Coronavirus (COVID-19) travel update
Vores fysiske kontorer er lukkede, så vi alle kan "blive hjemme" og vi overgår til hjemmearbejdspladser.
Det betyder desværre, at vi ikke kan modtage telefonopkald - heller ikke på chatten. Vi henviser derfor til mailadressen nedenfor, når du vil i kontakt med os. Vi er tilbage, når tiden tillader det. På genhør! ( info@penguin.dk )

Cykelferie og krydstogt i Kroatien

Cykelferie og krydstogt i Kroatien 5000 DKK, 8 Dage

Dette er en fantastisk cykelrejse kombineret med en sejltur på yacht rundt om det centrale dalmatinske øhav. Nyd de smukke landskaber på Solta, Hvar, Korcula, Mijet-øerne og Peljeseac-halvøen, under cykelturen, liggende på skibets soldæk, svømmende i det krystalklare vand eller gående rundt i de brolagte middelaldergader. De fleste af øerne har været beboet siden fordums tider og har både uberørt natur og er rige på historiske seværdigheder, som kan udforskes.

Vi går i land med cyklerne i forskellige havne og byer, og mens vi cykler og nyder den vidunderlige udsigt sejler skibet til den næste havn. Det er ferie med solskinsfyldt nydelse, glædelig variation og interessante begivenheder hele tiden. En perfekt ferie for familier, venner, par i alle aldre - og alle, som elsker eventyr.

Turens højdepunkter:
Brac - berømt for sine bjerge, uberørte natur og sine typiske Adriaterhavs landsbyer.
Hvar - den 3-rd største ø i Adriaterhavet kendt for sine fredelig bugter og småøer.
Korcula - byen er det administrative center og historiske hjerte, der sammen med Venedig, proklamerer at være Marco Polos fødested.
♦ Mljet  - øen er en nationalpark og en af de smukkeste Adriaterhavs øer.


Rejseplan:

VENLIGST TJEK REJSEPLAN 2019 HER!

Dag 1.  Ankomst. Split - Brac
Ankomst til Split. Check-in på skibet fra 10:30 h til 12:30 h og indkvartering i kahytterne. Vi sejler mod den nærmeste ø - Brac, hvor vi tager en kort cykeltur. Vi tilbringer natten i havnen Milna.
Cykling: ca. 17 km, op-/ nedstigning: 175 m

Dag 2. Brac øen.
Den første fase begynder med en lang tur op til toppen af en bakke. Den betagende udsigt over den nærliggende ø - Hvar, som vi får ved nedkørslen til stranden ved Bol, er umagen værd. Efter en pause, hvor der er tid til en svømme eller spadserertur gennem Bol.
Cykelafstand: ca. 43 km, op-/ nedstigning: 570 m

Dag 3. Hvar
Denne rute gør sin vej gennem de mange små landsbyer på øen. Turen stopper ved den historiske by Hvar. Der er en mulighed for at besøge katedralen og fæstningen.
Cykelafstand: ca. 33 km, op-/ nedstigning: 415 m

Dag 4. Korcula
Korcula er øen med den mest rigelige fyrretræsplante og måske den smukkeste i Adriaterhavet. Destinationen er den middelalderlige by Korcula, som sammen med Venedig forkynder at være fødestedet for Marco Polo. Den gamle bydel er absolut besøgværdig takket være dens imponerende arkitektur. Overnatning i Korcula. 
Cykelafstand: ca. 45 km, op-/ nedstigning: 500m, kortere rute: 24 km 

Dag 5. Mljet Island National Park
I dag cykler vi rundt om saltvands-søen, hvor i der faktisk befinder sig en anden ø (man skal betale entre på ca. 15 EUR for at komme ind i parken). Overnatning i Pomena (Mljet) 
Cykelafstand: ca. 15 km, op-/ nedstigning: 65 m

Dag 6. Peljesac Peninsula - Makarska
Om morgenen bringer skibet sig til Peljesac halvøen. Cykelturen fører dig ind mod fastlandet og videre til Orebic.  Vi cykler på en idyllisk vej indtil vi kommer til en stigning, der bringer os op til næsten 1.000 m. o. h. overflade. Herfra går turen ned til Lovište, hvor frokosten vil blive serveret på skibet. Vores båd bringer os viderer til den  populære ferieby Makarska. Overnatning i Makarska eller i Baska Voda.
Cykelafstand: ca. 30km , op-/ nedstigning: 270 m

