Er Disse ’’Shithole Countries’’ Virkelig Så Slemme?

Er Disse ’’Shithole Countries’’ Virkelig Så Slemme?

USA’s præsident Donald Trump har for nyligt kaldt et antal lande for ”Shithole Countries”, og skabt en skandale med dette udiplomatiske sprogbrug. Præsidenten har tydeligvis glemt at nogle af disse lande har spillet en vigtig rolle nyere historie. Se her på nogle af de mest interessante destinationer du kan besøge i disse ”shithole countries”:

1. El Salvador
Landet blev raseret a borgerkrigen I 1980’erne, som i store dele blev finansieret af USA. I dag har El Salvador meget at tilbyde turisterne – smukke strande, den flotte Boulevard de los Heroes i San Salvador, fantastiske May-ruiner i Tazumel, Casablanca eller La Joya de Ceren.

2. Afrika
Præsident reffererede generalt til afrikanske lande, men man kan ikke skære alle afrikanske lande over én kam. Her er et forslag til nogle interessante og smukke stedet at besøge:

-Kilimanjaro – Afrika’s højeste bjerg og en af de mest fantastiske udsigter i verden. Det indeolder 3 vulkanske kegler og er et meget populært sted for klatrerer og generelle turister fra hele verden.
-Victoria Falls – belliggende på grænsen mellem Zimbabwe og Zambia. Disse kæmpemæssige utrolige vandfald er betragtet som et af verdens 7 naturlige vidundere.
-Botswana – Udover at opleve det fantastiske Okawanga Delta og Chobe National Park, bliver Botswana betragtet som en billig destination et af verden sikreste lande at besøge. 

Tag med tilbage i tiden – Somaliland og Djibouti 13060 DKK, 12 Dage

Tag med tilbage i tiden – Somaliland og Djibouti

Tag med os til et de mest spændende steder på Afrikas Horn: Somaliland og Djibouti - to af de...
Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien 3660 DKK, 8 Dage

Vandreferie i Rila- og Pirinbjergene - Bulgarien

En unik bjergvandretur over skyerne i Balkan-halvøens højeste bjerge. På denne tur vil vi bestige...
Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet 8880 DKK, 9 Dage

Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet

  Dette er en tur, der vil afsløre essensen i et af de mest eksotiske hjørner i Latinamerika...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk....


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang...