Er Disse ’’Shithole Countries’’ Virkelig Så Slemme?

Er Disse ’’Shithole Countries’’ Virkelig Så Slemme?

USA’s præsident Donald Trump har for nyligt kaldt et antal lande for ”Shithole Countries”, og skabt en skandale med dette udiplomatiske sprogbrug. Præsidenten har tydeligvis glemt at nogle af disse lande har spillet en vigtig rolle nyere historie. Se her på nogle af de mest interessante destinationer du kan besøge i disse ”shithole countries”:

1. El Salvador
Landet blev raseret a borgerkrigen I 1980’erne, som i store dele blev finansieret af USA. I dag har El Salvador meget at tilbyde turisterne – smukke strande, den flotte Boulevard de los Heroes i San Salvador, fantastiske May-ruiner i Tazumel, Casablanca eller La Joya de Ceren.

2. Afrika
Præsident reffererede generalt til afrikanske lande, men man kan ikke skære alle afrikanske lande over én kam. Her er et forslag til nogle interessante og smukke stedet at besøge:

-Kilimanjaro – Afrika’s højeste bjerg og en af de mest fantastiske udsigter i verden. Det indeolder 3 vulkanske kegler og er et meget populært sted for klatrerer og generelle turister fra hele verden.
-Victoria Falls – belliggende på grænsen mellem Zimbabwe og Zambia. Disse kæmpemæssige utrolige vandfald er betragtet som et af verdens 7 naturlige vidundere.
-Botswana – Udover at opleve det fantastiske Okawanga Delta og Chobe National Park, bliver Botswana betragtet som en billig destination et af verden sikreste lande at besøge. 

Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet 8880 DKK, 9 Dage

Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet

  Dette er en tur, der vil afsløre essensen i et af de mest eksotiske hjørner i Latinamerika...
Saudi Arabien: Bag det åndelige slør 22310 DKK, 8 Dage

Saudi Arabien: Bag det åndelige slør

Saudi Arabien er et af de mest gådefulde og vanskelige steder at besøge, så gå ikke glip af denne...
På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland 8880 DKK, 15 Dage

På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland

Har du lyst til at følge i Grev Draculas fodspor, afdække hemmeligheder i et af de mindst besøgte...
Se alt» Nyheder

17.07.2018 18:34

Etiopien: Det Ældste Uafhængige Land i Afrika

Etipoien er det ældste uafhængige land i Afrika Etiopien er Afrikas ældste uafhængige land og turistdestination, med en unik kulturel arv. Den Etiopisk Ortodokse Kirke er en af de ældste i kristne...


09.07.2018 16:59

Damavand – Det Højeste Bjerg I Mellemøsten Og Den Anden Højeste Vulkan I Asien

Vidste du: Damavand er det højeste bjerg i Mellem’sten, og den anden højeste vulkan i Asien Damavand er en majestætisk keglevulkan 70 km nordøst for Tehran og 70 km syd for det Kaspiske hav....


02.07.2018 12:19

Madagaskar: Hjemsted For Verdens Største Baobabtræer

Vidste du: Madagaskar er perlen af dyreliv i det Indiske Ocean Madagaskar er den største ø i det Indiske Ocean, og er kendt for dens fantastiske dyreliv og biodiversitet. Vil du have bjergtagende...


26.06.2018 15:25

Den Transsibiriske Jernbane: En Rejse Gennem 8 Tidszoner

Vidste du: Den Transsibiriske Jernbane strækker sig 9.288 km Med sine imponerende 9.288 kilometer fra Moskva til Vladivostok, er den Transsibiriske Jernbane den længste direkte togrute i verden. Den...