Er Disse ’’Shithole Countries’’ Virkelig Så Slemme?

Er Disse ’’Shithole Countries’’ Virkelig Så Slemme?

USA’s præsident Donald Trump har for nyligt kaldt et antal lande for ”Shithole Countries”, og skabt en skandale med dette udiplomatiske sprogbrug. Præsidenten har tydeligvis glemt at nogle af disse lande har spillet en vigtig rolle nyere historie. Se her på nogle af de mest interessante destinationer du kan besøge i disse ”shithole countries”:

1. El Salvador
Landet blev raseret a borgerkrigen I 1980’erne, som i store dele blev finansieret af USA. I dag har El Salvador meget at tilbyde turisterne – smukke strande, den flotte Boulevard de los Heroes i San Salvador, fantastiske May-ruiner i Tazumel, Casablanca eller La Joya de Ceren.

2. Afrika
Præsident reffererede generalt til afrikanske lande, men man kan ikke skære alle afrikanske lande over én kam. Her er et forslag til nogle interessante og smukke stedet at besøge:

-Kilimanjaro – Afrika’s højeste bjerg og en af de mest fantastiske udsigter i verden. Det indeolder 3 vulkanske kegler og er et meget populært sted for klatrerer og generelle turister fra hele verden.
-Victoria Falls – belliggende på grænsen mellem Zimbabwe og Zambia. Disse kæmpemæssige utrolige vandfald er betragtet som et af verdens 7 naturlige vidundere.
-Botswana – Udover at opleve det fantastiske Okawanga Delta og Chobe National Park, bliver Botswana betragtet som en billig destination et af verden sikreste lande at besøge. 

Armenien 4110 DKK, 6 Dage

Armenien

Fascineres du af gamle kulturperler og lader du dig overvælde af naturindtryk og fantastiske...
Bestigning af Europas kæmpe - Mt. Elbrus (5642m) fra sydsiden 6350 DKK, 8 Dage

Bestigning af Europas kæmpe - Mt. Elbrus (5642m) fra sydsiden

Det højeste punkt i Europa - Mount Elbrus er en drøm for mange bjergbestigere over hele...
På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland 12390 DKK, 15 Dage

På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland

Har du lyst til at følge i Grev Draculas fodspor, afdække hemmeligheder i et af de mindst besøgte...
Se alt» Nyheder

18.04.2018 13:54

25 dage, 700 km og 100 bjergtoppe – kryds bjergkæden på Balkan tag en dukkert I Sortehavet, hvor rejsen slutter.

Den internationale vandrerute E-3, bedre kendt som ''Kom-Emine'', starter ved Kom toppen og følger Balkan bjergryggen 650 km for at ende ud i en stejl, enestående sortehavskyst, der omringer Emona...


17.04.2018 15:43

Safari med 20% rabat

Camping Safari i Sydafrika: fra Cape Town til Victoria Falls med 20% rabat Book i resten a april og vi giver dig 20% rabat på denne unikke camping safari, der starter i Cape Town, passerer gennem...


19.02.2018 15:26

Wakhan Corrider territoriet, hvor temperature ikke overstiger nulpunktet mere end 300 dage om året

Territoriet Wakhan Corridor. Her kommer temperaturen ikke over 0 ̊ C mere end 300 dage om året. Wakhi er et mindre samfund med ca. 12000 nomader. De holder til i dette område, som ligner en...