Top 15 over bedste skiresorts i Verdenen: Alt du har brug for at vide inklusiv priser på skipas og bedste tidspunkt at tage afsted

Top 15 over bedste skiresorts i Verdenen: Alt du har brug for at vide inklusiv priser på skipas og bedste tidspunkt at tage afsted

Vinteren nærmer sig hurtigt, men der ikke behov for at føle sig forfrossen på grund af de koldere temperaturer og kortere dage. Med alt taget i betragtning, så bringer vintermånederne ferie, festligheder og vigtigst af alt – skisæsonen.
Uanset om det er første gang du rammer bakkerne eller søger nye udfordringer et nyt sted, er der nogle fantastiske skisportssteder i hele Verden – især Europa, USA og Canada.
Med så mange forskellige destinationer, kan det være noget overvældende – især da de fleste steder byder på betagende udsigter, forskellige priser og selvfølgelig den ekstraordinære afterski!
For at hjælpe dig med at indsnævre dine muligheder, har vi afsløret vores bedste vald af verdens bedste skisportssteder, herunder den bedste årstid og hvor man kommer dertil billigt...

1) Meribel, Frankrig
Beliggende i de franske alper, Tarentaise-dalen, tilbyder Meribel et strejf af ekstra glamour takket være sine luksushoteller, eksklusive butikker og fantastiske muligheder for afterski.
Med over 600 km pister, henvender området sig fra begynder til eksperter, mens vejret lover masser af solskin og skønne sneforhold.
Oh, og hvis du vil opleve den seriøst mest spetakulære udsigt, så tag en tur til toppen af Mont Du Vallon, som er 2.952 meter højt med udsigt over det betagende landskab.
Prisen på skipas: Ca. €300 for et 6-dagespas til en voksen.
Bedste tidspunkt at tage afsted: Hvis du vil undgå folkemængderne, er januar en sikker måned. Pisterne er forholdsvise rolige, da de fleste er tilbage på arbejde eller i skole. Vejret er stadig koldt og der er gode sneforhold.
Billige fly: Chambéry er den nærmeste lufthavn, og du kan finde billige flyrejser fra £77 på Skyscanner, men flyrejser er ikke særlig regelmæssige. Men i nærheden af Genoble – ca. 2 timer væk – er der mange flere ruter til rådighed, og du kan få billige pladser fra £24,49 på easyJet.

2) Cervinia, Italien
Beliggende i Valle d’Aosta i det nordvestlige Italien, er dette feriested kendt for sine smukke sneklædte bjerge, en betagende udsigt over Matterhorn, det pulserende natteliv og et bredt udvalg af hoteller og restauranter til ethvert budget.
Pisterne har tendens til at være mere velegnede til begyndere og mellemliggende skiløbere, men omådet har masser af bakker, der forbinder det med det nærliggende schweiziske feriested Zermatt, som er ideel for dem der søger lidt mere udfordring.
Pris på skipas: Ca. €204 for et 6-dagespas til en voksen.
Bedste tidspunkt at tage afsted: Den bedste sæson i Cervinia har tendens til at være fra slutningen af december til begyndelsen af april – og sneen er så god, at du til tider også kan nyde at stå på ski om morgenen i sommermånederne!
Billige fly: Den nærmeste lufthavn er Turin Caselle og du kan finde returflyvninger fra så lidt som £48 med Cheapflights.co.uk.

3) Revelstoke, Canada
Mens Revelstoke tilbyder pister til begyndere, har området en tendens til at blive skræddersyet mere til mellemliggende og avancerede skiløbere, takket være det store udvalg af terræn og stejle skråninger, der tilbydes.
I højsæsonen kan du forvente en dyb pulversne, der giver opfylder betingelserne for et imponerende udvalg af vintersport, mens foråret viser et helt nyt terræn med gletschere og alpine skåle, der giver mulighed for en helt fantastisk udsigt.
Hvis du er ude efter noget særligt specielt, er det værd at tage en af Heli-skiløbene op til Selkirk og Monashee bjergene – forvent en spektakulær udsigt og en oplevelse i modsætning til alle andre.
Pris på skipas: Ca. $ 569 for et 6-dagespas til en voksen.
Bedste tidspunkt at tage afsted: December til februar har tendens til at være den bedste tid, hvis du er ude efter dyb pulversne.
Billige flyrejser: Calgary og Vancouver er dine bedste chancer hvis du rejser fra Storbritannien, da de er de nærmeste internationale lufthavne til Revelstoke, som du nemt kan nå fra Storbritannien. For eksempel har Expedia returflyvninger til Calgary fra £301 mens Cheapflights.co.uk vender tilbage til Vancouver fra £217.

4) Courchevel, Frankrig
En del af the Three Valleys, Courchevel, tilbyder over 600 km pister og 162 lifte, så der er noget hvor enhver smag – fra begyndere til anvancerede skiløbere.
Men det er især et godt sted for førstegangsrejsende, på grund af de mange grønne pister (de nemmeste) og skiskoler.
Det er ikke kun på bakkerne, at Courchevel har en bred vifte af feriemuligheder. Feriestedet består faktisk af en lang række små landsbyer – så du kan slappe af i det fredelige og chamerende Le Praz, eller nyde en luksushytte i det glamourøse Courchevel 1850.
Pris på skipas: Ca. €256 for et 6-dagespas til en voksen.
Bedste tidspunkt at tage afsted: Fra december til marts har sneforholdene en tendens til at være fantastiske – selvom det er værd at bemærke, at feriestedet kan være meget travlt i februar, hvor de franske skoleferie ligger. For mere rolige pister, er det værd at rejse i januar.
Billige fly: De nærmeste lufthavne er Chambéry og Grenoble. easyJet har fly til Grenoble fra £24,49 – herunder britiske lufthavnsafgange som Liverpol, Birmingham, London og Bristol. I mellemtiden kan du finde returbillet til Chambéry fra £64 på Skyscanner.

5) Verbier, Schweiz
Takket være det fantastiske landskab, luksusindkvartering og upåklagelige skiforhold har Verbier altid været et hit for de kongelige i Europa - Prince Andrew ejer endda en hytte i de schweiziske bjerge.
Hyldet som det bedste område af The Four Valleys, har Verbier over 400 km pister. For ikke at nævne, når du tager til toppen af pisterne, kan du få nogle utrolig fantastiske udsigter over Mont Fort eller endda Matterhorn.
Oh, og hvis det er off-piste-skiløb du er ude efter, så er dette sikkert stedet for dig - forvent alt fra naturskønne skiture til grovere terræn, hvis du er ude efter en udfordring.
Pris på skipas: Ca. 340CHP for et 6-dagespas til en voksen.
Bedste tidspunkt at tage afsted: Verbiers skisæson er bedst fra slutningen af november til begyndelsen af maj - men januar til marts har dog tendens til at tilbyde nogle af de bedste sneforhold.
Billige fly: Jet2.com tilbyder fly fra £25 hver vej til nærliggende lufthavn Genève (1 time 50 minutter transfer), herunder britiske afgange fra Birmingham, London Stansted, Manchester og Edinburgh.

6) Lech, Ø;;strig
Tag til Lech, og forvent en traditionel alpin charme, hyggelige feriesteer og ski i verdensklasse.
Der er alt fra off-piste-skiløb til nybegyndere (skiskole), men pisterne har tendens til at være mere idéelle for mellemliggende skiløbere.
Så er der naturligvis det fantastiske landskab fra maleriske floder til snedækkede bjerge, samt chamerende bygninger fra kuplede kirker til travle markeder.
Det er ikke overraskende, at feriestedet var en fast favorit for Prinsesse Diana, der endda tog Prins Harry med på sjove vinteroplevelser her.
Pris på skipas: Ca. €275 for et 6-dagepas til en voksen.
Bedste tidspunkt at tage afsted: Skisæsonen er åben fra december til april, men som de fleste resorts, er det bedst fra januar til marts, hvor du vil få mest ud af sneen.
Billige fly: Du kan nemt nå Lech fra Zürich - og easyJet har fly til den schweiziske by fra £26.49 med afrejse fra London Luton eller London Gatwick. Alternativt, kan du flyve til den nærliggende lufthavn Friedrichshafen - Expedia tilbyder retur med British Airways fra £141 .

7) Bansko, Bulgarien
Bulgariens førende skisportssted har alt hvad du behøver for en sjov og budgetvenlig skiferie.
Ikke kun kan du opleve nogle strålende hoteller til gode priser, men selv omkostningerne ved at spise ud eller få mest muligt ud af nattelivet er billigt.
Hvad angår skiløbene selv, forventer smukke natur, masser af kører for alle fra begyndere til mere avancerede og hurtige elevatorer til bjergene, så du kan få mest muligt ud af din tid derude.
Pris på skipas: Ca. 238BGN for et 6-dagespas til en voksen.
Bedste tidspunkt at tage afsted: Sne sæson i Bansko varer typisk fra december til april, på bjergets nordlige skråninger.
Billige fly: De nærmeste lufthavne er Sofia (2 timer, 20 minutters transfer) eller Thessaloniki (3-timers transfer). British Airways tilbyder direkte flyvninger til begge – og du kan finde fly fra £114.

