Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi arbejder fortsat hjemmefra og har begrænset adgang til telefonopkald/online chat.
Kommer du ikke hurtigt igennem, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage inden for kort tid.

Ekspedition til Carstensz Pyramid

Ekspedition til Carstensz Pyramid

For bjergbestigere der sigter mod at nå de ”seven summits”

Puncak Jaya eller Carstensz Pyramid (4884 m) er den højeste af toppene på Mount Carstensz i Sudirman bjergkæden i Papua-provinsen i Indonesien. Den er inkluderet i Seven Summits listen - en liste over de højeste bjergtoppe på hver af de syv store kontinenter - ifølge Reinhold Messners liste. Denne top anses for at have de højeste tekniske udfordringer, men ikke de største fysiske krav sammenlignet med de andre bestigninger på listen. Alligevel anses den for en sandt mål for enhver bjergbestiger.

 


Rejseplan:  

Dag 1 (1. oktober):
Afrejse fra hjemland.

Dag 2 (2. oktober):
Ankomst til Bali og tid på egen hånd. Overnatning på Ramayana Resort & Spa Hotel.

Dag 3 (3. oktober):
Dagen til fri disposition. Overnatning på Santika Hotel (M)

Dag 4 (4. oktober):
Vi ankommer til den anden største by på Papua, Timika, om eftermiddagen. Overnatning på hotel (M/A).

Dag 5 (5. oktober):
Tidlig morgenafgang til Ilaga. Forberedelser i samarbejde med de lokale myndigheder for at få tilladelse til området. Overnatning i telt (M/A).

Dag 6-11 (6. oktober - 11. oktober):
Den første dag passerer vi adskillelige traditionelle landsbyer og det smukke New Zeeland pas på vejen mod basecamp. Turen er helt perfekt til at vende sig til omgivleserne. Personligere bærere vil assistere os på denne del af ruten. Man bærer selv sin egen rygsæk på max. 10 Kg. Overnatning i telt (M/A)

Dag 12-13 (12. oktober - 13. oktober):
Forberedelserne til en succesrig bestigning begynder, når basecamp er nået. Overnatning i telt (M/A)

Dag 14-18 (14. oktober - 18. oktober):
Vi starter nedstigningen fra basecamp gennem det samme landskab og de samme landsbyer som på opturen. Vi budgetterer med 4 dage, da også den er krævende og ikke ufarlig. Ved ankomsten til airstrip Ilaga tager vi afsked med vores venner fra Papua. Overnatning i telt (M/A)

Dag 19 (19. oktober):
Tilbage til Timika med chaterfly. Transfer til hotel. Eftermiddagen på egen hånd og mulighed for at købe kunsthåndværk. Overnatning på hotel (M).

Dag 20 (20. oktober):
Fly til Bali og transport til hotel. Eftermiddagen fri. Overnatning på Ramayana Resort & Spa Hotel (M)

Dag 21 (21. oktober):
Dagen til fri disposition. Overnatning på Ramayana Resort & Spa Hotel (M)

Dag 22 (22. oktober):
Fri tid om morgenen. Snet check out fra hotellet. Om eftermiddagen transport til lufthavnen og afrejse sent om aftenen eller meget tidligt om morgenen d. 23. oktober (M)

Måltider: M = morgenmad / F = frokost / A = aftensmad
 

Prisen inkluderer: ► indkvartering på hotel og i telt jf. rejseplan►måltider nævnt ovenfor ► engelsktalende professionel ekspeditionsleder - Johnny Peeters, der har organiseret denne ekspedition mange gange tidligere ►lokale bærere af bagagen på ekspeditionen►bestigningstilladelse (udstedes på stedet efter ankomst til Bali) ►charterfly til/fra Timika i forb. m. bestigningen ► transfers fra/til lufthavne ► indenrigsfly Denpasar - Timika - Denpasar (prisbasis 9.11.2017, da denne er dynamisk kan tillæg forekomme).

Prisen inkluderer ikke: ►ingen former for forsikringer ►internationale flybilletter ►drikkevarer ►måltider ikke nævnt i programmet eller under inkluderede ydelser ► personlige udgifter, entréer ►visum (hvis nødvendigt) og lokale skatter.

Ekstra tillæg: ►tillæg for eneværelse på hotel i Balil: 4540 kr.  (mulighed for indkvartering med anden klatrer i delt dobbeltværelse).

Visum: ► De danske statsborgere har ikke brug for visum for at besøge Indonesien i op til 30 dage ► Tillladelse til bestigning udstedes på stedet. Farvescanning af pas bedes tilsendt ved tilmelding. 2 stk. pasfoto med rød baggrund skal medbringes.

Praktisk information: ►Denne ekspedition er en international gruppe og minimum på 7 klatrere er allerede sikret ►ankomst til Bali ikke senere end 7.juni ► indenrigsfly med Indonesian Airlines, der er blacklisted af EU ► klatrere skal selv medbringe telte og klatreudstyr ►grundet den svære tilgang til bjerget, mangel på infrastruktur og det at du selv skal bære din bagage er virkelig god form / top træning en forudsætning ►bestigningen foregår på eget ansvar ► vores partner og ekspeditionslederen har ret til at ændre i program og rute af sikkerhedsmæssige årsager, grundet vejret o.a. ► Regionen er usikker og truslen mod din sikkerhed er reel. Hverken Penguin Travel eller vores partnere herunder ekspedtionsleder kan holdes ansvarlige, hvis tilladelse til klatring nægtes på grund af ustabile politiske forhold eller af andre årsager.

Nødvendigt udstyr: ►telte og klatreudstyr ►passende tøj og støvler. 

Særligt for denne ekspedition: ►Enhver ekspedition til Carstensz er uforudsigelig - alene rejsen til basecamp er en præstation i sig selv. Så udover de fysiske forberedelser, er det en god ide allerede nu at indstille dig på overraskelser og uforudsete oplevelser. Derfor er det også af afgørende betydning for en succesfuld tur til toppen, at vi har alliereret os med en af Carstensz' mest erfarne ekspeditionsledere, der udover at være en dygtig klatrer også besidder stort lokalkendskab og forståelse for de mange lokale kulturer. Penguin Travel giver dig en enestående mulighed for at træne målrettet til denne ekspedition og bestigning af Carstensz, fordi afgangen er garanteret, og du kan koncentrere dig om din egen forberedelse og ekspedtionsudstyret. Det er en forudsætning, at du har kendskab til lettere klippeklatring, rappelling, knob og stik. Topforsøget gøres uden overnatning, og du skal være forberedt på at være på bjerget i op til et døgn.


Billeder


Ekspedition til Carstensz Pyramid (Vurderet 4.91 / 5 Baseret på 277 Anmeldelser.)
Sværhedsgrad E
Gruppestørrelse
Min. 1 person
Reservation System Code
Carstensz
På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland 9630 DKK, 15 Dage

På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland

Har du lyst til at følge i Grev Draculas fodspor, afdække hemmeligheder i et af de mindst besøgte...
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5520 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopi-bjergene i det sydlige Bulgarien er masser af uspoleret natur, historiske seværdigheder,...
Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland) 12540 DKK, 9 Dage

Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland)

Højdepunkter i Lesotho og Eswatini(Swaziland) Denne rejse tager os til to af Afrikas mindste lande...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...