Er Disse ’’Shithole Countries’’ Virkelig Så Slemme?

25.01.2018 17:06

Er Disse ’’Shithole Countries’’ Virkelig Så Slemme?

USA’s præsident Donald Trump har for nyligt kaldt et antal lande for ”Shithole Countries”, og skabt en skandale med dette udiplomatiske sprogbrug. Præsidenten har tydeligvis glemt at nogle af disse lande har spillet en vigtig rolle nyere historie. Se her på nogle af de mest interessante destinationer du kan besøge i disse ”shithole countries”:

1. El Salvador
Landet blev raseret a borgerkrigen I 1980’erne, som i store dele blev finansieret af USA. I dag har El Salvador meget at tilbyde turisterne – smukke strande, den flotte Boulevard de los Heroes i San Salvador, fantastiske May-ruiner i Tazumel, Casablanca eller La Joya de Ceren.

2. Afrika
Præsident reffererede generalt til afrikanske lande, men man kan ikke skære alle afrikanske lande over én kam. Her er et forslag til nogle interessante og smukke stedet at besøge:

-Kilimanjaro – Afrika’s højeste bjerg og en af de mest fantastiske udsigter i verden. Det indeolder 3 vulkanske kegler og er et meget populært sted for klatrerer og generelle turister fra hele verden.
-Victoria Falls – belliggende på grænsen mellem Zimbabwe og Zambia. Disse kæmpemæssige utrolige vandfald er betragtet som et af verdens 7 naturlige vidundere.
-Botswana – Udover at opleve det fantastiske Okawanga Delta og Chobe National Park, bliver Botswana betragtet som en billig destination et af verden sikreste lande at besøge.