Ski Touring i Rila - og Pirinbjergene

Ski Touring i Rila - og Pirinbjergene

Der er næppe en mere spændende måde at nyde vinteren på undendørs end at stå på ski, med løjper dækket af uberørt sne. Vi tilbyder dig en tur med 6 dages vinteroplevelser, der vil give dig det bedste freeride terræn i Bulgarien. At være et af landets stejleste og største bjergområder, tilbyder Rila- og Pirinbjergene endeløse muligheder for at stå på ski, som du vil huske for livet!


Rejseplan:

Dag 1: Ankomst og overnatning i Sofia

Dag 2: Stå på ski i Malyovitsa dalen
En tidlig 2 timers transfer kører os til Malyovitsa-dalen, ofte defineret som den hvide bulgarske alpinisme og bjergbestigning, hvor vi begynder på dagens tur, og stå på ski på nogle af de mange bakker, som stedet har at byde på. En sen transfer kører os til en nærliggende landsby Govedartsi til overnatning på et lokalt familiehotel.
Ca. stigning/nedstigning for dagen + 1000m / -1000m

Dag 3: Stå på ski i Borovets
I dag tager vi til det nærliggende feriested Borovets, hvor en gondoltur tager os til hjertet af feriestedet (2300m), hvorfra vi går til toppen Musala (den højeste top i Bulgarien, 2925 m) og står på ski, på skråninger ned mod feriestedet. Overnatning i Govedartsi.
Ca. stigning/nedstigning for dagen + 600m / -1600m

Dag 4: Stå på ski i området omkring De 7 søer ved Rila
Tidlig transfer (2 timer) kører os til området ved De 7 søer ved Rila, hvor en lift fører os dybt ind i bjerget, hvorfra vi står på ski tilbage til dagens startpunkt. En transfer kører os til Bansko, den største vinterby i Bulgarien, der ligger ved foden af Pirinbjerget, hvor vi overnatter.
Ca. stigning/nedstigning for dagen + 400m / -965m

Dag 5: Stå på ski i Bezbog
Tidlig transfer kører os til en lift i området Bezbog, hvorfra vi tager til en af de mest naturskønne områder af bjerget - Tevno-søen. Afhængigt af forholdene overnatter vi natten over i et hus beliggende midt i dalen eller i en nærliggende hytte. Ca. stigning/nedstigning for dagen + 800m / -700m

Dag 6: Stå på ski i Tevno Ezero
I dag står vi på ski på nogle af de mange skråninger i regionen og tager til Vihrenhytten, der ligger i bunden af bjergets højeste toppe, hvor vi overnatter.
Ca. stigning/nedstigning for dagen + 1000m / -1000m

Dag 7: Stå på ski i Vihren
Afhængig af vejret og betingelserne, klatrer vi op på nogle af toppene og står på ski ned. Derefter vender vi tilbage til Bansko gennem feriestedet. Overnatning på et hotel i Bansko.
Ca. stigning/nedstigning for dagen + 1000m / -1900m

Dag 8: Transfer til Sofia og afrejse

Prisen inkluderer: ►Lufthavnstransport på ankomst- og afrejsedage som fastsat i rejseplanen (dag 1 og dag 8) ►Overnatning med halvpension (morgenmad og aftensmad): 6 overnatninger i familiedrevne hoteller (værelser med private faciliteter) og 1 nat i en bjerghytte (dag 5) ►Certificeret engelsktalende guide ►Alle transfer og lifture er inkluderet i programmet ►Moms og alle lokale skatter

Prisen inkluderer ikke: ►Ski/backcountry touring udstyr (mulighed for udlejning på forespørgsel) ►Flybilletter ►Kort (kan bestilles på forhånd ved bestilling af rejsen) ►Drikkepenge ►Drinks og måltider der ikke indgår i programmet ►Personlige udgifter ►Forsikring ►Lufthavnstransfer udenfor rejseplanen

Eventuelle tillæg: ►Eneværelsestillæg: 670 kr. ►Lufthavnstransfer uden for rejseplanen: 115 kr. pr. transfer for køretøj 1-3 pers./190 kr. for køretøj 4-7 pers.
Vi anbefaler turen i perioden: januar til marts

Guide info:
Nikolay Pavlov er en bjergguide med stor erfaring i de bulgarske bjerge samt i de europæiske Alper og Himalaya. Udover hans vejledende aktiviteter er Nikolay også blandt Splitboard pionererne i Bulgarien, som er den første og eneste bulgarske guide, der er specifikt certificeret til styring af splitboards. Uanset om det er med almindelige ski eller et splitboard, er Nikolay altid lidenskabelig for at dele sin tid og viden på bjerget med andre eventyrlystne folk.
Nikolay har en Ski Instuktør kvalifikation klasse C, samt en Professional Mountain Guide UIMLA kvalifikation. Ture og undervisningskurser kan skræddersyes efter anmodning, alt efter kundens behov.


Billeder


Ski Touring i Rila - og Pirinbjergene (Vurderet 4.9 / 5 Baseret på 274 Anmeldelser.)
Pris inkl. flybillet 6500 DKK

These tours include trekking which is a little harder, normally on a challenging terrain. We take it for granted that you are in good condition and fit. You should be physically prepared at home to get the maximum of the tour. Most of the trekking is done at a greater height (max 3000m).

These tours include trekking which is a little harder, normally on a challenging terrain. We take it for granted that you are in good condition and fit. You should be physically prepared at home to get the maximum of the tour. Most of the trekking is done at a greater height (max 3000m).

Gruppestørrelse
2-6
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5150 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 3810 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
Uganda – Gorilla Tracking og Chimp Safari 9330 DKK, 9 Dage

Uganda – Gorilla Tracking og Chimp Safari

Tag med os og få chancen for at opleve det utrolige dyreliv og primater i den ugandiske regnskov....
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk....


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang...