Rejs trygt og sikkert!
Cykelferie i Polen

Cykelture ved foden af ​​Sudeterne - blandt udslukte vulkaner og gamle paladser.

De næsten ukendte Kaczawskie og Rudawy Janowickie bjerge i det sydlige Polen har mange små veje som du næsten får for dig selv. Midt blandt store områder dækket med marker og bøgeskov finder du et væld af cykelruter. Udforsk den glemte egn med den rige historiske og kulturelle arv på cykel.

Turens højdepunkter:
Prag - en af ​​Europas mest kosmopolitiske hovedstæder
Ostrzyca Proboszczowicka vulkanen - kaldes ofte den schlesiske Fuji Jama
Jelenia Góra - gammel hyggelig by i det sydvestlige Polen.
 


Rejseplan

Dag 1. Prag
Ankomst til Prag. Overnatning på hotel i centrum.

Dag 2. Prag - Kaczawskie bjerg
Efter morgenmaden transport til Jawor. Byrundtur. Gå ikke glip af den gamle trækirke i Jawor (UNESCO). Herefter starter cykelturen gennem Lipa-reservatet. Overnatning i pension i Kaczawskie bjerg i de næste 3 nætter.
Cykling: 20 km (Muligt at forlænge turen med 10 km)

Dag 3. Kaczawskie bjerg
I dag cykler vi gennem skove og over åbent land med herlig panaromaudsigt over Kaczawskie bjerg frem til Bolkow. Her er det Middlealderlige borg og markedtorvet besøgværdi. Overnatning.
Cykling: 55 km (mulighed for at forkorte ruten)

Dag 4. Kaczawskie bjerg
I dag skal vi udforske den smukke natur i Kaczawskiebjergene og den uddøde vulkan Czartowska Scale. 
Cykling: 45 km

Dag 5. Jawor - Jelenia Góra
På den første del af dagens cykelrute passerer vi forbi marker og klippeformationer i Rudawy Janowickie. Der er flere ruter med forskellige sværhedsgrader at vælge imellem. Vi følger også den europæiske cykelrute langs Bóbrfloden forbi to smukke paladser, inden vi når Jelenia Góra. Overnatning i Jelenia Góra.
Cykling: 25-70 km (afhængig af rutevalg)

Dag 6. Jelenia Góra - Lwówek Sl
Vi cykler gennem naturparken Bóbr og kører gennem den gamle by Wleń, videre til Siedlecin med middelaldertårn for at ende i byen Lwówek Sl med den smukke og gamle markedsplads for overnatning.
Cykling: 45-60 km (afhængig af rutevalg)

Dag 7. Lwówek Sl - Złotoryja - Prag
Dagens program er de smukke Kaczawskiebjerge med sine stejle bakker og udslukte vulkaner. Vi afslutter vores cykeluge i Złotoryja, Polens ældste by, tæt ved grænsen til Tyskland. Transfer tilbage til Prag. Overnatning i Prag.
Cykling: 30 km

Dag 8. Afrejse
Transfer på egen hånd og for egen regning til lufthavnen eller fortsæt oplevelserne i Tjekkiet.

 

Praktisk information: ►turlængde: 8 dage / 7 nætter ►sværhedsgrad: moderat (+ mulighed for tilvalg til svær) ► forlængelse af turen: ekstradage i Prag. Kontakt os for mere information og priser. ►små ændringer i programmet (herunder indkvartering / cykelrute) kan forekomme.

Anbefalet rejseperiode:   maj - september


Prisen inkluderer:
transport jf. program
bagagetransport
overnatning på hoteller og familiedrevne pensionater (delt dobbeltværelse)
helpension med 6 frokost madpakker og 5 middage
kun morgenmad i Prag
kort og beskrivelser (på engelsk,et sæt per booking)
leje af cykel (mountainbike)
cykelhjelm
Bemærk: Prisen er baseret på almindeligt dobbeltværelse. Single-rejsende,der har bestilt seng i et dobbeltværelse må påregne tillæg for eneværelse,såfremt værelsespartner ikke kan arrangeres.

