Rejs til Djibouti og oplev et af de mindste og mindst kendte lande

Rejs til Djibouti og oplev et af de mindste og mindst kendte lande

Rejs til Djibouti og oplev et af de mindste og mindst kendte lande, beliggende i den østlige del af Afrika. Oplev deres søer, sovende vulkaner, bjerge, strande, Den Hvide By, hovedstaden, Day Forest National Park og meget meget mere. Landet består i store dele af stenørken, laveområder og vulkanske højdedrag.

Tag en smut til hovedstaden Djibouti by, og oplev deres fantastiske køkkener, moskeer, kultur og gå gerne en tur i parken. Djibouti by er strategisk placeret, da det ligger tæt på Verdens travleste sejlruter. Djibouti er et meget varmt land med ørkenklima. I selve hovedstaden Djibouti, er middeltemperaturen i gennemsnit 30°C, hvor der i den koldeste måned (januar) kun er 25°C. Landet Djibouti får kun en meget lille smule regn om året – primært i oktober til april. Det er derfor ideelt at rejse til Djibouti i vintermånederne, da temperaturen her vil være lavest.

Den ældste by i Djibouti er Tadjoura og er beliggende på den modsatte kyst af Djibouti by. Det tager kun 2,5 time at komme fra Djibouti by til Tadjoura med færgen, og det er helt sikkert en by man bør besøge. Byen Tadjoura er kendt for sine hvide bygninger og kaldes derfor også for Den Hvide By. Gå en tur mellem de hvide bygninger eller tag en tur på stranden der ligger tæt på.

Oplev Lake Assal, er den sø, der ligger længst under havets overflade i Afrika og den 3. laveste i Verden – nemlig 155 meter under havets overflade. Lake Assal er en sø man skal opleve. Den ligger omkring 40 km fra hovedstaden Djibouti, og bestemt en tur værd. Vandet er blandt andet kendt for sit høje saltindhold, og er et af de varmeste steder på hele Jorden. Temperaturen kan komme helt op på over 50 grader.

Efter en tur til Lake Assal – bør man og opleve Lake Abbe, kendt som Lake Abhe Bad. Dette er også en saltsø, og er den største og sidste af en kæde på 6 sammenhængende søer beliggende på grænsen mellem Djibouti og Etiopien. Søen ligger tæt på det punkt – også kaldet Afar Depression – hvor 3 af jordskorpens plader rykker sig fra hinanden stille og roligt. Magma har skubbet sig op gennem små revner og har derved dannet varme kilder der ligner skorstene. Landskabet er derfor i en kategori for sig selv! Det er specielt og ekseptionelt!. Når pladerne engang rykker sig helt fra hinanden, vil Afrikas Horn være en ø for sig selv. Lake Abbe er kendt for at have et rig fulgleliv – blandt andet fugle som pelikaner og flamingoer Landskabet er så specielt, at det inspirerede Charlton Heston til at optage ”Abernes Planet” i 1968 på Lake Abbes kyster. Hvis du elsker at rejse og opleve andersledes landskaber, er dette sted en destination du bør besøge!

Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet 8880 DKK, 9 Dage

Venezuela - Angel Falls & Orinoco deltaet

  Dette er en tur, der vil afsløre essensen i et af de mest eksotiske hjørner i Latinamerika...
På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland 12390 DKK, 15 Dage

På østeuropæisk opdagelse - Rumænien, Moldova, Ukraine og Hviderusland

Har du lyst til at følge i Grev Draculas fodspor, afdække hemmeligheder i et af de mindst besøgte...
Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien 5150 DKK, 8 Dage

Rideferie i Rodopibjergene, Bulgarien

Rodopibjergene beliggende i den sydlige del af Bulgarien og en del af Grækenland er hjemstedet for...
Se alt» Nyheder

20.06.2018 17:27

Himmelen på jorden – Venezuela

Vidste du: Venezuela’s navn betyder ’’Lille Venedig’’ og blev givet af AmerigoVespucci I 1497 på sin tredje rejse til America, sejlede Christopher Columbus til Orinoco...


14.06.2018 16:00

Makedonien: Mad, grotter og fantastisk arkitektur

Makedoniens køkken er en blanding af Europæisk og Ottomansk. Det Makedonske køkken er inspireret af Middelhavet, Tyrkiet og i mindre grad Italien, Tyskland og Ø;;steuropa. Tavče gravče, en stuvning...


05.06.2018 15:47

Uganda: verdens yngste land

Vidste du: Uganda er det yngste land i verden Uganda er det yngste land i verden. Halvdelen af landets indbyggere er under 14 år gamle. Den gennemsnitlige levealder for folk i Uganda er kun omkring...