8) Vail, Colorado
En af de største skisportssteder i verden, som kan prale af mere end 5.200 hektar sk-i og snowboardterræn.
Hvad der er særligt godt er, at det også passer til en bred vifte af budgetter, uanset om du ønsker at gå alt ud i en luksus lodge, eller du vil spare penge i selvforplejende hytter.
Du skal blot vælge mellem områdets tre landsbyer: Lionshead, Vail Village eller Golden Peak.
Oh, og selvfølgelig er der den utrolige afterski i dalens travle restauranter og barer.
Pris på skipas: Ca. $768 for et 6-dagespas til en voksen.
Bedste tidspunkt at tage afsted: Vails ski sæson har en tendens til at løbe fra december til marts.
Billige fly: Den nærmeste lufthavn til Vail er Eagle County Lufthavn - Skyscanner har fly der fra £ 496. Men Denver (2 timer væk) kan være mere budgetvenlig - du kan finde retur fra £ 345 på Cheapflights.co.uk.

9) Zermatt, Schweiz
Med uovertruffen udsigt over Matterhorn og 350 km pister, tager det dig også til det nærliggende italienske feriested, Cervinia. Det er ikke overraskende, at Zermatt er en fast favorit med dem, der håber at ramme skråningerne.
Det er dog værd at bemærke, at feriestedet kan være ret dyrt, primært på grund af sine liftkortpriser - men det er ikke umuligt at finde bolig og spisestue for at tilpasse mere beskedne budgetter.
For dem, der er efter noget alternativt til den almindelige skiløbserfaring, har Zermatt også masser at tilbyde - tænk helikopter sightseeingturer, herunder Matterhorn eller endda Heli Skiing til de mere dristige.
Pris på skipas: Ca. 380CHP for et 6-dagespas til en voksen. Ca. 434CHP, hvis du også vil have adgang til naboområdet, Cervinia, Italien.
Bedste tidspunkt at tage afsted: Skisæsonen er bedst fra slutningen af november til slutningen af april.
Billige fly: Den nærmeste lufthavn er Sion, men hvis du er på et budget så er det bedste bud at flyve til Geneve, der ligger lige under tre timer væk. Expedia har returflyvninger fra så lidt som £ 59.60.

10) Cortina, Italien
Gemt væk i de maleriske Dolomitter, er Cortina ofte hyldet som en af verdens smukkeste feriesteder - og det er ikke så underligt med sine rustikke hytter, snedækkede bjerge og uberørte bakker.
Cortina var vært til OL i 1956 – hvilket byder på nogle seriøst strålende skisportsforretninger til alle niveauer og en bred vifte af forskellige vintersports.
Men hvad der virkelig er specielt ved Cortina, er mode: Forvent at se noget meget iøjnefaldende skitøj, og hvis du føler dig inspireret, kan du uden tvivl købe det fra en af feriestedets luksuriøse butikker.
Pris på skipas: Ca. € 224 for et 6-dagespas til en voksen.
Bedste tidspunkt at tage afsted: Skisæsonen løber fra december til april, men det er helt til marts, at du sandsynligvis får de bedste sneforhold.
Billige fly: Den nærmeste lufthavn er Treviso, 2 timers transfer, og Lastminute.com har direktefly fra kun £58. Alternativt er Venedig lufthavn kun en ekstra 15 minutters transfer til Treviso - easyJet har fly fra £24.49.

11) Tignes, Frankrig
Spændingsøgende, der ønsker at prøve en lang række sportsgrene, såvel som skiløb, vil uden tvivl finde et fristed i Tignes.
Der er så meget på tilbud, og ikke kun på pisterne: prøv isdykning i Tignes’ frosne sø eller se udsigte under en paragliding-oplevelse.
Det er værd at bemærke, at Tignes' landsbyer og indkvartering kan være spredt ud - så sørg for at tjekke stedet, før du bestiller, eller du kan tag en god gåtur for at komme ind til alt det sjove.
Pris på skipas: Ca. € 228 for et 6-dagespas til en voksen.
Bedste tidspunkt at tage afsted: Januar er den bedste måned at gå, hvis du er efter mere stille pister og masser af sne.
Billige fly: Chambéry er den nærmeste lufthavn, og du kan finde billige flyrejser fra £ 77 på Skyscanner, men flyrejser er ikke særlig regelmæssige - det er værd at se på flyvninger til Genève også.

12) Aspen, Colorado
The Kardashians, Elle Macpherson, Kate Hudson, Jack Nicholson, Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas – listen over berømtheder, der ofte rammer Aspen i vintermånederne er uendelig.
Og det er ikke underligt - hvis der er et resort, der er skræddersyet til et liv i luksus, er det Aspen!
De uberørte hældninger, betagende natur og seriøst glamourøse afterski giver alle en oplevelse, som ikke kan sammenlignes.
Desværre betyder det, at Aspen kan være en dyr destination – men hvis du er en ivrig skiløber, så er det det værd at tage afsted minimum en gang i livet.
Pris på skipas: Ca. $ 564 for et 6-dagespas til en voksen.
Bedste tidspunkt at tage afsted: På ski, er det bedste tidspunkt fra december til marts.
Billige fly: Skyscanner har fly til Aspen Lufthavn fra £ 553.

