplevelser i landet i bogen "Jeg har set den gamle verden forsvinde...