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter
transport lufthavn-hotel
ikke nævnte måltider
drikkevarer
entréer
forsikring
personlige udgifter og alt andet
der ikke er angivet i afsnittet "Prisen inkluderer".
Andre aktiviteter (ikke inkluderet) som foreslået i rejseplanen / katalog er kun forslag til yderligere / alternative aktiviteter. Omkostningerne ved disse sidstnævnte punkter betales på stedet. Evt. egne afvigelser fra rejseplanen er for egen regning.

Ekstra tjenester:
Ekstra udflugter eller aktiviteter bestilles og betales lokalt.


Billeder


Cykelferie i Polen (Vurderet 4.95 / 5 Baseret på 329 Anmeldelser.)

Most of you, who are used to walking/cycling during a long weekend, will be in condition to cope with a tour of this level. You should be in a good health condition. We have successive days of longer and more difficult walking and days of lighter walking/cycling. Some parts of the day routes are done at a higher altitude. The paths are in good condition. We walk/cycle for 5/7h a day.

These tours include trekking which is a little harder, normally on a challenging terrain. We take it for granted that you are in good condition and fit. You should be physically prepared at home to get the maximum of the tour. Most of the trekking is done at a greater height (max 3000m).

Gruppestørrelse
Min. 2 people
Reservation System Code
PLCYCSUD
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5510 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopi-bjergene i det sydlige Bulgarien er masser af uspoleret natur, historiske seværdigheder,...
Sydsudan - kvæghyrdernes land 13990 DKK, 9 Dage

Sydsudan - kvæghyrdernes land

Der er ingen tvivl om, at Sydsudan er en af de mest udfordrende destinationer for den frygtløse...
Det bedste af Mexico - grupperejse 7370 DKK, 10 Dage

Det bedste af Mexico - grupperejse

Riv 10 dage ud af kalenderen og tag med os på denne 10-dages tur for at udforske en overflod af...
Se alt» Blog

10.12.2021 21:01

Saudi Arabien - islams fødested (gode råd før du skal afsted)

Det tog rigtig lang tid for Saudi Arabien at beslutte sig for at åbne sin grænser for turister, men nu er det endelig en kendsgerning, og Penguin Travel satte straks dette unikke rejsemål på sit kort.Kongeriget – kendt som islams åndelige fødested, har nu en ny tilgang til at tiltrække besøgende, og visum kravene er derfor ændret. Forandringerne er så store i forhold til tidligere, at de...


08.12.2021 13:51

Sokotra - en ø velsignet af guderne og glemt af menneskeheden

Kære rejseven, Da jeg var teenager (tilbage i 70'erne), var der ingen computere og "smart" enheder af nogen art. Kan du forestille dig det, eller måske kan du huske det? Det var den gang vi skrev breve på et papir med en kuglepen og sendte dem med posten. Vi lyttede til de hypermoderne Pink Floyds "The Dark Side of the Moon" eller David Bowies "Space Oddity". Og...


15.11.2021 15:05

Centralasien - alt du behøver at vide inden afrejse

Centralasien er fortsat en af ​​de mindst besøgte regioner i verden. Her findes de såkaldte "Stan-lande", de tidligere sovjetrepublikker Kasakhstan, Tadsjikistan, Turkmenistan, Usbekistan og Kirgisistan. Hvis vi går tilbage i tiden, var disse lande engang hjertet af Silkevejen, den berømte rute, der gik gennem Asien og Europa og forbandt øst og vest, hvor græske og persiske hære...


25.08.2021 13:12

7 interessante fakta om Afghanistan

Så er der igen nyt fra Afghanistan - i april 2021 skrev vi om tilbagetrækning af soldater frem til 11.september 2021. Fulde af håb og optimisme - velvidende at  Afghanistan i mere end 50 år har været været på forsiderne med historier om flygtninge, terrorisme, burkaer og skæg. I 2015 skrev Suzanne Brøgger om sine oplevelser i landet i bogen "Jeg har set den gamle verden forsvinde...