Klassiske Persien, Iran, 8 dage

Klassiske Persien, Iran, 8 dage

Opdag det klassiske Persien og det moderne Iran - en rejse udover det sædvanlige med garanteret afgang!

Persien, som Iran var kendt før 1935, var en af de største imperier i den antikke verden, og landet har længe haft en særskilt kulturel identitet inden for den islamiske verden ved at bevare sit eget sprog og overholde den shiamuslimske fortolkning af islam. Iran blev en unik islamisk republik i 1979, når monarkiet blev væltet og religiøse præster antog politisk kontrol. Lige siden den islamiske revolution, opfættes dette land med fordomme i den vestlige verden, som betragter det som en trussel mod verdensfreden. Men Iran er et land med venlige mennesker, århundrede gamle traditioner, historiske steder og smukke byer. Gå ikke glip af denne chance for at lægge politikken væk, for at opleve et interessant land og store byer som Teheran, Shiraz og især Isfahan.
 

Rejseplan:
 

.

Dag 1. Teheran
Tidlig ankomst til Teheran (flyveturen hjemmefra begynder dagen før), transport til hotellet og tid til afslapning. Senere om dagen: byrundtur med besøg i det arkæologiske museum, kronjuvelerne museum med den berømte diamant Darya-e-Noor, tæppemuseet. Overnatning i Teheran. 

Dag 2. Teheran-Shiraz
Besøg om morgenen i Sa'ad Abad komplekset (shahs sommer paladset) - man ser to af de 18 historiske paladser. Bagefter er der besøg i det keramiske museum. Efter frokost - transport til lufthavnen for indenrigs fly til Shiraz. Ankomst til Shiraz og transport til hotellet med besøg i Sah-e-Cheragh på vejen. Overnatning i Shiraz.
 
Dag 3. Shiraz
Byrundtur i Shiraz med besøg i Karim khan kompleksen, Nasir Almolk moskeen, Vakil moskeen og bazaaren, Saray-e-moshir med dens interessant etniske souvenirbutikker. Efter frokost fortsætter turen til mausoleerne over digterne Hafez og Saadi, de flotte haver Jahan Nama og Delgosha. Overnatning i Shiraz

Dag 4. Shiraz-Persepolis-Isfahan
Kørsel til og besøg i Persepolis – Irans mest imponerende arkæologiske område, og i Nagsh-e-Rostam. Videre til Isfahan. Overnatning i Isfahan

Dag 5. Isfahan
Byruntur i Isfahan – Naghsh-e-Jahan Square med Imam & Sheikh Lotfolah moskeerne, Alighapou palads og bazaaren, Chehel Sutoon og Hasht Behesht paladserne. Overnatning i Isfahan.

Dag 6. Isfahan
Byrundturen i Isfahan fortsætter - Jame moskeen, Vank kirken - en af de flotteste armenske kirker, Monar Jomban (De rystende minareter), byens historiske broer. Overnatning i Isfahan.

Dag 7. Isfahan-Abyaneh-Kashan
I dag kører vi til landsbyen Abyaneh - under UNESCO beskyttelse. Dens beboere taler, lever og går klædt i oprindelig persisk stil. Videre til Kashan, hvor vi besøger Tabatabaiha og Borojerdiha husene. Overnatning i Kashan.

Dag 8. Afrejse
Transport til lufthavnen i Teheran for afgang eller forlængelse af dit ophold i Teheran.
 

.
.
Prisen inkluderer: ► transport ifølge program ►flybillet Teheran - Shiraz ►8 nætter på 2** hoteller inkl. morgenmad ►lokal engelsktalende chauffør (få ord og sætninger) ►visa invitation

Prisen inkluderer ikke: ►
Flybilletter til/fra Teheran ►rejseforsikring ► visum ► personlige udgifter ► drikkepenge ►drikkevarer og måltider, som ikke er inkluderet i prisen ►entreer ►lokal guide
.
.

Eventuelle tillæg: ►eneværelses tillæg 820 DKK ► ekstra nat i Teheran før eller efter turen – på forespørgsel 

OBS! Prisen oveni og hvad den inkluderer gælder økonomi tur til Iran. Programmet kan også bestilles som: 
►Standard tur: kr. 10220,-
per person i delt dobbelt værelse; eneværelsestillæg: kr. 1570,-. Prisen inkluderer: indkvartering på 3* og 4* hoteller med morgenmad, 7 frokoster, transport ifølge program, flybillet Teheran-Shiraz, engelsk talende lokal chauffør-guide, entreer, visa invitation. 
"Luxury Tour" (inkluderer alt som standard turen og overnatninger på 4**** og 5***** hoteller) - ring og hør.

Praktisk information:  ► På turen skal man påregne at komme i gruppe med andre turister (danske eller udenlandske) såfremt nogen har booket på samme datoer. Vi kan ikke på forhånd oplyse, om dette er tilfældet. ►Bemærk venligst, at rækkefølgen af ​​sightseeing kan ændre sig på grund af ferie, tidspunkt for din ankomst, præference for din guide ►Vær opmærksom på, at i nogle områder af Iran skal kvinder være mere eller mindre tildækkede og altid med tørklæde på. ►Det er forbudt at man indfører alkohol og svinekød ►Medbring kontanter USD eller EUR da kredit kort kan ikke bruges.

Visum: ► Danske statsborgere kan få udstedt et 15-dages turistvisum enten på forhånd (i det iranske konsulat i København) eller ved ankomst til Imam Khomaini lufthavn i Teheran. Et turistvisum (ikke til forretningsfolk eller diplomater) koster p.t. 50,- EURO. Ingen indrejse med israelske stempler / viseringer i passet

Anbefalet rejseperiode:  april, maj, september, oktober

Links til produkttyper information:
Kæmpevulkanen Damavand, Iran

Vaccinationsanbefalinger til Asien

Billeder