Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi arbejder fortsat hjemmefra og har begrænset adgang til telefonopkald/online chat.
Kommer du ikke hurtigt igennem, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage inden for kort tid.

Krydstogt og cykelferie rundt i Kvarnerbugten (Kroatien)

Krydstogt og cykelferie rundt i Kvarnerbugten (Kroatien) 4330 DKK, 8 Dage

Oplev mere af Kroatien på cykel i den nordlige del af landet med start i Opatija!

Dette er en exceptionel cykelrejse kombineret med en sejltur i yacht rundt om Det nordlige Dalmatinske Ø;;;;hav. Nyd de smukke landskaber på Krk-, Rab- og Cres- øerne under cykelturen liggende på skibets soldæk, svømmende i det krystalklare vand eller gående rundt i de brolagte middelaldergader. De fleste af øerne har været beboet siden fordums tider og har både uberørt natur og er rige på historiske seværdigheder, som kan udforskes. Vi går i land med cyklerne i forskellige havne og byer, og mens vi cykler og nyder den vidunderlige udsigt sejler skibet til den næste havn. Det er ferie med solskinsfyldt nydelse, glædelig variation og interessante begivenheder hele tiden. En perfekt ferie for familier, venner, par i alle aldre - og alle, som elsker eventyr.

Turens højdepunkter:

♦ Opatija - et populært sommer og vinter feriested, omgivet af smukke skove, kendt for sit symbol - statuen Jomfruen med mågen
♦ Krk øen - den største ø i Adriaterhavet og mest beboet, ligger tæt ved Slovenien
♦ Byen Cres - en by med smalle gader, hvor biller ikke er tilladt og hvor man kan købe hjemmelavede olivenolie og vin


Rejseplan:   

Dag 1: Opatija - Krk øen
Ankomst til Opatija. Check-in på skibet fra kl. 11:00 til kl. 12:00 og indkvartering i kahytterne. Frokost. Kl. 13 sejler vi mod den nærmeste ø, hvor vi tager en kort cykeltur fra Krk til landsbyen Punat tilbage til Krk. Vi tilbringer natten på skibet.
(Cykelafstand: Ca. 16 km)

Dag 2: Krk øen
Vi cykler mod landsbyen Dobrinj gennem områder med kastanjer og figentræer. Efter Dobrinj cykler vi forbi vinmarker indtil vi kommer frem til den enestående by Vrbnik, bygget på toppen af en klippe og hjem for den gyldne Zlahtina vin. Der er tid til at vandre ad nogle af de smalleste gader i verden før vi cykler tilbage til Krk, hvor vi spiser middag og overnatter. Alternativet er overnatning i Punat havnen.
(Cykelafstand: Ca. 38 km)

Dag 3: Rab øen
Mens vi spiser vores morgenmad, sejler skibet mod Lopar på Rab øen. Vi cykler til en sandstrand i en bugt, forbi den flotte bugt Supetarska Draga og videre til den gamle befæstede by Rab. Ved frokosttid venter vores skib lige unden for den gamle bydel. Efter frokost har man mulighed for at nyde byen eller cykle en tur til naturreservatet Dundo på Kalifront-halvøen. Overnatning i Rab.
(Cykelafstand: ca. 22 km / anden rute: ca. 21 km) 

Dag 4: Pag øen
Efter en kort sejltur til Pag øen starter vores cykeltur gennem øens flotte natur. Vores første stop er ved landsbyen Lun med mange stenmure bygget af de lokale for at beskytte mod de kraftige vinde. Når vi kommer frem til Novalja, har man muligheden enten at cykle tilbage til skibet eller cykle videre med gruppen til landsbyen Mandre, hvor skibbet venter på os og vi spiser frokost. Sejltur til llovik øen. Overnatning i llovik.
(Cykelafstand: ca. 20 km til Novalja / ca. 35 km til Mandre)

Dag 5: llovik øen - Losinj øen
Ilovik er den mindste ø på vores rejse. Vi følger vejen mod byen Mali Losinj og nyder udsigten. Frokost på skibet mens vi sejler til Losinj øen. Her er mulighed for at cykle til fiskerbyen Veli Losinj. Vi overnatter i Mali Losinj.
(Cykel afstand: ca. 21 km)

Dag 6: Losinj øen - Cres øen
Efter morgenmaden cykler vi langs panoramaruten med første stop i den kunstneriske by Osor, hvor du kan vælge enten at cykle tilbage til skibet for at slappe af eller cykle videre mod fiskerbyen Martinscica. Den del af turen er mere anstrengende. Skibet venter på os i Martinscica og mens vi spiser frokost, sejler vi videre til den historiske by Cres. Fri tid om aftenen og overnatning i Cres.
(Cykel afstand: ca. 24 km / ca. 45 km til Martinscica)

Dag 7: Istrien og Opatija
Om morgenen sejler vi til Moscenicka Draga på Opatija Rivieraen. Mens vi cykler mod byen Brsec nyder vi vidunderlige udsigter over havet og øen. Tid til en kop kaffe og en tur i den lille by. Bagefter kan du cykle alene tilbage til skibet eller vælge en mere krævende rute til Skt. Jelena og videre til Lovran. Frokost på skibet og videre til Opatija. Tid på egen hånd i byen.
(Cykelafstand: ca. 27 km / til Skt. Jelena - ca. 27 km)

Dag 8: Afrejse
Tidlig morgenmad og afgang. Man kan bestille transfer til lufthavnen mod tillæg.


