Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi arbejder fortsat hjemmefra og har begrænset adgang til telefonopkald/online chat.
Kommer du ikke hurtigt igennem, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage inden for kort tid.

Krydstogt og cykelferie nord for Split (Kroatien)

Krydstogt og cykelferie nord for Split (Kroatien) 3810 DKK, 8 Dage

Kroatien er et land med talrige maleriske øer, rige historie, middelhavsvegetation og et milde klima og den bedste måde at udforske dette land er uden tvivl, på cykel. Denne guidede cykeltur i Dalmatien starter i Rogoznica og slutter i Primošten. Under turen vil du opleve fantastiske kyste, gamle landsbyer og maleriske bugter. Højdepunkterne inkluderer besøg på flotte strande og cykelturer gennem vinmarker, fyrreskove og på de historiske øer.

Turens højdepunkter:
♦ Split - en monumental by under UNESCO beskyttelse
♦ Vodice - et attraktivt turist rejsemål på grund af sine smukke strande og parker, som ligger tæt ved Krka flodens kløft
♦ Krk Nationalparken - parken dækker mere end 14 000 acres langs Krka floden, hvis 7 vandfalde vil imponere alle besøgende


Rejseplan:

Dag 1. Split - Rogoznica
Ankomst til Split og indkvartering på skibet (efter kl. 11). Kl. 13 sejler vi mod Rogoznica, frokost. Ved ankomst cykler vi rundt i denne typiske Middelhavets by med smukke strande. Kirken Skt. Nikolaj med sit klokketårn dominerer byen, hvor vi overnatter.
Cykelafstand: ca. 5 km, højeste punkt: 24 m

Dag 2. Rogoznica - Vodice - Betina/Murter
Tidligt om morgenen sejler vi mod Vodice - en maleriske by omgivet af talrige øer og holme. Vi cykler gennem Tribunj og Tisno mod Betina - en fiskerby midt på øen Murter. Byens symboler er barok kirken Skt. Frans, byens torv og havn, de mange små restauranter, hvor man kan smage fisk retter. Man kan også opleve en dejlig aften vandretur fra Betina til Murter (ca. 2 km) og nyde ganle sten gader med buegange, bonde huse og stenmure. Overnatning i Betina/Murter (afhængende af tilgængelighed)
Cykelafstand: ca. 21 km, højeste punkt: 43 m

Dag 3. Betina/Murter - Brbinj
Efter morgenmad sejler vi mod Tkon - en gammel fiskerby, som ligger i den sydlige del af Pašman øen. På vejen cykler vi over en lille bro hvorfra kan man nyde flotte udsigter af Pašman og Ugljan øerne. Vi cykler gennem gamle oliventræer og fyrreskove mod Preko, hvor vi stiger ombord og sejler mod Brbinj, hvor vi overnatter.
Cykelafstand: ca. 29 km, højeste punkt: 43 m

Dag 4. Brbinj - Sali - Tribunj
Om morgenen cykler vi fra Brbinj til Sali - a fiskerby på Dugi otok - den længste ø i Nord Dalmatien. Byen kan prale af gammel og modern arkitektur, rent hav, olivienlunde og masser af solskind. Efter frokost sejler vi rundt Kornati øen mod Tribunj hvor vi overnatter. Tribunj har smalle stenhuse og smalle gader. Besøgværdi er kirken Skt. Nikolaj fra 1452, fortet Jurjevgrad gra 17. årh og kirken Jomfru Maria fra 1435.
Cykelafstand: ca. 27 km, højeste punkt: 162 m

Dag 5. Tribunj - Skradin
I dag sejler vi mod Skradin, som ligger hvor Krka floden løber ud i det Adriatiske hav. Nyd en cykeltur til Krka Nationalparken, kendt for sine vandfalde især Roški Slap og Skradinski Buk. I parken kan man også besøge franciskanerklosteret og Krka klosteret. Frokost på skibet. Overnatning i Skradin.
Cykelafstand: ca. 9,3 km, højeste punkt: 47 m

Dag 6. Skradin - Vodice
Vores cykeltur går hen til Dubrava nær Tisno - en typisk dalmatinsk landsby med sten huse og gader. Vi anbefaler frokost pause i Banovi Dvori, hvor du kan møde en verdensmester æsel. Vi cykler videre til Vodice - mødested for traditionelle folkefester, kulturelle og underholdnings begivenheder og aftener om dalmatiske a'cappella sange. Overnatning i Vodice.
Cykelafstand: ca. 49,5 km, højeste punkt: 205 m
I tilfælde af dårligt vejr: cykelafstand: 24 km

Dag 7. Vodice - Primosten - Rogoznica - Split
Vi sejler mod Primosten, hvor vores cykeltur begynder gennem Zecevo til Rogoznica. Efter frokost sejler skibet tilbage til Split, som er under UNESCO beskyttelse. Tid på egen hånd. Overnatning i Split
Cykelafstand: ca. 14 km, højeste punkt: 151 m

Dag 8. Afrejse
Tidlig morgenmad og afgang. 


Nødvendigt udstyr:
► Anbefalet udstyr: cykelshorts, passende sko, uld pandebånd, cykelhandsker, let vindjakke, vandtætte bukser, uld jakke mod vind, solbriller med UV beskyttelse, solcreme og læbepomade.

Vigtigt at vide: Længden af de daglige cykelruter er informativ og afhænger af forskellige omveje eller genveje, der kan gøres på ruten. Sejlruten og cykelruten er afhængige af vejrforholdene og kaptajnen eller guiden kan beslutte at ændre dem på stedet. Når der er godt vejr og afhængende af tidspunkterne, bliver der muligheder for svømning. Turen kan kombineres med vores anden cykelferie i Kroatien med start i Split.

Anbefalet rejseperiode: forår og efterår


Prisen inkluderer:
7 overnatninger i delt dobbelt kahyt på dækket med eget toilet og bad
halvpension (morgenmad og frokost de fleste dage - nogle af dagene kan byde på morgenmad og aftensmad afhængigt af dagens cykeltur; dag 1 - kun frokost og dag 8 - kun morgenmad)
engelsktalende lokal cykel guide

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter
transport lufthavn-skib-lufthavn
turist skat: 40 EUR per person / per uge (betales på stedet ved indskibning)
entréer til seværdighederne og nationale parker
drikkepenge
rejseforsikring
drikkevarer og måltider der ikke er nævnt ovenfor
personlige udgifter

Ekstra tjenester:
Tillæg enkelt kahyt: + 50% af rejsens pris
Cykelleje: kr. 860,- per person/per uge (cykler er udstyret med hjelm; flaskeholder og lille taske)
Leje af e-cykler: kr. 1270,- per person/per uge (begrænset antal)
Der findes kahytter under dækket til en lavere pris: på forespørgsel


Billeder


Krydstogt og cykelferie nord for Split (Kroatien) (Vurderet 4.81 / 5 Baseret på 297 Anmeldelser.)
Pris
3810 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Garanteret afgang

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Most of you, who are used to walking/cycling during a long weekend, will be in condition to cope with a tour of this level. You should be in a good health condition. We have successive days of longer and more difficult walking and days of lighter walking/cycling. Some parts of the day routes are done at a higher altitude. The paths are in good condition. We walk/cycle for 5/7h a day.

These tours include trekking which is a little harder, normally on a challenging terrain. We take it for granted that you are in good condition and fit. You should be physically prepared at home to get the maximum of the tour. Most of the trekking is done at a greater height (max 3000m).

Gruppestørrelse
Min. 1 person
Reservation System Code
CROCYC
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3960 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
Trekking i Simienbjergene - Vandreferie Etiopien 5900 DKK, 7 Dage

Trekking i Simienbjergene - Vandreferie Etiopien

Pak rygsækken og tag med på opdagelse i et af verdens mest spektakulære trekkingområder – i...
Det bedste af Mexico - grupperejse 7390 DKK, 10 Dage

Det bedste af Mexico - grupperejse

Riv 10 dage ud af kalenderen og tag med os på denne 10-dages tur for at udforske en overflod af...
Se alt» Nyheder

29.04.2021 15:35

Rwanda i overhalingsbanen

Ved du, at Rwanda er et af de sikreste lande i Afrika at rejse i? Befolkningen er åben og venlig overfor besøgende udefra og udover de gængse rejseråd om påklædning, der matcher landets kultur og huske at holde på hat og briller, hvor mange samles, så kan roligt rejse rundt i landet også på egen hånd. Det lille afrikanske land, Rwanda, hvis navn tidligere mest var forbundet med det forfærdelige...


27.04.2021 13:12

7 interessante fakta om Afghanistan

Så er der igen nyt fra Afghanistan. Denne gang om tilbagetrækning af soldater frem til 11.september 2021. I mere end 50 år har Afghanistan været lig med historier om flygtninge, terrorisme, burkaer og skæg. Men landet er så meget mere end det. Det er et land med oldgammel historie, gamle velbevarede traditioner og unik kultur. Her er 7 interessante fakta om Afghanistan, der vil rokke ved din...


21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...