13) Park City, Utah
Denne bjergklave har meget imponerende vintersportstilbud - så det er ingen overraskelse, at feriestedet var vært for nogle af Vinter-OL-arrangementerne tilbage i 2002.
Der er over 7300 hektar terræn, der bare venter på at blive udforsket af ski, snowboard eller endda snescootere. Det er også kun et stenkast væk fra andre smukke feriesteder i regionen - helt sikkert prøv at tage en dagstur til Deer Valley, hvis du har mulighed for det.
Park City er også vært for Sundance Film Festival, så tag en smut forbi, og du møder måske nogle berømtheder!
Pris på skipas: £714 for et 6-dagespas til en voksen.
Bedste tidspunkt at tage afsted: Vintersportsentusiaster vil få mest muligt ud af skisæsonen fra december til marts.
Billige fly: Salt Lake City lufthavn ligger kun ca. 40 minutters kørsel derfra, og du kan finde masser af billige og nemme flymuligheder fra Storbritannien. For eksempel tilbyder Virgin Atlantic direkte flyvninger, eller du kan finde budgetvenlige muligheder på Expedia.

14) Riksgransen, Sverige
Ideel til off-piste-skiløbere og snowboardere. Riksgransen har over 40 bakker til at udforske terrænet.
Aldrig stået på ski før? Der er pister som er lavet til begyndere - og hvis du ikke ønsker at tage til pisten, er der meget andet at lave fra husky sledding til snevandreture.
Det eneste hik er, at vejret i Riksgransen kan være ganske temperamentelt; når det er godt er det er fantastisk, og når det er dårligt, kan det irritere dig at skulle vente på at du kan komme tilbage på skråningerne.
Pris på skipas: Ca. 1700SEK for et 6-dagespas til en voksen.
Bedste tidspunkt at tage afsted: På grund af Riksgransens vejr er det bedst at tage afsted midt i skisæsonen – omkring februar og marts, selvom sæsonen kan vare til maj.
Billige fly: Den nærmeste lufthavn er Kiruna, Sverige, og der er mulighed for nogle budgetvenlige flyvninger. For eksempel har Skyscanner billetter fra £ 141 - men du kan blive udsat for en mellemlanding.

15) Bormio, Italien
Bormio har en ganske fjern beliggenhed - lufthavnstransport kan være over fire timer lang - men lad det ikke afskrække dig.
Når du tager afsted til pisterne, vil du blive mødt af en fantastisk udsigt, herunder skovkørsel, for ikke at nævne, at du også kan tag en skibus for at udforske den nærliggende St. Moritz.
Regionen praler også med nogle strålende sneforhold - de fleste af pisterne vender mod nordvest og har derfor tendens til at være dækket af pulversne gennem hele sæsonen.
Pris på skipas: Ca € 135 for et 6-dagespas til en voksen.
Bedste tidspunkt at tage afsted: Tag afsted mellem månederne december og marts, og du burde få nogle ideelle sneforhold for din vintertur.
Billige fly: easyJet tilbyder nogle gode fly- og hotelpakker til Bormio, der er budgetvenlige selv under højsæsonen.

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5150 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
Saudi Arabien: Bag det åndelige slør 22310 DKK, 8 Dage

Saudi Arabien: Bag det åndelige slør

Saudi Arabien er et af de mest gådefulde og vanskelige steder at besøge, så gå ikke glip af denne...
Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet 8880 DKK, 9 Dage

Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet

  Dette er en tur, der vil afsløre essensen i et af de mest eksotiske hjørner i Latinamerika...
Se alt» Nyheder

21.08.2018 17:13

Guinea Tilhørte Engang En Række Afrikanske Emperier

Guinea tilhørte engang en række afrikanske emperier Den land vi nu kender som Guinea, har tilhørte en række akfrikanske emperier, indtil Frankrig koloniserede landet i 1890’erne, og gjorde det...


15.08.2018 17:35

Et af de Mest Imponerende Vandfald i Verden

Et af de mest imponerende vandfald i Guyana Kaieteur Falls i Guyana er rangeret som nummer to, på listen over de mest imponerende vandfald i verden, Worldwide Waterfall Database. Det er fantastisk....


07.08.2018 13:12

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan

De første oliemalerier blev ikke malet i Europa under renæssancen, men derimod i Afghanistan I mere end et årti blev Afghanistan kun nævnt i forbindelse med Taliban og terrorisme, burkaer og...


30.07.2018 14:09

Akwasidae Festivalen i Ghana

Akwasidae festivalen er den vigtigste begivenhed for Ashtani-folket i Ghana Akwasidae festivalen bliver fejret af Ashtani folket og høvdingerne i Ghana. Festivalen afholdet på en søndag, en gang...