Nødvendigt udstyr: ► Anbefalet udstyr: cykelshorts, passende sko, uld pandebånd, cykelhandsker, let vindjakke, vandtætte bukser, uld jakke mod vind, solbriller med UV beskyttelse, solcreme og læbepomade. 

Flyveturen: Man kan flyve til Pula, Rijeka, Zagreb, Ljubljana eller Trieste. Privat transport kan arrangeres mod betaling fra disse steder.

Vigtigt at vide: Længden af de daglige cykelruter er informativ og afhænger af forskellige omveje eller genveje, der kan gøres på ruten. Sejlruten og cykelruten er afhængige af vejrforholdene og kaptajnen eller guiden kan beslutte at ændre dem på stedet. Når der er godt vejr og afhængende af tidspunkterne, bliver der muligheder for svømning.

Anbefalet rejseperiode: forår - efterår  


Prisen inkluderer:
7 overnatninger i delt dobbelt kahyt på dækket med eget toilet og bad
halvpension (morgenmad og frokost de fleste dage; nogle af dagene kan byde på morgenmad og aftensmad afhængigt af dagens cykeltur; dag 1 - kun frokost og dag 8 - kun morgenmad)
engelsktalende lokal cykel guide

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter
transport lufthavn-skib-lufthavn
turist skat: 40 EUR per person / per uge (betales på stedet ved indskibning)
entréer til seværdighederne
drikkepenge
rejseforsikring
drikkevarer og måltider der ikke er nævnt ovenfor
personlige udgifter

Ekstra tjenester:
Tillæg enkelt kahyt: + 50% af rejsens pris
Cykelleje: kr. 860,- per person/per uge (cykler er udstyret med hjelm; flaskeholder og lille taske)
Leje af e-cykler: kr. 1270,- per person/per uge (begrænset antal)
Der findes kahytter under dækket til en lavere pris: på forespørgsel
Der findes kahytter i skibe typen "Premium": priser på forespørgsel


Billeder


Krydstogt og cykelferie rundt i Kvarnerbugten (Kroatien) (Vurderet 4.77 / 5 Baseret på 302 Anmeldelser.)
Pris
3810 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
3810 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
3810 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
4330 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
4330 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
5000 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
5000 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
4330 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
3810 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
3400 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking
Pris
3400 DKK
Varighed
8 Dage
Status
Åben for booking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Most of you, who are used to walking/cycling during a long weekend, will be in condition to cope with a tour of this level. You should be in a good health condition. We have successive days of longer and more difficult walking and days of lighter walking/cycling. Some parts of the day routes are done at a higher altitude. The paths are in good condition. We walk/cycle for 5/7h a day.

These tours include trekking which is a little harder, normally on a challenging terrain. We take it for granted that you are in good condition and fit. You should be physically prepared at home to get the maximum of the tour. Most of the trekking is done at a greater height (max 3000m).

Gruppestørrelse
Min. 1 person
Reservation System Code
CROCYCOPA
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5520 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopi-bjergene i det sydlige Bulgarien er masser af uspoleret natur, historiske seværdigheder,...
Det bedste af Mexico - grupperejse 7390 DKK, 10 Dage

Det bedste af Mexico - grupperejse

Riv 10 dage ud af kalenderen og tag med os på denne 10-dages tur for at udforske en overflod af...
Sydsudan - kvæghyrdernes land 14030 DKK, 9 Dage

Sydsudan - kvæghyrdernes land

Der er ingen tvivl om, at Sydsudan er en af de mest udfordrende destinationer for den frygtløse...
Se alt» Nyheder

29.04.2021 15:35

Rwanda i overhalingsbanen

Ved du, at Rwanda er et af de sikreste lande i Afrika at rejse i? Befolkningen er åben og venlig overfor besøgende udefra og udover de gængse rejseråd om påklædning, der matcher landets kultur og huske at holde på hat og briller, hvor mange samles, så kan roligt rejse rundt i landet også på egen hånd. Det lille afrikanske land, Rwanda, hvis navn tidligere mest var forbundet med det forfærdelige...


27.04.2021 13:12

7 interessante fakta om Afghanistan

Så er der igen nyt fra Afghanistan. Denne gang om tilbagetrækning af soldater frem til 11.september 2021. I mere end 50 år har Afghanistan været lig med historier om flygtninge, terrorisme, burkaer og skæg. Men landet er så meget mere end det. Det er et land med oldgammel historie, gamle velbevarede traditioner og unik kultur. Her er 7 interessante fakta om Afghanistan, der vil rokke ved din...


21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det til en del af Fransk Vestafrika. Trods flere forsøg fra lokale på at vælte den franske regering, blev Guinea atter inkorporeret i Fransk Vestafrika i starten af 1900-tallet, og blev kaldt Fransk...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk. Vandfaldet har et fald på 225 meter. Selv ikke det verdensberømte Niagara Falls kommer i nærheden med sine små 50 meter. Guyana er den eneste engelsktalende nation i Sydamerika På trods af at have...