Dag 7. Omis - Split
Båden fører os til Omis lige under Mosorbjergene. En cykeltur på små og rolige veje vil føre os til et et sted med storslåede panoramautsikt. Bagefter tager vi tilbage til byen Split. Her er der mulighed for en afslappet byvandring i denne enestående historisk by.
Cykelafstand: ca. 12 km, op-/ nedstigning:160 m

Dag 8. Afrejse
Afrejse efter morgenmad


Nødvendigt udstyr: cykelshorts, passende sko, uld pandebånd, cykelhandsker, let vindjakke, vandtætte bukser, uld jakke mod vind, solbriller med UV beskyttelse, solcreme og læbepomade.

Vigtigt at vide: Længden af de daglige cykelruter er informativ og afhænger af forskellige omveje eller genveje, der kan gøres på ruten. Sejlruten og cykelruten er afhængige af vejrforholdene og kaptajnen eller guiden kan beslutte at ændre dem på stedet. Når der er godt vejr og afhængende af tidspunkterne, bliver der muligheder for svømning. 


Prisen inkluderer:
7 overnatninger i delt dobbelt kahyt på dækket med eget toilet og bad
halvpension (morgenmad og frokost de fleste dage; nogle af dagene kan byde på morgenmad og aftensmad afhængigt af dagens cykeltur; dag 1 - kun frokost og dag 8 - kun morgenmad)
engelsktalende lokal cykel guide

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter
transport lufthavn-skib-lufthavn
turist skat: 40 EUR per person / per uge (betales på stedet ved indskibning)
entréer til seværdighederne
drikkepenge
rejseforsikring
drikkevarer og måltider der ikke er nævnt ovenfor
personlige udgifter

Ekstra tjenester:
Tillæg enkelt kahyt: + 50% af rejsens pris
Cykelleje: kr. 860,- per person/per uge (cykler er udstyret med hjelm; flaskeholder og lille taske)
Leje af e-cykler: kr. 1270,- per person/per uge (begrænset antal)
Der findes kahytter under dækket til en lavere pris: på forespørgsel
Der findes kahytter i skibe typen "Premium": priser på forespørgsel


Billeder


Cykelferie og krydstogt i Kroatien (Vurderet 4.69 / 5 Baseret på 288 Anmeldelser.)
Pris
4330 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang
Pris
5000 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang
Pris
5000 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang
Pris
4330 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang
Pris
3810 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang
Pris
3400 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Vi anbefaler fly med Norwegian, billetterne bestilles direkte på www.norwegian.dk 
 

Moderate to difficult. For bikers in good physical condition. Depending on the day, the cycling routes vary from easy to demanding. The demanding routes include considerable cycling uphill and require good fysical condition. There are, however, also easier routes that are suitable for cyclists with less biking experience. Besides, staying on the ship and enjoying the cruise and sun is always an option if you need a day or more off from cycling

Gruppestørrelse
Min. 1 person
Reservation System Code
CROCYC
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5380 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided) 4030 DKK, 8 Dage

Cykelferie i Balkanbjergene - Bulgarien (guided)

Spændende cykeltur i hjertet af Balkanbjergene. På denne rejse cykler vi langs med de nordlige...
BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien 7610 DKK, 14 Dage

BALKAN – den store tur! Bulgarien, Serbien, Bosnien-Herzegovina, Kroatien, Montenegro, Kosovo, Albanien, Makedonien

DOWNLOAD TRIP DOSSIER   Denne rundrejse er et kulturhistorisk kalejdoskop på Balkan. Engang...
Se alt» Nyheder
Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...


De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og fuldskæg. Afghanistan er meget mere end det. Det er et land hvor ældgamle traditioner holder ud, og et nyt land opstår. Verdens første oliemalerier blev ikke malet i Europa’s renæssance, men i hulerne...


Akwasidae Festivalen i Ghana

30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang hver sjette uge. Festivalen er den næstvigtiste begivenhed lige efter landets nationaldag. Akwasidae festivalens traditioner har forbindelser til den årlige Akan kalender. Kalenderen er opdelt i 9 dele,...